"Η τεχνολογία για τη ζωή αρχίζει από τις λεπτομέρειες."


Bosch σε κάθε λεπτομέρεια: οι οικιακές συσκευές μας - ασυμβίβαστη ποιότητα, τεχνολογική αρτιότητα και μέγιστη αξιοπιστία.

Πάνω

Φρεσκάδα

Όλοι θέλουμε εμείς και η οικογένειά μας να τρεφόμαστε όσο το δυνατόν πιο υγιεινά. Αυτό αρχίζει από τα ψώνια μας και φτάνει μέχρι την προετοιμασία. Είναι όμως σημαντικό στο μεταξύ να διατηρούνται οι πολύτιμες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων μας. Γι' αυτό αναπτύξαμε την τεχνολογία HydroFresh, η οποία διατηρεί τα τρόφιμα και τα λαχανικά σας τραγανά, φρέσκα και υγιεινά για διπλάσιο χρόνο. Παράλληλα βοηθά και το περιβάλλον, καθώς προκύπτουν λιγότερα απορρίμματα.

Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα.
Η φρεσκάδα εξαρτάται από τη θερμοκρασία και την υγρασία. Αυξάνοντας την υγρασία στο ψυγείο, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο. Και έτσι ακριβώς λειτουργεί το σύστημα HydroFresh: η υγρασία διατηρείται υψηλότερη στο χώρο HydroFresh του ψυγείου. Ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα, ρυθμίζεται με ένα διακόπτη. Έτσι, τα φρούτα και τα λαχανικά παραμένουν φρέσκα, τραγανά και γεμάτα βιταμίνες έως και για διπλάσιο χρόνο.

Πάνω

Αστραφτερά πιάτα

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να προσφέρει ένα πλυντήριο πιάτων είναι αστραφτερά, καθαρά σκεύη. Όμως τα μικρά παιδιά και οι πάσχοντες από αλλεργίες χρειάζονται περισσότερα, τα πάντα πρέπει να είναι υγιεινά καθαρά. Γι' αυτό αναπτύξαμε τεχνολογίες για τα πλυντήρια πιάτων μας που όχι μόνο προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα, αλλά πλένουν και με αντιβακτηριδιακά αποτελέσματα.

Υψηλές θερμοκρασίες-μέγιστη ασφάλεια.
Αστραφτερά καθαρό δεν σημαίνει και υγιεινά καθαρό. Διότι τα περισσότερα βακτηρίδια σκοτώνονται μόνο σε θερμοκρασίες πάνω από 70°C. Γι' αυτό η ειδική μας λειτουργία HygienePlus πλένει σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες για μεγαλύτερο διάστημα, ώστε τα μπιμπερό, οι επιφάνειες κοπής, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα να είναι υγιεινά καθαρά, με τη μέγιστη ασφάλεια.

Πάνω

Ακρίβεια

Είναι λάθος να υπολογίζετε τη δόση του υγρού απορρυπαντικού εμπειρικά. Το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS λειτουργεί πάντα με ακρίβεια χιλιοστού και χρησιμοποιεί ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεται η πλύση. Έτσι, έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα, εξοικονομώντας απορρυπαντικό και νερό.

Τέλεια δοσολογία, για τέλειο πλύσιμο.
"Η υπερβολική ποσότητα απορρυπαντικού όχι μόνο καταστρέφει τα υφάσματα, βλάπτει και το περιβάλλον. Υπερβολική δόση σημαίνει περισσότερους κύκλους πλύσης και έτσι αυξημένη κατανάλωση νερού και ενέργειας. Το ενσωματωμένο σύστημα i-Dos υπολογίζει με ακρίβεια χιλιοστού πόσο απορρυπαντικό και μαλακτικό χρειάζεται η πλύση σας. Έτσι, όχι μόνο έχετε αστραφτερά καθαρή πλύση, αλλά μπορείτε και να εξοικονομείτε έως 7.062 λίτρα νερού το χρόνο*, μειώνοντας και τη χρήση απορρυπαντικού και μαλακτικού κατά 30%. Αυτό ωφελεί το περιβάλλον, αλλά και την τσέπη σας."

*Πηγή: wfk, Institut für angewandte Forschung, Έκθεση Μελέτης WL5132/10

Πάνω

Ευελιξία

Ένα ή περισσότερα σκεύη, με το σύστημα FlexInduction της Bosch επιλέγετε ελεύθερα.

Με την Bosch, βάζετε τα μαγειρικά σας σκεύη όπου θέλετε.
Το FlexInduction αναγνωρίζει αυτόματα το μέγεθος και τη θέση του σκεύους και παράγει θερμότητα μόνο όπου πραγματικά χρειάζεται - ακριβώς κάτω από τη βάση του σκεύους. Έτσι όχι μόνο έχετε ελευθερία και περισσότερο χώρο για τα μαγειρικά σας σκεύη, αλλά αυτόματα βελτιώνεται η ασφάλεια, καθώς το σύστημα αναγνώρισης σκευών σβήνει τη θερμότητα μόλις πάρετε την κατσαρόλα από την επιφάνεια. Και με τέτοιο χώρο και ευελιξία, έχετε άφθονα περιθώρια για τις μαγειρικές σας ικανότητες!

Πάνω

Αποδοτικότητα

Αθόρυβη ισχύς: το νέο μοτέρ EcoSilence Drive™ δεν χρησιμοποιεί ψήκτρες άνθρακα, άρα δεν έχει τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών μοτέρ. Αυτό σημαίνει αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και αθόρυβη λειτουργία αντί για κατασπατάληση ενέργειας, φθορά και θόρυβο. Πραγματικά ακούτε τη διαφορά.

Αφαιρεί τη δυσοσμία εξαιρετικά αθόρυβα.
Εξοικονομεί ενέργεια, όχι απόδοση: με κίνηση από μόνιμο μαγνήτη, το μοτέρ EcoSilence Drive™ δεν προκαλεί μηχανικές τριβές και έτσι λειτουργεί χωρίς απώλειες ισχύος. Έτσι, ο απορροφητήρας σας είναι όχι μόνο εξαιρετικά στιβαρός, αθόρυβος και ανθεκτικός, αλλά και αποδοτικός. Και επειδή διαθέτει ισχυρό ανεμιστήρα με μοτέρ EcoSilence Drive™, ένας νέος απορροφητήρας Bosch εξοικονομεί ενέργεια πάνω από 80% το χρόνο* σε σχέση με τους παραδοσιακούς απορροφητήρες Bosch.

*Με μέση λειτουργία 1 ώρας στη 2η βαθμίδα ημερησίως και λειτουργία φωτός 2 ώρες ημερησίως.

Πάνω

Ευελιξία

Ζύμωμα, κόψιμο λαχανικών ή ετοιμασία των δικών σας ζυμαρικών: με τον εξοπλισμό κουζίνας της Bosch, έχετε όλη την κατάλληλη υποστήριξη.

" Έχουμε μια συνταγή επιτυχίας, για ό,τι μαγειρεύετε."
Λαζάνια, νόστιμα πιάτα λαχανικών ή φίνα επιδόρπια: με τις ισχυρές μας κουζινομηχανές και τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, μπορείτε να ετοιμάσετε σχεδόν οποιοδήποτε φαγητό. Η νέα κουζινομηχανή MaxxiMUM της Bosch συμπυκνώνει 60 χρόνια εμπειρίας και σας δίνει τη δυνατότητα για εκπληκτικές δημιουργίες π.χ. με τον έξυπνο αισθητήρα ζύμης ή το σύστημα μίξερ 3D Planetary Mixing. Το πρωτοποριακό μας σύστημα SensorControl δημιουργεί επίσης αυτόματα τέλεια σαντιγύ και μαρέγκες, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πάνω

Άνεση

Διορατική και μοναδική: γνωρίστε το νέο πρότυπο στις ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα – με τεχνολογία SensorBagless™.

Απίστευτα ισχυρές, απίστευτα αθόρυβες. Χωρίς σακούλα.
Η έξυπνη τεχνολογία SensorBagless™ βρίσκεται στην καρδιά κάθε ηλεκτρικής σκούπας Bosch χωρίς σακούλα. Ένας αισθητήρας παρακολουθεί μόνιμα την απόδοση της σκούπας. Έτσι, εξασφαλίζεται πάντα βέλτιστη ισχύς, ώστε να απομένει ελάχιστη δουλειά για σας. Χάρη στη σχεδίαση βελτιστοποίησης θορύβου, οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα της Bosch είναι και από τις πιο αθόρυβες στην αγορά.

Πάνω

Απόλαυση

Espresso, cappuccino ή latte macchiato – με τις πλήρως αυτόματες καφετιέρες της Bosch, απολαμβάνετε το τέλειο άρωμα του αγαπημένου σας ροφήματος.

Τέλειος επαγγελματικός καφές.
Όποια συσκευή κι αν διαλέξετε, με τη μοναδική τεχνολογία barista της Bosch απολαμβάνετε κάθε είδος καφέ - με το πάτημα ενός κουμπιού ή με ελάχιστα απλά βήματα. Το έξυπνο σύστημα SensoFlow εξασφαλίζει τέλειο άρωμα, θερμαίνοντας το νερό σε ολόκληρο το διάστημα παρασκευής ακριβώς στην κατάλληλη θερμοκρασία (90°C - 95°C).

Πάνω

Ισχύς

Για ομαλό πλύσιμο των ρούχων, οι συσκευές σιδερώματος της Bosch συνδυάζουν άνεση, ασφάλεια και εξαιρετική ισχύ.

Πάντα υπ' ατμόν στο σιδέρωμα.
Τα ατμοσίδερά μας συνδυάζουν τόση τεχνολογία και πρακτικότητα σε μικροσκοπικές διαστάσεις, που μπορουν άνετα να σιδερώσουν βουνά ρούχων. Στις συμπαγείς μας γεννήτριες ατμού, για παράδειγμα, το πρωτοποριακό μοτέρ παράγει συνεχώς ισχυρό ατμό που διεισδύει σε βάθος. Με τις λειτουργίες άνεσης όπως η SensorSteam μπορείτε να σιδερώνετε εύκολα και με ασφάλεια.

Πάνω

Ποιότητα

Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την καθημερινότητά σας. Όμως μπορούμε να τη διευκολύνουμε – με απόλυτη κορυφαία απόδοση. Οικιακές συσκευές Bosch: συνώνυμο της ασυμβίβαστης ποιότητας, της τεχνικής αρτιότητας και της μέγιστης αξιοπιστίας.

"Η νέα εταιρική ταινία της Bosch ""H Bosch από κάθε άποψη"" παρουσιάζει εντυπωσιακά τη σύνδεση ανάμεσα στην ασυμβίβαστη ποιότητα και το στόχο για το πλεονέκτημα του ""απλά άψογου αποτελέσματος"". Τη μουσική της ταινίας έγραψε ο Robert Robster Henke, γνωστός ως STOMAX. O πλούσιος πολυποίκιλος ήχος αυτού του μουσικού από το Βερολίνο συνδυάζει διάφορες επιρροές, από hip hop, electro, 80s μέχρι κλασική μουσική. "

Κατεβάστε τη μουσική της ταινίας από εδώ:

Bosch από κάθε άποψη σημαίνει ευκολότερη ζωή για εσάς.
Για εμάς, κορυφαία ποιότητα σημαίνει πολλά περισσότερα από ποιοτικά υλικά και άριστη κατασκευή. Αφιερώνουμε το 100% της συγκέντρωσης, του πάθους και της προσοχής στη λεπτομέρεια σε κάθε φάση παραγωγής, από το πρώτο σχέδιο μέχρι το πιο μικροσκοπικό εξάρτημα, ή τις συμβουλές και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διότι μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιότητα των οικιακών συσκευών Bosch.

 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey