Ηλεκτρικές σκούπες

Bodenpflege

Ξεχάστε τη σκόνη και τις αλλεργίες! Οι ηλεκτρικές σκούπες της Bosch θα σας χαρίσουν ένα καθαρό σπίτι και μια υγιεινή ζωή.

Η Bosch προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε σπίτι. Οι ηλεκτρικές σκούπες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες του νοικοκυριού σας: είναι απαλές με τα ευαίσθητα ξύλινα πατώματα, σκληρές με τις τρίχες των ζώων, εύχρηστες και υποδειγματικές στην κατανάλωση ρεύματος. Και το καλύτερο είναι ότι επιλέγετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Bodenpflege

Ξεχάστε τη σκόνη και τις αλλεργίες! Οι ηλεκτρικές σκούπες της Bosch θα σας χαρίσουν ένα καθαρό σπίτι και μια υγιεινή ζωή.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Είτε διαλέξετε σκούπα με ή χωρίς σακούλα, ο σχολαστικός καθαρισμός είναι υπόθεση της Bosch.

Είτε διαλέξετε σκούπα με ή χωρίς σακούλα, ο σχολαστικός καθαρισμός είναι υπόθεση της Bosch.

Κάθε νοικοκυριό έχει τις δικές του απαιτήσεις στο θέμα της καθαριότητας του πατώματος. Οι ηλεκτρικές σκούπες Bosch προσφέρουν όλες τις επιλογές για να καλύπτουν τις ανάγκες σας και έχουν ένα κοινό: καθαρίζουν σχολαστικά, είτε έχουν σακούλα είτε όχι.

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα
Ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα
Αρχή σελίδας
Πάρτε την καθαριότητα στα χέρια σας: επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες χειρός της Bosch.

Πάρτε την καθαριότητα στα χέρια σας: επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες χειρός της Bosch.

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα χειρός Athlet της Bosch προσφέρει ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό σε όλα τα δάπεδα  χωρίς καλώδιο ή σακούλα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Bosch έχουν πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και φορτίζουν γρήγορα, ώστε να είναι άμεσα έτοιμη. Ο συνδυασμός του ηλεκτρικού ακροφυσίου και της τεχνολογίας SensorBaglessTM εξασφαλίζει πανίσχυρη απόδοση καθαρισμού, ακόμα και στις μικρότερες σχισμές. Χάρη στον εύκαμπτο σύνδεσμο του πέλματος, η σκούπα είναι πάντα ευέλικτη ενώ, επειδή δεν έχει καλώδιο, φτάνει ακόμα και στις πιο δύσκολες γωνίες.  Μία άλλη πρόταση από τη Bosch, διπλά πρακτική είναι το σκουπάκι χειρός Move 2in1. Είναι ελαφριά, εύχρηστη και δεν έχει καλώδιο. Το αποσπώμενο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός είναι ιδανικό για τη κουζίνα και την τραπεζαρία. Επιπλέον, η Move 2in1 είναι αναδιπλούμενη, που σημαίνει ότι εξοικονομεί χώρο και αποθηκεύεται εύκολα – αλλά και βγαίνει εύκολα για να την χρησιμοποιήσετε.

Όλες οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες
Αρχή σελίδας
Μικροί βοηθοί για «μεγάλες» εργασίες καθαρισμού, τα πρακτικά επαναφορτιζόμενα σκουπάκια Bosch.

Μικροί βοηθοί για «μεγάλες» εργασίες καθαρισμού, τα πρακτικά επαναφορτιζόμενα σκουπάκια Bosch.

Χάρη στο μικρό βάρος, στο μικρό μέγεθος και την ασύρματη λειτουργία, τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια Bosch είναι ιδανικά για να νοικοκυρεύετε συχνά μικρούς χώρους – όπως η κουζίνα, η τραπεζαρία, τα καθίσματα και οι χώροι του αυτοκινήτου.

Επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός
Αρχή σελίδας
Η νέα ενεργειακή ετικέτα για ηλεκτρικές σκούπες εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η νέα ενεργειακή ετικέτα για ηλεκτρικές σκούπες εξασφαλίζει υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με την καθιέρωση της ενεργειακής ετικέτας, επιτρέπεται να πωλούνται μόνο ηλεκτρικές σκούπες απόδοσης έως 1.600 W - και το μέτρο αυτό θα αλλάξει σε «έως 900 W» από 1ης Σεπτεμβρίου 2017. Έτσι εξοικονομείται ενέργεια και προστατεύεται το περιβάλλον. Η Bosch καλωσορίζει τη καθιέρωση της ενεργειακής ετικέτας η οποία θα οδηγήσει να εξοικονομήσουν ενέργεια 210 εκατομμυρία νοικοκυριά στην Ευρώπη. Ο κρίσιμος παράγοντας για μια ηλεκτρική σκούπα δεν είναι μόνο η ενεργειακή κλάση αλλά, κυρίως, η κλάση απόδοσης καθαρισμού στο κάτω μέρος της ετικέτας, η οποία εμφανίζεται ξεχωριστά για χαλιά και σκληρά πατώματα. Τα επίπεδα θορύβου και η κλάση επανεκπομπής σκόνης – δηλαδή το πόσο καθαρός είναι ο εξερχόμενος αέρας – επίσης αποτελούν σημαντικούς παράγοντες όταν επιλέγετε μια ηλεκτρική σκούπα.

Μάθετε περισσότερα για την ενεργειακή ετικέτα
Αρχή σελίδας
Υψηλά πρότυπα ποιότητας και εργαστηριακών ελέγχων.

Υψηλά πρότυπα ποιότητας και εργαστηριακών ελέγχων.

Για να βεβαιωνόμαστε ότι οι ηλεκτρικές σκούπες μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, τους βάζουμε δύσκολα: προτού εγκριθούν για εργοστασιακή παραγωγή, οι ηλεκτρικές σκούπες με κάδο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται 45.000 φορές στον έλεγχο ενεργοποίησης. Τα πέλματα δαπέδου πρέπει να επιδείξουν απίστευτη ανθεκτικότητα σε δοκιμές κόπωσης που καλύπτουν πολλά χιλιόμετρα. Αυτές οι σκληρές δοκιμές αντοχής οδηγούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα: ασυμβίβαστη ποιότητα, εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και απόλυτη αξιοπιστία.

Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Σύστημα AirFlowControl
  Σύστημα AirFlowControl Το σύστημα AirFlowControl φροντίζει ώστε ο αέρας που αναρροφάται να διοχετεύεται και πάλι στην ατμόσφαιρα μέσω του φίλτρου, έτσι ώστε πάντα να είναι καθαρός και άοσμος.
  Σύστημα AirFlowControl
 • Σετ τριών αξεσουάρ για επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες Περιλαμβάνονται τα πάντα — σετ τριών αξεσουάρ για επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες χειρός: ακροφύσιο για γωνίες και αρμούς, βουρτσάκι για έπιπλα και ακροφύσιο για υγρά.
  Σετ τριών αξεσουάρ για επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες
 • Αξεσουάρ Πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο όταν το χρειαστείτε. Με το σετ αξεσουάρ (ακροφύσιο για γωνίες και αρμούς, ακροφύσιο για ταπετσαρίες, καθώς και βουρτσάκι για έπιπλα σε συγκεκριμένα μοντέλα) μπορείτε να φτάνετε με ευκολία στα δύσκολα σημεία. Επιπλέον, το σετ αξεσουάρ εξασφαλίζει άριστο καθάρισμα σε υφάσματα επίπλων όπως καναπέδες και πολυθρόνες.
  Αξεσουάρ
 • Σετ ακροφυσίων Animal 360™
  Σετ ακροφυσίων Animal 360™ Ιδανικό για όσους έχουν κατοικίδια — το πακέτο Animal 360™ με πλήρες σετ ισχυρών ακροφυσίων: βουρτσάκι turno, ακροφύσιο για σκληρό δάπεδο και ακροφύσιο για ταπετσαρίες.
  Σετ ακροφυσίων Animal 360™
 • Βουρτσάκι AllFloor HighPower
  Βουρτσάκι AllFloor HighPower Το μηχανοκίνητο Βουρτσάκι AllFloor HighPower λειτουργεί περίπου στις 5000 στροφές το λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι καθαρίζει αποτελεσματικά όλα τα είδη δαπέδων, όπως παρκέ, μοκέτα, ακόμα και πλακάκια.
  Βουρτσάκι AllFloor HighPower
 • Χωρίς καλώδιο
  Χωρίς καλώδιο Κυριολεκτικά απεριόριστο καθάρισμα — ανεξάρτητα από πρίζες ρεύματος και με εξαιρετική ευελιξία, χάρη στο ευέλικτο πρόσθετο ακροφύσιο. Έτσι, η συσκευή μπορεί να σκουπίζει αξιόπιστα και χωρίς προσπάθεια γύρω από τα έπιπλα. Φτάνει επίσης σε κρυμμένες γωνίες κάτω από καναπέδες, ντουλάπια και βιτρίνες.
  Χωρίς καλώδιο
 • DualFiltration
  DualFiltration Μέγιστη ευελιξία, με ή χωρίς σακούλες — Με το σύστημα DualFiltration μπορείτε να σκουπίζετε και με τους δύο τρόπους. Χρησιμοποιήστε κάδο σκόνης για να μειώσετε το κόστος χρήσης, ή σακούλα υγιεινής χρήσης για να διατηρείτε την επαφή με τη σκόνη στο ελάχιστο.
  DualFiltration
 • Πρωτοποριακό ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα
  Πρωτοποριακό ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα Επιμελές και ήπιο σκούπισμα, χάρη στο νέο ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα duoSoft, με δύο περιστρεφόμενα ροδάκια στη βούρτσα. Δεν σπρώχνει απλώς τη σκόνη στην κατεύθυνση κίνησης της σκούπας και είναι επίσης κατάλληλο για χαλιά.
  Πρωτοποριακό ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα
 • Ελαφριά και συμπαγής.
  Ελαφριά και συμπαγής. Συμπαγής σχεδίαση, μειωμένο βάρος: εύκολη στη χρήση και την αποθήκευση, χάρη στη σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο.
  Ελαφριά και συμπαγής.
 • Υφασμάτινος σωλήνας αναρρόφησης Ανθεκτικός, ευέλικτος, με μεγαλύτερο μήκος και κατάλληλος για βαριά χρήση — υφασμάτινος σωλήνας αναρρόφησης για πρόσθετη διευκόλυνση και εύκολο χειρισμό.
  Υφασμάτινος σωλήνας αναρρόφησης
 • EasyClean Χάρη στο Σύστημα EasyClean, μπορείτε να αφαιρείτε τον κάδο σκόνης με μία μόνο κίνηση αγγίζοντας ένα κουμπί, ενώ ο κάδος καθαρίζεται εύκολα, καθώς δεν έχει γωνίες όπου θα μπορούσε να συσσωρεύεται σκόνη.
  EasyClean
 • EasyFollow
  EasyFollow Το Σύστημα EasyFollow εξασφαλίζει άψογη ευελιξία σε όλες τις συνθήκες και σε οποιοδήποτε τύπο δαπέδου. Και αυτό χάρη σε έναν ανθεκτικό υφασμάτινο σωλήνα αναρρόφησης με σφαιρικό σύνδεσμο 360°.
  EasyFollow
 • Ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα
  Ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα Το ιδανικό ακροφύσιο για παρκέ και ευπαθή σκληρά δάπεδα. Χάρη στις μαλακές τρίχες που διαθέτει, γλιστράει εύκολα πάνω στο δάπεδο και μαζεύει σκόνη και ακαθαρσίες προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλή προστασία του δαπέδου.
  Ακροφύσιο για σκληρά δάπεδα
 • Home Professional Πρόσθετη τελειότητα και διευκόλυνση — επαγγελματική ποιότητα Bosch. Μεταλλικά ροδάκια, τηλεσκοπικός σωλήνας από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθεκτικός υφασμάτινος σωλήνας αναρρόφησης και υψηλότερες επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής.
  Home Professional
 • ProAnimal
  ProAnimal Αφαιρεί τις τρίχες των ζώων από όλα τα δάπεδα και τις ταπετσαρίες γρήγορα, αποτελεσματικά, ήπια και υγιεινά. Ειδικά συστήματα φίλτρου παράγουν φρέσκο, καθαρό εξαγόμενο αέρα.
  ProAnimal
 • Επαγγελματικό σετ Πιο γρήγορη, πιο αποδοτική και πολύ πιο βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας με αυτό το επαγγελματικό σετ αξεσουάρ. Το μεγαλύτερου μήκους ακροφύσιο για γωνίες και αρμούς κάνει το καθάρισμα δύσκολων σημείων και στενών χώρων ευκολότερο από ποτέ. Το μεγαλύτερου μήκους ακροφύσιο για ταπετσαρίες αποδεικνύει την ανώτερη ποιότητά του όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα σε έπιπλα με ταπετσαρία. Συνοδεύεται και από ακροφύσιο για απορρόφηση της σκόνης που προκύπτει κατά το τρύπημα τοίχων ή βουρτσάκι για έπιπλα.
  Επαγγελματικό σετ
 • Ακτίνα χειρισμού 13 m
  Ακτίνα χειρισμού 13 m Άφθνο καλώδιο για αποδοτική, γρήγορη και βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας. Το μακρύ καλώδιο επιτρέπει ακτίνα χειρισμού 13 m, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε πρίζα τόσο συχνά.
  Ακτίνα χειρισμού 13 m
 • Ακτίνα χειρισμού 14 m
  Ακτίνα χειρισμού 14 m Κατάλληλη και για μεγαλύτερες εργασίες, με το μεγαλύτερου μήκους καλώδιο και την ακτίνα χειρισμού 14 m που προσφέρει. Πιο βολικό σκούπισμα, χωρίς διακοπές για συχνές αλλαγές πρίζας.
  Ακτίνα χειρισμού 14 m
 • Ακτίνα χειρισμού 11 m
  Ακτίνα χειρισμού 11 m Μεγάλη ευελιξία και βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στο μακρύ καλώδιο που προσφέρει ακτίνα χειρισμού 11 m. Λιγότερες αλλαγές πρίζας.
  Ακτίνα χειρισμού 11 m
 • Ακτίνα χειρισμού 15 m
  Ακτίνα χειρισμού 15 m Μεγάλη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία στη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στο μεγαλύτερου μεγέθους καλώδιο και την εντυπωσιακή ακτίνα χειρισμού που φτάνει τα 15 m. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο βολική και πρακτική. Λιγότερες αλλαγές πρίζας.
  Ακτίνα χειρισμού 15 m
 • Ακτίνα χειρισμού 12 m.
  Ακτίνα χειρισμού 12 m. Μεγάλη ευελιξία και βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στο μακρύ καλώδιο που προσφέρει ακτίνα χειρισμού 12 m. Λιγότερες αλλαγές πρίζας.
  Ακτίνα χειρισμού 12 m.
 • Κιτ αξεσουάρ Athlet Το κιτ περιλαμβάνει προσαρμογέα που συνδέεται στο σωλήνα, ιμάντα ώμου, ακροφύσιο για ταπετσαρίες και ακροφύσιο για γωνίες και αρμούς, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για χρήση της ηλεκτρικής σκούπας σε ταπετσαρίες και δύσκολες γωνίες.
  Κιτ αξεσουάρ Athlet
 • Ακτίνα χειρισμού 10 m.
  Ακτίνα χειρισμού 10 m. Μεγάλη ευελιξία και βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στο μακρύ καλώδιο που προσφέρει ακτίνα χειρισμού 10 m. Λιγότερες αλλαγές πρίζας.
  Ακτίνα χειρισμού 10 m.
 • RotationClean Καθαρίστε το φίλτρο χωρίς να έρθετε σε επαφή με τη σκόνη — με το ενσωματωμένο Σύστημα RotationClean, ο καθαρισμός του είναι μια απλούστατη διαδικασία.
  RotationClean
 • SelfClean Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί συνεχώς την απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας. Όταν χρειάζεται, ο αισθητήρας αυτός ενεργοποιεί το πρωτοποριακό, αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού. Η ηλεκτρική σκούπα στη συνέχεια επανέρχεται στο βέλτιστο επίπεδο απόδοσής της. Και για πολλά χρόνια ακόμα.
  SelfClean
 • Τεχνολογία SensorBagless™
  Τεχνολογία SensorBagless™ Χάρη στο σύστημα παρακολούθησης της απόδοσης που ελέγχεται με αισθητήρα, αυτή η μοναδική τεχνολογία όχι μόνο εξασφαλίζει εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης καθαρισμό, αλλά και περιορίζει τις ανάγκες συντήρησης στο ελάχιστο. Μηδενικό κόστος χρήσης, καθώς τα πλενόμενα υλικά του φίλτρου υψηλής τεχνολογίας αντέχουν στο χρόνο όσο και η συσκευή, ενώ δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράζετε σακούλες σκόνης αντικατάστασης.
  Τεχνολογία SensorBagless™
 • SilenceSound System™
  SilenceSound System™ SilenceSound System™: πρωτοποριακά ηχομονωτικά υλικά, ανάρτηση μοτέρ, δίοδοι αέρα σχεδιασμένες για βέλτιστη ροή του αέρα και αξεσουάρ μείωσης θορύβου, για εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας.
  SilenceSound System™
 • Βούρτσα Turbo Ταυτόχρονο σκούπισμα και βούρτσισμα με τη βούρτσα turbo, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε είδος ίνας, κλωστής και τρίχας κατοικίδιου ζώου από τις μοκέτες. Η ειδική βούρτσα προσαρμόζεται άψογα στο δάπεδο και ισιώνει το πατημένο πέλος.
  Βούρτσα Turbo
 • Εξαιρετικά ελαφριά
  Εξαιρετικά ελαφριά Για ιδιαίτερα εύκολο χειρισμό.
  Εξαιρετικά ελαφριά
 • Wet&Dry
  Wet&Dry Με το Wet&Dry κάθε είδος ακαθαρσιών αντιμετωπίζεται άμεσα — αφαιρούνται τόσο οι υγρές, όσο και οι στεγνές ακαθαρσίες, γρήγορα και αποτελεσματικά.
  Wet&Dry
 • Ακροφύσιο XXL για ταπετσαρίες
  Ακροφύσιο XXL για ταπετσαρίες Το ακροφύσιο XXL για ταπετσαρίες αντιμετωπίζει με ευκολία ακόμα και τις πιο δύσκολες ακαθαρσίες. Με πλάτος καθαρισμού 185 mm, είναι ιδανικό για γρήγορο καθαρισμό επίπλων με ταπετσαρία, αλλά και για την αφαίρεση τριχών. Μαζεύει περισσότερη σκόνη απ' ό,τι τα συνηθισμένα ακροφύσια για ταπετσαρίες, και μάλιστα πιο γρήγορα.
  Ακροφύσιο XXL για ταπετσαρίες
 • Σακούλα σκόνης μεγέθους XXL
  Σακούλα σκόνης μεγέθους XXL Με μεγαλύτερη χωρητικότητα, η σακούλα σκόνης XXL μειώνει τις κουραστικές αλλαγές σακούλας, και έτσι ελαχιστοποιεί το κόστος χρήσης. Για μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και πιο βολική χρήση της ηλεκτρικής σκούπας.
  Σακούλα σκόνης μεγέθους XXL
 • Σωλήνας μεγαλύτερου μήκους XXL Ιδανικός για χρήση της ηλεκτρικής σκούπας σε σκάλες, εσωτερικά αυτοκινήτων και δυσπρόσιτα σημεία.
  Σωλήνας μεγαλύτερου μήκους XXL
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
Υγιεινή

Υγιεινή

Αρχή σελίδας
 • BionicFilter
  BionicFilter Κάτι περισσότερο από ένα απλό φίλτρο — το πρωτοποριακό φίλτρο Bionic φροντίζει ώστε οι δυσάρεστες οσμές να διασπώνται με φυσικό τρόπο. Ο αέρας που εξάγεται είναι φρέσκος με φυσικό τρόπο και φιλτράρεται αποτελεσματικά, χάρη στο σύστημα υγιεινού φιλτραρίσματος.
  BionicFilter
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey