Μαγείρεμα

Serie 8

Δεν εφηύραμε ξανά τον τροχό.
Αλλά του μάθαμε να μαγειρεύει.

Οι νέες εντοιχιζόμενες συσκευές της Σειράς 8
με διαισθητικό δακτύλιο ελέγχου -
ο εύκολος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch: συσκευές για κάθε απαίτηση, ασυμβίβαστη ποιότητα.

Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch: συσκευές για κάθε απαίτηση, ασυμβίβαστη ποιότητα.

Οι εντοιχιζόμενες κουζίνες εγκαθίστανται κάτω από τον πάγκο κουζίνας και ελέγχουν τις εστίες που βρίσκονται από πάνω τους. Αν επιλέξετε έναν εντοιχιζόμενο φούρνο, μπορείτε να τοποθετήσετε τη βάση εστιών ανεξάρτητα. Οι compact συσκευές μας, με ύψος 45 cm, είναι η ιδανική λύση για τις μικρές κουζίνες. Όποια συσκευή κι αν επιλέξετε – χάρη στα διάφορα αυτόματα προγράμματα, θα έχετε πάντα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος με κάθε μοντέλο μας.

Εντοιχιζόμενες κουζίνες και φούρνοι
Εντοιχιζόμενες κουζίνες
Εντοιχιζόμενοι φούρνοι
Αρχή σελίδας
Βάσεις εστιών Bosch: ξεχωριστή σχεδίαση, τέλεια εγκατάσταση.

Βάσεις εστιών Bosch: ξεχωριστή σχεδίαση, τέλεια εγκατάσταση.

Οι βάσεις εστιών εγκαθίσταται στον πάγκο εργασίας πάνω από την κουζίνα και ελέγχονται από αυτή. Η αυτόνομη βάση εστιών έχει αυτόνομα χειριστήρια και άρα μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα από το φούρνο. Ο φούρνος μπορεί να ενσωματωθεί σε μια νησίδα κουζίνας ή σε μια επίτοιχη μονάδα.

Εστίες
Επαγωγικές εστίες
Κεραμικές εστίες
Εστίες αερίου
Αρχή σελίδας
Ελεύθερες κουζίνες Bosch: εσείς αποφασίζετε πού θα μαγειρεύετε.

Ελεύθερες κουζίνες Bosch: εσείς αποφασίζετε πού θα μαγειρεύετε.

Εκτός από τα τέλεια αποτελέσματα και τη μέγιστη ευκολία, απολαμβάνετε και την ευελιξία που προσφέρουν οι ελεύθερες κουζίνες μας. Επιλέξτε το σημείο που σας βολεύει και την ελεύθερη κουζίνα που σας αρέσει: είτε μια ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες, είτε μια κουζίνα με εστίες αερίου – εσείς αποφασίζετε. Το μόνο που μένει, είναι να απολαύσετε το μαγείρεμα. Να είστε 100% βέβαιοι για την ποιότητα της Bosch και τα κολακευτικά σχόλια όλων των καλεσμένων σας.

Ελεύθερες κουζίνες
Ελεύθερες κουζίνες με κεραμικές εστίες
Ελεύθερες κουζίνες με εμαγιέ εστίες
Ελεύθερες κουζίνες με εστίες αερίου
Αρχή σελίδας
Φούρνοι μικροκυμάτων Bosch: ιδανικοί για βιαστικούς καλοφαγάδες.

Φούρνοι μικροκυμάτων Bosch: ιδανικοί για βιαστικούς καλοφαγάδες.

Δεν υπάρχει γρηγορότερο μαγείρεμα από το μαγείρεμα σε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Ξεπάγωμα, ζέσταμα, ακόμα και ψήσιμο. Επιπλέον, οι compact φούρνοι μικροκυμάτων είναι πολυτάλαντοι. Εκτός από τις κλασικές μεθόδους θέρμανσης για ψήσιμο, έχουν ενσωματωμένη λειτουργία μικροκυμάτων. Άρα ένα είναι σίγουρο: δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τα καταπληκτικά αποτελέσματα μαγειρέματος ούτε όταν βιάζεστε.

Φούρνοι μικροκυμάτων
Compact φούρνοι με ενσωματωμένα μικροκύματα
Φούρνοι μικροκυμάτων
Αρχή σελίδας
Φτάνοντας στην πόρτα σας, οι καλεσμένοι δεν χρειάζεται να καταλάβουν ότι φτιάχνετε ψάρι.

Φτάνοντας στην πόρτα σας, οι καλεσμένοι δεν χρειάζεται να καταλάβουν ότι φτιάχνετε ψάρι.

Είτε θέλετε να τηγανίσετε είτε να βράσετε κάτι στην κουζίνα σας, αφήστε την Bosch να τα βγάλει πέρα με τον ατμό – και τις ανεπιθύμητες μυρωδιές. Οι πολυάριθμοι απορροφητήρες μας σε διάφορα μεγέθη και σχέδια φροντίζουν ώστε  αέρας να είναι φρέσκος παντού – από τα μικρότερα κουζινάκια μέχρι τις μεγαλύτερες κουζίνες με καθιστικό. Είναι πάντα εντυπωσιακά αθόρυβοι και αποτελεσματικοί.

Απορροφητήρες
Απορροφητήρες τζάκι
Απορροφητήρες νησίδα
Συρόμενοι απορροφητήρες
Πτυσσόμενοι απορροφητήρες
Υποτοιχιζόμενοι απορροφητήρες
Μηχανισμοί απορρόφησης
Αρχή σελίδας
Συνιστώνται θερμά: θερμαινόμενα συρτάρια Bosch.

Συνιστώνται θερμά: θερμαινόμενα συρτάρια Bosch.

Τα θερμαινόμενα συρτάρια μας δεν διατηρούν απλώς ζεστά τα φαγητά και τα πιάτα σας. Είναι ιδανικά για να μαγειρεύετε αργά το κρέας, να ξεπαγώνετε τα τρόφιμα, να λιώνετε σοκολάτα και να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει. Επιπλέον, μπορούν να εντοιχιστούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με ένα φούρνο, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε κουζίνα.

Θερμαινόμενα συρτάρια
Αρχή σελίδας
Πλήρως αυτόματες καφετιέρες

Πλήρως αυτόματες καφετιέρες

Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο έπακρο. Για όσους θέλουν να συνδυάζεται η εμφάνιση με τη λειτουργικότητα. Για τους τελειομανείς: η αυτόματη καφετιέρα μας προσφέρει πολλές λειτουργίες, για να εγγυάται έντονο άρωμα και εξαιρετική άνεση. Ταυτόχρονα, το design της θα ταιριάξει τέλεια στην κουζίνα σας.

Όλες οι πλήρως αυτόματες καφετιέρες
Αρχή σελίδας
Το τέλειο ψητό με κύμινο, μαντζουράνα – και Bosch.

Το τέλειο ψητό με κύμινο, μαντζουράνα – και Bosch.

Για να διευκολύνουν πραγματικά το μαγείρεμα και το ψήσιμο, οι μηχανικοί μας βάζουν τα δυνατά τους όταν αναπτύσσουν τις οικιακές συσκευές μας. Πριν φύγει μια νέα συσκευή από το εργοστάσιό μας, κάθε σημείο της, μέχρι τη μικρότερη βίδα, υποβάλλεται σε χιλιάδες δοκιμές αντοχής και ελέγχους ποιότητας. Μόνο όταν τα αποτελέσματα πληρούν 100% τα υψηλά μας πρότυπα, η συσκευή είναι έτοιμη για την κρισιμότερη δοκιμή: τη χρήση της στην κουζίνα σας.

Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • AutoPilot Με τα αυτόματα προγράμματα του AutoPilot πετυχαίνετε αυτόματα τα καλύτερα αποτελέσματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε την πιατέλα στο φούρνο, να εισαγάγετε το βάρος της και να επιλέξετε τον κατάλληλο ανάμεσα σε 85 τρόπους λειτουργίας. Για 100% τέλειο αποτέλεσμα – είτε πρόκειται για ψητό, είτε για κρέας, είτε για ψάρι.
 • PerfectRoast
  PerfectRoast Το ενσωματωμένο θερμόμετρο ψητού κρεάτος είναι ιδανικό για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του φαγητού – απλά το βάζετε μέσα στο κρέας, το συνδέετε με το φούρνο και επιλέγετε τηνθερμοκρασία που επιθυμείτε να έχει στο εσωτερικό του. Με τον τρόπο αυτόν, για παράδειγμα, τα ψητά ή τα φιλέτα σας θα είναι πάντα άψογα τρυφερά, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ήπιου ψησίματος.
  PerfectRoast
 • HydroBaking
  HydroBaking To HydroBaking είναι ιδανικό για ψήσιμο ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, αλλά και για ζέσταμα κατεψυγμένων φαγητών. Η υγρασία παραμένει στο φούρνο και το ψωμί ή τα αρτοσκευάσματα δεν στεγνώνουν.
  HydroBaking
 • Χαμηλή στάθμη θορύβου
  Χαμηλή στάθμη θορύβου Οι καλεσμένοι σας δεν είναι οι μόνοι που εκτιμούν το χαλαρό μαγείρεμα. Προκειμένου να μπορείτε να μιλάτε μαζί τους καθώς μαγειρεύετε, φτιάξαμε τους απορροφητήρες ανακυκλοφορίας των κουζινών μας τόσο αθόρυβους ώστε σχεδόν να μην τους αντιλαμβάνεστε. Γενικά, ακούγεται ένα θρόσιμα από το θόρυβο του ίδιου του μοτέρ και της ροής αέρα, ανάλογα με τη στάθμη της αντιπίεσης. Στα μοντέλα με αεραγωγό, το 50& του θορύβου διοχετεύεται μέσω του αεραγωγού έξω από το σπίτι. Οι απορροφητήρες κουζικών της Bosch με τη μονάδα CleanAir παράγουν έως και 3 dB(A) λιγότερο θόρυβο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα ανακυκλοφορίας, προσφέροντας ταυτόχρονα την ίδια απόδοση.
  Χαμηλή στάθμη θορύβου
 • Καυστήρας για Wok 6kW Οι φλόγες του καυστήρα για Wok 6 kW της Bosch είναι δυνατές και ταυτόχρονα ήπιες. Γιατί μπορείτε να τις ρυθμίζετε σε οποιαδήποτε ένταση, από τα 6kW μέχρι και τα 0,3 kW. Με τις δυνατές φλόγες, για παράδειγμα, το νερό για ζυμαρικά βράζει σε ελάχιστο χρόνο. Όμως οι χαμηλές φλόγες είναι εξίσου σημαντικές για τα αγαπημένα σας πιάτα. Γι' αυτό, κάναμε τις φλόγες για το σιγανό μαγείρεμα ιδιαίτερα ήπιες. Τόσο ήπιες που μπορούν ακόμα και λιώσουν τη σοκολάτα χωρίς κίνδυνο να καεί, να φτιάξουν τέλειες σάλτσες ή απλά να διατηρούν το φαγητό ζεσό. Προβλέψαμε όμως και το τι θα γίνεται μετά. Ο καυστήρας για Wok 6 kW καθαρίζεται όμως ευκολότερα, καθώς διαθέτει λιγότερα εξαρτήματα και λιγότερες εσοχές και γωνίες.
  Καυστήρας για Wok 6kW
 • PowerBoost Ακόμα μεγαλύτερη ισχύς: η βελτιωμένη λειτουργία PowerBoost στις επαγωγικές σας εστίες προσθέτει ακόμα περισσότερη ισχύ που επιταχύνει το μαγείρεμα. Για παράδειγμα, μπορείτε πλέον να βράσετε 2 λίτρα νερού σχεδόν τρεις φορές γρηγορότερα απ' ό,τι σε μια συμβατική, κεραμική εστία.
  PowerBoost
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • EcoClean Η επίστρωση EcoClean, η νέα, λεία, πορώδης επιφάνεια για τον καθαρισμό που εξοικονομεί ενέργεια, κάνει τον καθαρισμό του φούρνου μια εύκολη υπόθεση. Μια ειδική επίστρωση από μικροσκοπικά κεραμικά σφαιρίδια στα εσωτερικά τοιχώματα του φούρνου διασπά τα υπολείμματα λίπους καθώς ψήνετε, σε ολόκληρη τη διάρκεια ζώής της συσκευής.Έτσι εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια. Τα πίσω τοιχώματα των φούρνων μας διαθέτουν επίστρωση EcoClean ως μέρος του βασικού τους εξοπλισμού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το πάνω και τα πλευρικά εξαρτήματα ως προαιρετικά αξεσουάρ. Η άψογη ποιότητα κατασκευής όλων των εξαρτημάτων καθιστά εύκολη την εκ των υστέρων τοποθέτηση.
 • Πυρόλυση
  Πυρόλυση Με τον πυρολυτικό αυτοκαθαρισμό, ο κουραστικός και χρονοβόρος καθαρισμός του φούρνου γίνεται αυτόματα – χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών προϊόντων. Ανάλογα με το πόσο είναι λερωμένος ο φούρνος, θερμαίνεται έως τους 480 °C. Το μόνο που μένει είναι κάποια υπολλείμματα, τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα.
  Πυρόλυση
 • Τηλεσκοπικός μηχανισμός Με τις τηλεσκοπικές ράβδους της Bosch, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ταψιά σας ευκολότερα, ασφαλέστερα και πιο άνετα. Το σύστημα αποτελείται από μια τριπλή τηλεσκοπική ράβδο πλήρους εξαγωγής, ή μια διπλή τηλεσκοπική ράβδο. Μπορείτε να τραβάτε τις ράβδους όσο έξω χρειάζεται, ώστε να βάζετε και να βγάζετε το φαγητό εύκολα. Εάν τραβήξετε την τηλεσκοπική ράβδο εντελώς έξω, προσαρμόζεται με ένα κλικ στη θέση αυτή, χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό, ώστε να είναι απόλυτα σταθερή. Το ψήσιμο ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και ασφαλέστερο.
  Τηλεσκοπικός μηχανισμός
 • Μονάδα CleanAir Η νέα Μονάδα CleanAir διαθέτει πλέον καθρό, σύγχρονο σχεδιασμό από ανοξείδωτο χάλυβα, ώστε να ενσωματώνεται ομοιόμορφα στην κουζίνα σας. Είναι ένα προαιρετικό αξεσουάρ για απορροφητήρες τζάκια, ενώ τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε απορροφητήρα τοίχου ή νησίδας της νέας σειράς Bosch. Η Μονάδα CleanAir αποτελείται από ένα ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα και ένα εξωτερικό πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα. Χάρη στη μεγάλη, περσιδωτή επιφάνεια του φίλτρου ενεργού άνθρακα και την πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε ενεργό άνθρακα του φίλτρου αυτού (αντίστοιχη με την έκταση περίπου 50 γηπέδων προδοσφαίρου), επιτυγχάνεται ιδιαίτερα μεγάλη μείωση των οσμών (95%). Έτσι, το ειδικό φίλτρο ενεργού άνθρακα πετυχαίνει αποτελέσματα αντίστοιχα αυτών ενός συστήματος αεραγωγών, ενώ είναι κατά 25% καλύτερο από ένα απλό φίλτρο ενεργού άνθρακα.
  Μονάδα CleanAir
 • DirectSelect
  DirectSelect Χάρη στα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής, μπορείτε να επιλέγετε τις ζώνες μαγειρέματος και να ρυθμίζετε το ακριβές επίπεδο ισχύος που θέλετε – εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει επίσης μια πρακτική Ένδειξη Κατανάλωσης Ενέργειας, καθώς και λειτουργία γρήγορης εκκίνησης (QuickStart) και επανεκκίνησης (ReStart).
  DirectSelect
 • TouchSelect Με αυτόν το νέο τρόπο χειρισμού, μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος. Απλά επιλέξτε το επίπεδο ισχύος που χρειάζεστε. Και οι νέες λειτουργίες QuickStart και ReStart κάνουν το μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο.
 • FryingSensor Plus Με το FryingSensor Plus, μπορείτε να ροδίσετε άψογα τα τηγανητά σας στις κυκλικές ζώνες μαγειρέματος. Ο αισθητήρας ρυθμίζει τη θερμοκρασία, με βάση 4 επίπεδα μαγειρέματος ή 9 προγράμματα, ελέγχοντας αυτόματα το τηγάνισμα. Κάθε φιλέτο ψήνεται τέλεια.
 • FlexInduction
  FlexInduction Είτε χρησιμοποιείτε μία κατσαρόλα είτε περισσότερες, μπορείτε να τοποθετήσετε τη μία πίσω από την άλλη ή να τις τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα. Χάρη στο σύστημα FlexInduction της Bosch, έχετε ελευθερία επιλογής. Καθώς με την επαγωγή θερμαίνεται η βάση της κατσαρόλας και όχι η ίδια η εστία, μπορείτε να μαγειρέψετε σε οποιαδήποτε περιοχή της επιφάνειας της εστίας θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κουζίνα σας σαν μια συμβατική επαγωγική εστία με ξεωριστές ζώνες μαγειρέματος, ή να την ανάψετε ολόκληρη με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι αποκτάτε πρόσθετο χώρο, για παράδειγμα για να τοποθετήσετε μεγάλα μαγειρικά σκεύση, π.χ. ένα ταψί ψησίματος, σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε.
  FlexInduction
 • DualWok H Bosch διαθέτει εστίες αερίου οι οποίες είναι ισχυρές, και ταυτόχρονα ήπιες. Στην υψηλή ισχύ, για παράδειγμα, το νερό των ζυμαρικών βράζει σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για εμάς – αλλά ούτε και για σας. Η χαμηλή ισχύς είναι εξίσου σημαντική για τα αγαπημένα σας πιάτα. Φροντίσαμε λοιπόν η χαμηλή ισχύς να είναι ιδιαίτερα ήπια για το σιγανό μαγείρεμα. Είναι πράγματι τόσο ήπια, που λιώνει ακόμα και τη σοκολάτα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να ζεματιστεί, φτάχνει τέλειες σάλτσες, ή απλά διατηρεί το φαγητό σας ζεστό.
  DualWok
 • Κεντρικός διακόπτης Οι εστίες γκαζιού διαθέτουν έναν κεντρικό διακόπτη με λειτουργία γρήγορου σβησίματος. Έτσι, εάν ξαφνικά χτυπήσει το κουδούνι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε ένα κουμπί για να σβήσετε όλους τους καυστήρες. Στην ένδειξη θερμότητας LED βλέπετε με μια ματιά ποιες σχάρες μπορεί να είναι ακόμα ζεστές αφού σβήσετε την εστία – έτσι ώστε να προστατεύονται τα δάχτυλά σας, είτε τα μικρά είτε τα μεγάλα.
  Κεντρικός διακόπτης
 • Πλήρως ηλεκτρονική ανάφλεξη Οι εστίες αερίου μας διαθέτουν ένα πρακτικό σύστημα πλήρως ηλεκτρονικής ανάφλεξης, έτσι ώστε να ανάβουν με μια περιστροφική κίνηση του χεριού, χωρίς συνεχές πάτημα. Απλά περιστρέφετε το διακόπτη ελέγχου όπως στο φούρνο για να ρυθμίσετε εύκολα την ισχύ.
  Πλήρως ηλεκτρονική ανάφλεξη
 • Σχάρες μαγειρικών σκευών, ανθεκτικές στο πλυντήριο πιάτων Καθαρίζετε τη βάση εστιών αερίου με τις ώρες; Πλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν την ανιαρή διαδικασία! Οι εστίες αερίου της Bosch έχουν πολλά πλεονεκτήματα, και ένα από αυτά είναι το ότι καθαρίζονται εύκολα. Χάρη στις ομαλές, ποιοτικές τους επιφάνειες, οι σχάρες μαγειρικών σκευών που διαθέτουμε πλένονται πλέον άνετα στο πλυντήριο πιάτων. Βελτιστοποιήσαμε την επιφάνεια στις σχάρες αυτές, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διάβρωση, δημιουργία ρωγμών ή αποχρωματισμό όταν τις πλένετε στο πλυντήριο πιάτων.
  Σχάρες μαγειρικών σκευών, ανθεκτικές στο πλυντήριο πιάτων
 • ColorGlass Οι ιδιαίτερα ποιοτικές προσόψεις ColorGlass των συσκευών, από γυαλί υψηλής ποιότητας και με κομψές αποχρώσεις, εξασφάλίζουν την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον πάγκο κουζίνας και τις συσκευές Bosch της κουζίνας σας. Επιπλέον, οι προσόψεις αυτές είναι ανθεκτικές στα χτυπήματα και η φροντίδα τους γίνεται εύκολα.
  ColorGlass
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • Φωτισμός LED
  Φωτισμός LED Ο φωτισμός LED αποτελείται από 6 ηλεκτρικές λυχνίες LED με διάρκεια ζωής 40.000 ώρες. Με 2,7 ώρες λειτουργίας την ημέρα, αυτό σημαίνει διάρκεια ζωής περίπου 40 χρόνια. Χάρη στην ένταση των 890 lux που διαθέτουν, οι λυχνίες αυτές είναι από τις πιο φωτεινές λυχνίες που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.
  Φωτισμός LED
 • Επαγωγική Τεχνολογία Οι επαγωγικές εστίες παράγουν θερμότητα μέσω μαγνητισμού – στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη διευκόλυνση. Επιπλέον, στην επαγωγική εστία δύο λίτρα νερού βράζουν στο μισό χρόνο απ' ό,τι στην κεραμική εστία, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται επίσης μεγάλη ποσότητα ενέργειας και να μένει σε εσάς περισσότερος ελεύθερος χρόνος.
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey