Ελεύθερες κουζίνες

Free-standing cookers from Bosch.

Ελεύθερες κουζίνες Bosch.

Όποιες κι αν είναι οι γαστρονομικές προτιμήσεις σας, με μια ελεύθερη κουζίνα Bosch ξέρετε ότι κάνετε τη σωστή επιλογή – σε ό,τι αφορά την άνεση, την ανθεκτικότητα και, φυσικά, τα αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Με τα αυτόματα προγράμματα, μαγειρεύετε πιο γρήγορα και, χάρη στο 3D Hotair Plus, μπορείτε να ψήνετε ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα.

Ελεύθερες κουζίνες της Bosch.

 
  1. Κατηγορίες
  2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Οι ελεύθερες κουζίνες μας: ευέλικτες εξωτερικά, έξυπνες εσωτερικά.

Οι ελεύθερες κουζίνες μας: ευέλικτες εξωτερικά, έξυπνες εσωτερικά.

Κάποιοι κρατούν τα μυστικά τους στη κουζίνα για ολόκληρες γενιές. Αντίθετα, στην Bosch, μοιραζόμαστε με χαρά τις σύγχρονες τεχνολογίες μας, για να εντυπωσιάζετε πάντα με την μαγειρική σας.

Ελεύθερες κουζίνες με κεραμικές εστίες
Αρχή σελίδας
Οι ελεύθερες ηλεκτρικές εστίες μας: απόλυτη ελευθερία επιλογής.

Οι ελεύθερες ηλεκτρικές εστίες μας: απόλυτη ελευθερία επιλογής.

Με μια ελεύθερη ηλεκτρική κουζίνα της Bosch, μπορείτε να σχεδιάσετε τη διαρρύθμιση της κουζίνας σας με μεγάλη ευελιξία: τα συνδυαστικά μοντέλα μας συνδυάζουν με απόλυτη ακρίβεια φούρνους και εστίες τελευταίας τεχνολογίας σε μία συσκευή. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να υπάρχει εσοχή, άρα μπορείτε να την τοποθετήσετε όπου θέλετε. Έτσι, όποια ηλεκτρική κουζίνα Bosch κι αν επιλέξετε, μπορείτε να διαμορφώσετε την κουζίνα σας όσο ευέλικτα θέλετε.

Ελεύθερες κουζίνες με εμαγιέ εστίες
Αρχή σελίδας
Η ελεύθερη κουζίνα αερίου μας:

Η ελεύθερη κουζίνα αερίου μας:

Οι ελεύθερες κουζίνες αερίου της Bosch έχουν δύο πλεονεκτήματα: πρώτον, ενσωματώνονται όπου θέλετε στην κουζίνα σας. Δεύτερον, προσφέρουν τα πλεονεκτήματα του αερίου, το οποίο σας επιτρέπει να μαγειρεύετε πολύ γρηγορότερα απ' ό,τι σε μια ηλεκτρική εστία. Παραδειγματιστείτε από τους επαγγελματίες και επιλέξτε μια κουζίνα αερίου Bosch!

Ελεύθερες κουζίνες με εστίες αερίου
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
  • ColorGlass Οι ιδιαίτερα ποιοτικές προσόψεις ColorGlass των συσκευών, από γυαλί υψηλής ποιότητας και με κομψές αποχρώσεις, εξασφάλίζουν την απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον πάγκο κουζίνας και τις συσκευές Bosch της κουζίνας σας. Επιπλέον, οι προσόψεις αυτές είναι ανθεκτικές στα χτυπήματα και η φροντίδα τους γίνεται εύκολα.
    ColorGlass
  • Τηλεσκοπικός μηχανισμός Με τις τηλεσκοπικές ράβδους της Bosch, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ταψιά σας ευκολότερα, ασφαλέστερα και πιο άνετα. Το σύστημα αποτελείται από μια τριπλή τηλεσκοπική ράβδο πλήρους εξαγωγής, ή μια διπλή τηλεσκοπική ράβδο. Μπορείτε να τραβάτε τις ράβδους όσο έξω χρειάζεται, ώστε να βάζετε και να βγάζετε το φαγητό εύκολα. Εάν τραβήξετε την τηλεσκοπική ράβδο εντελώς έξω, προσαρμόζεται με ένα κλικ στη θέση αυτή, χάρη σε έναν ειδικό μηχανισμό, ώστε να είναι απόλυτα σταθερή. Το ψήσιμο ποτέ δεν ήταν ευκολότερο και ασφαλέστερο.
    Τηλεσκοπικός μηχανισμός
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey