Εντοιχιζόμενες εστίες

Kochfeld, Einkaufskorb

Η μεγαλύτερη δυσκολία στο μαγείρεμα θα είναι η λίστα με τα ψώνια.

Επειδή όταν μαγειρεύετε έχετε ήδη πολλά να κάνετε, προσθέσαμε πολλές λειτουργίες άνεσης, ώστε να μην χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας.

Kochfeld, Einkaufskorb

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
 4. Πληροφορίες εγκατάστασης
Αρχή σελίδας
Είναι σπουδαίο όταν το μαγείρεμα σημαίνει λιγότερη αναμονή, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Είναι σπουδαίο όταν το μαγείρεμα σημαίνει λιγότερη αναμονή, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Το παραδεχόμαστε: οι επαγωγικές μας εστίες δεν κάνουν θαύματα. Όμως εξοικονομούν πολύ χρόνο σε σχέση με τις συμβατικές εστίες. Μια επαγωγική εστία, για παράδειγμα, μπορεί να βράσει 2 λίτρα νερό δύο φορές πιο γρήγορα από μια κεραμική. Έτσι, σερβίρετε το δείπνο πιο γρήγορα και εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια. Κερδίζοντας περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Επαγωγικές εστίες
Αρχή σελίδας
Φωτιά που κάνει αυτό ακριβώς που θέλετε.

Φωτιά που κάνει αυτό ακριβώς που θέλετε.

Η φωτιά εξακολουθεί να γοητεύει τους μηχανικούς μας σήμερα, όπως πριν από μισό εκατομμύριο χρόνια, όταν ο άνθρωπος την δάμασε για πρώτη φορά. Γι' αυτό όλα στρέφονται γύρω της – το ερώτημα είναι πώς οι μηχανικοί μας μπορούν να την κάνουν ακόμα καλύτερη για εσάς.

Εστίες αερίου
Αρχή σελίδας
Κεραμικές εστίες: κλασικό μαγείρεμα.

Κεραμικές εστίες: κλασικό μαγείρεμα.

Με τις κεραμικές εστίες, παράγεται θερμότητα στο εσωτερικό της εστίας από τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα. Ο χειρισμός της εστίας γίνεται απευθείας από τη ζώνη χειριστηρίων TouchControl της συσκευής – έτσι έχετε πάντα τον απόλυτο έλεγχο.

Κεραμικές εστίες
Αρχή σελίδας
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την τέλεια μπριζόλα: να ανάψετε την εστία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την τέλεια μπριζόλα: να ανάψετε την εστία.

Οι βάσεις εστιών και οι αυτόνομες βάσεις εστιών προσφέρουν πολλές λειτουργίες, για να βράζετε ή να τηγανίζετε τα φαγητά ακριβώς όπως πρέπει. Για παράδειγμα, το FryingSensor, προσέχει την μπριζόλα σας όσο εσείς επιλέγετε το σωστό κρασί. Η ζώνη HighSpeed της εστίας σας δεν προσφέρει μόνο 20% συντομότερο χρόνο βρασμού, αλλά διευκολύνει και το τσιγάρισμα.

Σειρές μοντέλωνΌ,τι εστία κι αν ψάχνετε αυτόνομη, επαγωγική ή βάσεις εστιών: εστίες Bosch, θα βρείτε σίγουρα το σωστό μοντέλο.

Serie | 2Serie | 4Serie | 6Serie | 8
Μαγείρεμα ακριβείας.Ταχύτητα και εξοικονόμηση ενέργειας.Για υψηλή ποιότητα και άνεση.Τέλεια απόδοση, τέλεια σχεδίαση.
Επαγωγικές εστίεςΚεραμικές βάσεις εστιώνΑυτόνομες κεραμικές εστίεςΑυτόνομες κεραμικές βάσεις εστιών
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • Καυστήρας για Wok 6kW Οι φλόγες του καυστήρα για Wok 6 kW της Bosch είναι δυνατές και ταυτόχρονα ήπιες. Γιατί μπορείτε να τις ρυθμίζετε σε οποιαδήποτε ένταση, από τα 6kW μέχρι και τα 0,3 kW. Με τις δυνατές φλόγες, για παράδειγμα, το νερό για ζυμαρικά βράζει σε ελάχιστο χρόνο. Όμως οι χαμηλές φλόγες είναι εξίσου σημαντικές για τα αγαπημένα σας πιάτα. Γι' αυτό, κάναμε τις φλόγες για το σιγανό μαγείρεμα ιδιαίτερα ήπιες. Τόσο ήπιες που μπορούν ακόμα και λιώσουν τη σοκολάτα χωρίς κίνδυνο να καεί, να φτιάξουν τέλειες σάλτσες ή απλά να διατηρούν το φαγητό ζεσό. Προβλέψαμε όμως και το τι θα γίνεται μετά. Ο καυστήρας για Wok 6 kW καθαρίζεται όμως ευκολότερα, καθώς διαθέτει λιγότερα εξαρτήματα και λιγότερες εσοχές και γωνίες.
  Καυστήρας για Wok 6kW
 • PowerBoost Ακόμα μεγαλύτερη ισχύς: η βελτιωμένη λειτουργία PowerBoost στις επαγωγικές σας εστίες προσθέτει ακόμα περισσότερη ισχύ που επιταχύνει το μαγείρεμα. Για παράδειγμα, μπορείτε πλέον να βράσετε 2 λίτρα νερού σχεδόν τρεις φορές γρηγορότερα απ' ό,τι σε μια συμβατική, κεραμική εστία.
  PowerBoost
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • DirectSelect
  DirectSelect Χάρη στα ενσωματωμένα πλήκτρα αφής, μπορείτε να επιλέγετε τις ζώνες μαγειρέματος και να ρυθμίζετε το ακριβές επίπεδο ισχύος που θέλετε – εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει επίσης μια πρακτική Ένδειξη Κατανάλωσης Ενέργειας, καθώς και λειτουργία γρήγορης εκκίνησης (QuickStart) και επανεκκίνησης (ReStart).
  DirectSelect
 • TouchSelect Με αυτόν το νέο τρόπο χειρισμού, μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος. Απλά επιλέξτε το επίπεδο ισχύος που χρειάζεστε. Και οι νέες λειτουργίες QuickStart και ReStart κάνουν το μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο.
 • FryingSensor Plus Με το FryingSensor Plus, μπορείτε να ροδίσετε άψογα τα τηγανητά σας στις κυκλικές ζώνες μαγειρέματος. Ο αισθητήρας ρυθμίζει τη θερμοκρασία, με βάση 4 επίπεδα μαγειρέματος ή 9 προγράμματα, ελέγχοντας αυτόματα το τηγάνισμα. Κάθε φιλέτο ψήνεται τέλεια.
 • FlexInduction
  FlexInduction Είτε χρησιμοποιείτε μία κατσαρόλα είτε περισσότερες, μπορείτε να τοποθετήσετε τη μία πίσω από την άλλη ή να τις τοποθετήσετε δίπλα-δίπλα. Χάρη στο σύστημα FlexInduction της Bosch, έχετε ελευθερία επιλογής. Καθώς με την επαγωγή θερμαίνεται η βάση της κατσαρόλας και όχι η ίδια η εστία, μπορείτε να μαγειρέψετε σε οποιαδήποτε περιοχή της επιφάνειας της εστίας θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κουζίνα σας σαν μια συμβατική επαγωγική εστία με ξεωριστές ζώνες μαγειρέματος, ή να την ανάψετε ολόκληρη με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι αποκτάτε πρόσθετο χώρο, για παράδειγμα για να τοποθετήσετε μεγάλα μαγειρικά σκεύση, π.χ. ένα ταψί ψησίματος, σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε.
  FlexInduction
 • DualWok H Bosch διαθέτει εστίες αερίου οι οποίες είναι ισχυρές, και ταυτόχρονα ήπιες. Στην υψηλή ισχύ, για παράδειγμα, το νερό των ζυμαρικών βράζει σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για εμάς – αλλά ούτε και για σας. Η χαμηλή ισχύς είναι εξίσου σημαντική για τα αγαπημένα σας πιάτα. Φροντίσαμε λοιπόν η χαμηλή ισχύς να είναι ιδιαίτερα ήπια για το σιγανό μαγείρεμα. Είναι πράγματι τόσο ήπια, που λιώνει ακόμα και τη σοκολάτα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να ζεματιστεί, φτάχνει τέλειες σάλτσες, ή απλά διατηρεί το φαγητό σας ζεστό.
  DualWok
 • Κεντρικός διακόπτης Οι εστίες γκαζιού διαθέτουν έναν κεντρικό διακόπτη με λειτουργία γρήγορου σβησίματος. Έτσι, εάν ξαφνικά χτυπήσει το κουδούνι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε ένα κουμπί για να σβήσετε όλους τους καυστήρες. Στην ένδειξη θερμότητας LED βλέπετε με μια ματιά ποιες σχάρες μπορεί να είναι ακόμα ζεστές αφού σβήσετε την εστία – έτσι ώστε να προστατεύονται τα δάχτυλά σας, είτε τα μικρά είτε τα μεγάλα.
  Κεντρικός διακόπτης
 • Πλήρως ηλεκτρονική ανάφλεξη Οι εστίες αερίου μας διαθέτουν ένα πρακτικό σύστημα πλήρως ηλεκτρονικής ανάφλεξης, έτσι ώστε να ανάβουν με μια περιστροφική κίνηση του χεριού, χωρίς συνεχές πάτημα. Απλά περιστρέφετε το διακόπτη ελέγχου όπως στο φούρνο για να ρυθμίσετε εύκολα την ισχύ.
  Πλήρως ηλεκτρονική ανάφλεξη
 • Σχάρες μαγειρικών σκευών, ανθεκτικές στο πλυντήριο πιάτων Καθαρίζετε τη βάση εστιών αερίου με τις ώρες; Πλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν την ανιαρή διαδικασία! Οι εστίες αερίου της Bosch έχουν πολλά πλεονεκτήματα, και ένα από αυτά είναι το ότι καθαρίζονται εύκολα. Χάρη στις ομαλές, ποιοτικές τους επιφάνειες, οι σχάρες μαγειρικών σκευών που διαθέτουμε πλένονται πλέον άνετα στο πλυντήριο πιάτων. Βελτιστοποιήσαμε την επιφάνεια στις σχάρες αυτές, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διάβρωση, δημιουργία ρωγμών ή αποχρωματισμό όταν τις πλένετε στο πλυντήριο πιάτων.
  Σχάρες μαγειρικών σκευών, ανθεκτικές στο πλυντήριο πιάτων
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • Επαγωγική Τεχνολογία Οι επαγωγικές εστίες παράγουν θερμότητα μέσω μαγνητισμού – στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη διευκόλυνση. Επιπλέον, στην επαγωγική εστία δύο λίτρα νερού βράζουν στο μισό χρόνο απ' ό,τι στην κεραμική εστία, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται επίσης μεγάλη ποσότητα ενέργειας και να μένει σε εσάς περισσότερος ελεύθερος χρόνος.
Σε τι διαφέρουν οι βάσεις εστιών τις αυτόνομες βάσεις εστιών;
Αρχή σελίδας
Αυτόνομες βάσεις εστιών

Αυτόνομες βάσεις εστιών

Η αυτόνομη βάση εστιών έχει χωριστά στοιχεία χειρισμού, χωριστή σύνδεση στο δίκτυο και άρα μπορεί να ενσωματωθεί στον πάγκο εργασίας ανεξάρτητα από το φούρνο.

Αυτόνομες εστίες
Αυτόνομες επαγωγικές εστίες
Αυτόνομες εστίες αερίου
Αυτόνομες κεραμικές εστίες
Τι μορφές θέρμανσης είναι διαθέσιμες για τις αυτόνομες βάσεις εστιών;
Αρχή σελίδας
Επαγωγή

Επαγωγή

Οι επαγωγικές εστίες παράγουν θερμότητα μόνο εκεί που χρειάζεται – στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Έτσι βελτιώνεται η ενεργειακή αποδοτικότητα και εξασφαλίζονται συντομότεροι χρόνοι βρασμού. Τα παραψημένα φαγητά πλέον δεν καίγονται.

Επαγωγικές εστίες
Αρχή σελίδας
Αέριο

Αέριο

Όταν μαγειρεύετε με αέριο, παράγεται θερμότητα από τη φωτιά. Η θερμότητα μεταφέρεται απευθείας στη βάση του μαγειρικού σκεύους. Για να χρησιμοποιήσετε εστίες αερίου, η κουζίνα σας πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην παροχή αερίου.

Εστίες αερίου
Αρχή σελίδας
Κεραμικές εστίες

Κεραμικές εστίες

Οι κεραμικές εστίες μεταφέρουν τη θερμότητα μέσω ενός θερμαινόμενου πηνίου στην κεραμική πλάκα, η οποία ζεσταίνει τη βάση του μαγειρικού σκεύους.

Κεραμικές εστίες
Σε τι πλάτος διατίθενται οι βάσεις εστιών;
Αρχή σελίδας

Οι βάσεις εστιών διατίθενται σε πλάτος 60, 70 και 80 εκατοστών.

Σε τι πλάτος διατίθενται οι αυτόνομες βάσεις εστιών;
Αρχή σελίδας

Οι αυτόνομες βάσεις εστιών διατίθενται σε πλάτος 30, 40, 60, 70, 80 και 90 cm.

Τι πρέπει να αντικατασταθεί αν παρουσιάζει βλάβη η εστία αλλά η κουζίνα λειτουργεί κανονικά;
Αρχή σελίδας

Αν παρουσιάζει βλάβη μόνο η εστία, αλλά η κουζίνα λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια αυτόνομη εστία. Αν σταματήσει να λειτουργεί η κουζίνα στο μέλλον, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ένα φούρνο. Μπορείτε να προμηθευτείτε την απαραίτητη διπλή πρίζα σύνδεσης κουζίνας από την Εξυπηρέτηση Πελατών Bosch. Σε αυτή την περίπτωση, ρωτήστε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αν η καινούργια συσκευή συνδυάζεται με την παλιά κουζίνα.

Ποιοι πάγκοι εργασίας ενδείκνυνται για τις αυτόνομες εστίες χωνευτής εγκατάστασης;
Αρχή σελίδας

Οι εστίες χωνευτής εγκατάστασης ενδείκνυνται για πέτρινους πάγκους εργασίας, αλλά μπορούν να εγκατασταθούν και σε ξύλινους πάγκους, εφόσον χρησιμοποιηθεί πλαίσιο συναρμολόγησης. Τα πλαίσια διατίθενται ως ειδικά αξεσουάρ.

Τι πρέπει να συνυπολογίζεται κατά την αντικατάσταση παλιών εστιών;
Αρχή σελίδας

Οι παλιές εστίες με στρογγυλές γωνίες μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με μια καινούργια εστία πλάτους 70 εκατοστών.

Αρχή σελίδας
Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
Ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες
 
Online Survey