Φούρνοι μικροκυμάτων

Microwaves
 • Κάντε οικονομία στην ισχύ, όχι στην απόδοση. Διατηρώντας όλη τη γεύση.

  Οι φούρνοι μικροκυμάτων με σύστημα αυτόματης ζύγισης υπολογίζουν την ενέργεια που απαιτείται για το ξεπάγωμα, το μαγείρεμα ή και τα δύο μαζί. Εσείς επιλέξτε απλώς το πρόγραμμα και το βάρος – ο φούρνος θα κάνει τα υπόλοιπα.

 • Δεν μαγειρεύει απλώς όπως-όπως. Το κάνει σωστά.

  Επειδή η απόδοση του φούρνου μικροκυμάτων είναι πάντα σταθερή, οι τροφές ξεπαγώνουν και μαγειρεύονται πιο γρήγορα και ομοιόμορφα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό: ξεχάστε τα φαγητά που έχουν μισομαγειρευτεί ή είναι ακόμα παγωμένα στο κέντρο.

 • Τοποθετήστε. Ενεργοποιήστε. Τέλεια.

  Με το αυτόματο πρόγραμμα AutoPilot, έχετε αυτόματα άριστα αποτελέσματα. Εσείς απλώς τοποθετείτε το φαγητό, εισάγετε το βάρος και επιλέγετε το κατάλληλο πρόγραμμα μαγειρέματος.

Φούρνοι μικροκυμάτων Bosch: απόλυτη απόλαυση σε ελάχιστο χρόνο.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων της Bosch είναι ιδανικοί για να εξοικονομείτε χρόνο και ενέργεια στο μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Ειδικά οι μικρές μερίδες ετοιμάζονται πολύ γρηγορότερα και πιο οικονομικά με ένα φούρνο μικροκυμάτων απ' ό,τι με ένα συμβατικό φούρνο ή μια κουζίνα. Επιπλέον, οι φούρνοι μικροκυμάτων της Bosch ξεπαγώνουν τα κατεψυγμένα τρόφιμα μέσα σε λεπτά αντί για ώρες.

Mikrowellengeräte

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
 3. Πληροφορίες εγκατάστασης
Αρχή σελίδας
Ένας φούρνος που μπορεί πραγματικά να κάνει πολλά μαζί.

Ένας φούρνος που μπορεί πραγματικά να κάνει πολλά μαζί.

Ο φούρνος με ενσωματωμένα μικροκύματα είναι μια πολυτάλαντη συσκευή που σας επιτρέπει να συνδυάζετε κλασικές μεθόδους θέρμανσης με τις πρακτικές λειτουργίες ενός φούρνου μικροκυμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεπαγώσετε πρώτα κάτι και αμέσως μετά να το ψήσετε.

Compact φούρνοι με ενσωματωμένα μικροκύματα
Αρχή σελίδας
Μαγειρεύοντας στο ύψος των ματιών: εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων.

Μαγειρεύοντας στο ύψος των ματιών: εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων.

Πιστεύουμε ότι το μαγείρεμα πρέπει να είναι απόλαυση, όχι αγγαρεία. Όταν δουλεύετε σε λάθος ύψος, για παράδειγμα, μπορεί να το μισήσετε. Η λύση; Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι μικροκυμάτων ενσωματώνονται εύκολα σε ένα ψηλό ντουλάπι ή σε μια επίτοιχη μονάδα στο ύψος των ματιών. Έτσι, βλέπετε συνεχώς τα πρωινά κρουασάν σας και δεν χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το δαχτυλάκι σας, πόσο μάλλον να σκύψετε.

Όλοι οι φούρνοι μικροκυμάτων για εγκατάσταση σε ψηλά ντουλάπια
Αρχή σελίδας
Για βιαστικούς καλοφαγάδες: φούρνοι μικροκυμάτων Bosch.

Για βιαστικούς καλοφαγάδες: φούρνοι μικροκυμάτων Bosch.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι η ιδανική επιλογή όταν πρέπει να κάνετε κάτι γρήγορα. Να ζεστάνετε ένα φλιτζάνι τσάι, να ψήσετε την πίτσα σας στο γκριλ ή να ξεπαγώσετε κατεψυγμένο φαγητό. Σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και από τη μετέπειτα προετοιμασία του φαγητού. Μπορείτε όμως να τον χρησιμοποιείτε και για μεγαλύτερα δοχεία και τρόφιμα.

Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Πυρόλυση
  Πυρόλυση Με τον πυρολυτικό αυτοκαθαρισμό, ο κουραστικός και χρονοβόρος καθαρισμός του φούρνου γίνεται αυτόματα – χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών προϊόντων. Ανάλογα με το πόσο είναι λερωμένος ο φούρνος, θερμαίνεται έως τους 480 °C. Το μόνο που μένει είναι κάποια υπολλείμματα, τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα.
  Πυρόλυση
Θέλετε ένα φούρνο μικροκυμάτων ή έναν compact φούρνο με λειτουργία μικροκυμάτων
Αρχή σελίδας

Οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα ψηλό ντουλάπι ή σε μια επάνω μονάδα. Οι compact φούρνοι μικροκυμάτων μας κάνουν για όλες τις δουλειές, καθώς συνδυάζουν τις κλασικές μεθόδους θέρμανσης με τα ενσωματωμένα μικροκύματα.

Φούρνοι μικροκυμάτων
Compact φούρνοι με ενσωματωμένα μικροκύματα
Σε τι μεγέθη διατίθενται οι φούρνοι μικροκυμάτων και οι compact φούρνοι;
Αρχή σελίδας

Οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορούν να ενσωματωθούν σε επάνω μονάδες πλάτους 50 ή 60 cm ή σε ψηλά ντουλάπια πλάτους 60 cm. Οι compact φούρνοι μικροκυμάτων έχουν πλάτος 60 cm.

Σε τι χρώματα διατίθενται οι φούρνοι μικροκυμάτων και οι compact φούρνοι;
Αρχή σελίδας

Οι φούρνοι μικροκυμάτων διατίθενται σε ανοιξείδωτο χάλυβα, καθαρό λευκό και δυναμικό μαύρο. Υπάρχουν επίσης compact φούρνοι σε σατινέ καφέ και μπεζ του χαλαζία.

Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι κατάλληλος και για μεγαλύτερα σκεύη και τρόφιμα;
Αρχή σελίδας

Οι φούρνοι μικροκυμάτων χωρίς περιστρεφόμενο δίσκο είναι κατάλληλοι και για μεγαλύτερα δοχεία και τρόφιμα.

Εκτός από ένα φούρνο μικροκυμάτων τι άλλο μπορεί να εγκατασταθεί σε μια εσοχή;
Αρχή σελίδας

Ο ατμομάγειρας διατηρεί καλύτερα τις βιταμίνες και τη γεύση όταν ξεπαγώνετε και ζεσταίνετε το φαγητό σας. Μπορεί να ενσωματωθεί στην εσοχή ενός επάνω ντουλαπιού για το φούρνο μικροκυμάτων. Οι compact συσκευές προσφέρουν όλες τις κλασικές μεθόδους θέρμανσης ενός φούρνου σε συνδυασμό με μικροκύματα.

Αρχή σελίδας
Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να είμαστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως την ονειρεύεστε, δεν προσφέρουμε μόνο ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων, ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
Ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey