Ελεύθερα πλυντήρια πιάτων

Freistehende Geschirrspüler
 • HygienePlus: υψηλές θερμοκρασίες για μέγιστη ασφάλεια.

  Διατηρώντας τη θερμοκρασία στους περ. 70°C για περισσότερο χρόνο κατά το ξέβγαλμα, το HygienePlus εξασφαλίζει αντιβακτηριακό καθαρισμό. Έτσι παρέχεται ασφάλεια για οικογένειες με βρέφη και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

 • SuperSilence: για όσους δεν θέλουν να ακούν το πλύσιμο των πιάτων.

  Πολλές έξυπνες λεπτομέρειες, όπως ο μηχανισμός κίνησης EcoSilence χωρίς ψήκτρες ή ο υπερσύγχρονος ηχομονωτικός κάδος, κάνουν τα πλυντήριά μας τόσο αθόρυβα, ώστε να μην ακούγονται σχεδόν καθόλου. Συνεπώς, είναι ιδανικά για ανοικτές κουζίνες.

 • Σύστημα καλαθιών VarioFlexPlus: ευέλικτο μέγεθος, ασυμβίβαστη άνεση.

  Όλα τα καλάθια πιάτων ρυθμίζονται εύκολα για διάφορα μεγέθη πιάτων χάρη στα διάφορα κινητά στοιχεία τους.

 • dosageAssist: εγγυημένα λαμπρά αποτελέσματα.

  Το απορρυπαντικό, ταμπλέτα, σκόνη ή υγρό, μεταφέρεται από τη θήκη του σε ένα ειδικό δισκάκι που βρίσκεται στο επάνω καλάθι όπου διαλύεται πλήρως.

 • Τεχνολογία Zeolite®: ταχύτερο στέγνωμα με λιγότερη ενέργεια.

  Με την πατενταρισμένη τεχνολογία Zeolite®, τα πλυντήρια πιάτων προσφέρουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Ο φυσικός ζεόλιθος μετατρέπει την υγρασία σε θερμική ενέργεια εξοικονομώντας ενέργεια κατά το στέγνωμα. Τα σφαιρίδια ζεόλιθου δεν φθείρονται, εξασφαλίζοντας αστραφτερά πιάτα σε όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Πολλαπλές δυνατότητες, μοναδική ποιότητα: ελεύθερα πλυντήρια πιάτων Bosch.

Μπορείτε να τοποθετείτε τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων μας όπως κι όπου θέλετε. Όποιο κι αν επιλέξετε, θα απολαμβάνετε βολική φόρτωση, άριστα αποτελέσματα καθαριότητας και 100% ποιότητα Bosch.

Δείτε το πλυντήριο πιάτων ActiveWater

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Τοποθετήστε τα όπου θέλετε: ελεύθερα πλυντήρια πιάτων Bosch.

Τοποθετήστε τα όπου θέλετε: ελεύθερα πλυντήρια πιάτων Bosch.

Ένα ελεύθερο πλυντήριο πιάτων δεν καταλαμβάνει χώρο ντουλαπιού. Τοποθετήστε το ελεύθερο πλυντήριο πιάτων πλάτους 60 cm όπου σας εξυπηρετεί στην κουζίνα σας.

Πλυντήρια πιάτων 60 εκ.
Αρχή σελίδας
Μικρό εξωτερικά, μεγάλο εσωτερικά: τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων μας πλάτους μόνο 45 cm.

Μικρό εξωτερικά, μεγάλο εσωτερικά: τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων μας πλάτους μόνο 45 cm.

Ένα ελεύθερο πλυντήριο πιάτων πλάτους 45 cm δεν καταλαμβάνει χώρο ντουλαπιού. Τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων εξοικονομούν χώρο, κι έτσι χωράνε και σε μικρές κουζίνες. 

Πλυντήρια πιάτων 45 εκ.
Αρχή σελίδας
Επειδή σας αρέσουν τα καθαρά πιάτα – όχι όμως το πλύσιμο πιάτων.

Επειδή σας αρέσουν τα καθαρά πιάτα – όχι όμως το πλύσιμο πιάτων.

Για να κάνουμε τη φόρτωση ακόμη πιο βολική, σχεδιάσαμε τα ελεύθερα πλυντήρια πιάτων μας έτσι, ώστε να παρέχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων στα πιάτα σας. Με το σύστημα καλαθιών VarioFlex με VarioDrawer, αποφασίζετε τι χωράει στο ελεύθερο πλυντήριο πιάτων σας, π.χ. φλιτζανάκια του καφέ ή βάζα και βαζάκια. Ευέλικτα και αποδοτικά: τα επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων χωράνε σε κάθε κουζίνα. Μπορείτε απλώς να τα τοποθετήσετε στον πάγκο.

Σειρές ΜοντέλωνΌ,τι πλυντήριο πιάτων κι αν ψάχνετε. Είτε αναζητάτε ένα οικονομικό και ποιοτικό προϊόν, είτε τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης και design, με τα πλυντήρια πιάτων μας, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο.

Ελεύθερα πλυντήρια πιάτων
Serie | 2Serie | 4Serie | 6
Αντοχή και ποιότητα Bosch σε καλή τιμή.Σχεδιασμένη για να κάνει πιο εύκολη την καθημερινή οικογενειακή ζωή σας.Σπουδαία άνεση σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Πλυντήριο πιάτων πλάτους 45 εκ.Πλυντήριο πιάτων πλάτους 60 εκ.Πλυντήριο πιάτων πλάτους 45 εκ.Πλυντήριο πιάτων πλάτους 60 εκ.Πλυντήριο πιάτων πλάτους 45 εκ.
Αυτόματα προγράμματα1-3 
Επιλογή προγραμμάτωνΜε διακόπτη Με διακόπτη Με πλήκτρα
ΑισθητήρεςLoad Sensor Load Sensor - Aqua SensorLoad Sensor - Aqua Sensor
Επιλογές1 επιλογή (ειδική λειτουργία)1-2 επιλογές (ειδική λειτουργία)2-4 επιλογές (ειδική λειτουργία)
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • 10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς Έχουμε αναπτύξει ειδικές τεχνικές επεξεργασίας επιφανειών και διαδικασίες παραγωγής οι οποίες είναι προσαρμοσμένες με ακρίβεια στα υλικά που χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό των πλυντηρίων πιάτων Bosch. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε 10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς στο εσωτερικό, για όλα τα πλυντήρια πιάτων.
  10 χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς
 • Αυτόματα προγράμματα Η ποσότητα του χρησιμοποιούμενου νερού, η θερμοκρασία του νερού και ο χρόνος ξεβγάλματος προσαρμόζονται ακριβώς στο βαθμό λερώματος των πιατικών και των σκευών σας. Έτσι εξασφαλίζονται τα καλύτερα αποτελέσματα, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.
  Αυτόματα προγράμματα
 • AquaStop
  AquaStop Το σύστημα AquaStop αποτελείται από ένα σωλήνα παροχής με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας, καθώς και δοχείο αποστράγγισης δαπέδου με φλοτέρ, προσφέροντας 100% προστασία από διαρροές. Εγγύηση εφ' όρου ζωής από την Bosch.
  AquaStop
 • Τεχνολογία ActiveWater Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει πλύση φιλική προς το περιβάλλον, για άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.
 • DosageAssist Το DosageAssist εξασφαλίζει βέλτιστο καθαρισμό και πιο αθόρυβο πλύσιμο. Το απορρυπαντικό βγαίνει πέφτοντας από τη θήκη του σε έναν ειδικό δίσκο που υπάρχει στο καλάθι του πάνω μέρους, όπου και διαλύεται πλήρως.
 • EcoSilence DriveTM Για αποτελεσματικότερο καθάρισμα, εξελίξαμε τον κινητήρα EcoSilence DriveTM. Είναι εξαιρετικά αθόρυβος, αποδοτικός και εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το μοτέρ EcoSilence DriveTM λειτουργεί χωρίς βούρτσες, είναι ιδιαίτερα αθόρυβο και εγγυάται κορυφαία αποτελέσματα πλύσης.
 • Πρόγραμμα 40°C για ποτήρια Το νέο πρόγραμμα 40°C για ποτήρια καθαρίζει με ήπιο τρόπο τα κρυστάλλινα ποτήρια υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα βέλτιστο στέγνωμα και αστραφτερή λάμψη. Αυτό γίνεται εφικτό με χαμηλότερες θερμοκρασίες, μια προσαρμογή στη θερμοκρασία του μαλακτικού και με μεγαλύτερη χρονική περίοδο στεγνώματος. Τα αστραφτερά ποτήρια και το στέγνωμα χωρίς κατάλοιπα αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι το καθάρισμα είναι αστραφτερό και ήπιο.
  Πρόγραμμα 40°C για ποτήρια
 • Επιλογή IntesiveZone
  Επιλογή IntesiveZone Η επιλογή IntensiveZone, την οποία μπορείτε να προσθέσετε σε πολλά προγράμματα, εξασφαλίζει υψηλότερη πίεση ψεκασμού και αυξάνει τη θερμοκρασία στο κάτω καλάθι. Τα έντονα λερωμένα μαγειρικά σκεύη, όπως τηγάνια και κατσαρόλες, καθαρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ τα πιο ευαίσθητα σκεύη, όπως πιάτα και ποτήρια, μπορείτε να τα τοποθετείτε στο πάνω καλάθι.
  Επιλογή IntesiveZone
 • LoadSensor
  LoadSensor Το βάρος του φορτίου ανιχνεύεται από έναν περιστροφικό αισθητήρα ταχύτητας, ο οποίος αναγνωρίζει τη στάθμη του νερού. Για μεγαλύτερα φορτία χρειάζεται περισσότερο νερό για να μουλιάσουν τα σκεύη και η στάθμη του νερού μειώνεται. Στην περίπτωση αυτή, προστίθεται νερό. Για μικρότερα φορτία χρειάζεται λιγότερο νερό για το ξέβγαλμα. Ο αισθητήρας φορτίου εξασφαλίζει βέλτιστη χρήση του νερού ακόμα και όταν γεμίζετε το μισό πλυντήριο ή και λιγότερο, εξοικονομώντας έτσι νερό και ρεύμα.
  LoadSensor
 • Πρόγραμμα TurboSpeed 20 λεπτών
  Πρόγραμμα TurboSpeed 20 λεπτών Το πρόγραμμα TurboSpeed 20 λεπτών είναι ιδανικό για πιάτα που λερώθηκαν πρόσφατα και ποτήρια που πρέπει να ξαναχρησιμοποιηθούν γρήγορα. Ο πάρα πολύ σύντομος χρόνος λειτουργίας του προγράμματος επιτυγχάνεται με προθέρμανση του νερού στο δοχείο νερού, με αποτέλεσμα η λειτουργία του προγράμματος να μην ξεπερνά το χρόνο-ρεκόρ των 20 λεπτών. Η τέλεια επιλογή για το πλύσιμο πολλών ποτηριών μετά από ένα μεγάλο πάρτυ γενεθλίων. Για το πρόγραμμα αυτό, συνιστάται να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό σε σκόνη.
  Πρόγραμμα TurboSpeed 20 λεπτών
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Προεπιλογή χρόνου έναρξης
  Προεπιλογή χρόνου έναρξης Με τη λειτουργία χρονοκαθυστέρησης, μπορείτε να προεπιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε για την επιθυμητή ώρα έναρξης. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας με βολικό τρόπο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, στη διάρκεια ωρών εργασίας ή τη νύχτα. Μετά την έναρξη του προγράμματος, ο ακριβής υπολειπόμενος χρόνος εμφανίζεται στην οθόνη.
  Προεπιλογή χρόνου έναρξης
 • Ράφι για ποτήρια Με το ειδικό ράφι Glass Rack μπορείτε να τοποθετείτε με ασφάλεια πολύ ψηλά ποτήρια, μπουκάλια ή βάζα στο κάτω καλάθι.
  Ράφι για ποτήρια
 • InfoLight Μια κόκκινη κουκκίδα από λυχνία LED στο πάτωμα σας ενημερώνει εάν το πλήρως εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων συνεχίζει να λειτουργεί ή έχει ήδη τελειώσει.
  InfoLight
 • TimeLight
  TimeLight Χάρη στο TimeLight, ενημερώνεστε για το ότι το πλυντήριο πιάτων βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος λειτουργίας προβάλλεται στο πάτωμα. Επιπλέον, βλέπετε και την τρέχουσα πρόοδο λειτουργίας.
  TimeLight
 • Σύστημα καλαθιών VarioFlex Το σύστημα καλαθών VarioFlex προσφέρει κορυφαία ευελιξία μέσα στα ασημί καλάθια. Το πάνω καλάθι διαθέτει τέσσερα αναδιπλούμενα στοιχεία και προσφέρει χώρο για ποτήρια, πιατάκια, φλιτζάνια και μαχαιροπήρουνα, καθώς και για κολωνάτα ποτήρια κρασιού και μαγειρικά σκεύη. Χάρη στα αναδιπλούμενα ράφια, υπάρχει επίσης χώρος για μεγαλύτερα σκεύη και πιάτα.
  Σύστημα καλαθιών VarioFlex
 • Σύστημα καλαθιών VarioFlexPlus Το σύστημα καλαθιών VarioFlexPlus προσφέρει μεγάλη ευελιξία και διευκόλυνση στη χρησιμοποίηση των ασημί καλαθιών. Αυτό εξασφαλίζεται με έξι αναδιπλούμενα στοιχεία στο άνω καλάθι. Το κάτω καλάθι προσφέρει ακόμα επιπλέονι έξι αναδιπλούμενα στοιχεία (υψηλότερο στο πίσω μέρος για ράφια ποτηριών, πτυσσόμενα και κανονικά ράφια). Τα πτυσσόμενα ράφια προσφέρουν πρόσθετη προστασία και σταθερότητα, καθώς τα μπροστινά άκρα τους είναι στρογγυλεμένα. Και χάρη στις ανοξείδωτες χειρολαβές τους, έχετε βολική και γρήγορη πρόσβαση στα πάντα.
  Σύστημα καλαθιών VarioFlexPlus
 • VarioDrawer Plus
  VarioDrawer Plus Τα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater προσφέρουν ακόμα περισσότερο χώρο στο εσωτερικό τους: ευέλικτο τρίτο συρτάρι έχει πρακτικές εσοχές για μεγάλα σκεύη, όπως χτυπητήρια χειρός ή κουτάλες. Οι πλευρές του πέφτουν προς τα κάτω, δημιουργώντας χώρο για μικρά αντικείμενα - ακόμα και για φλιτζάνια espresso. Μπορείτε να βάζετε στο πλυντήριο ακόμα και μαχαιροπήρουνα με πολύ φαρδιά χειρολαβή. Με αυτό το τρίτο επίπεδο καταργείται η ανάγκη για καλάθι μαχαιροπήρουνων στο κάτω καλάθι, και τα πλυντήρια τεχνολογίας ActiveWater γίνονται απίστευτα ευρύχωρα, προσφέροντας θέσεις για 13 σερβίτσια.
  VarioDrawer Plus
 • VarioDrawer Χάρη στο τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer, τα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater με τρίτο επίπεδο φόρτωσης είναι ακόμα πιο άνετα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπήρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, για παράδειγμα κουτάλες ή χτυπητήρια. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων κμκαι μέσα στο χώρο πλύσης απευλευθερώνεται περισσότερος χώρος. Το καλάθι μαχαιροπήρουνων στο κάτω καλάθι μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για έως 10 σερβίτσια.
 • Καλάθι Vario Το καλάθι Vario τοποθετείται εύκολα στο κάτω καλάθι και προσφέρει πρόσθετο χώρο αποθήκευσης για μαχαιροπήρουνα. Περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων τεχνολογίας ActiveWater χωρίς συρτάρι VarioDrawer.
  Καλάθι Vario
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • Κλείδωμα πόρτας και προγραμμάτων Μια ασφάλεια στην πόρτα δεν επιτρέπει στα παιδιά να ανοίξουν την πόρτα ή να τροποποιήσουν το επιλεγμένο πρόγραμμα. Έτσι αποτρέπονται τυχόν τραυματισμοί, καθώς και τυχαίες αλλαγές των ρυθμίσεων του προγράμματος.
  Κλείδωμα πόρτας και προγραμμάτων
 • Επιλογή HygienePlus
  Επιλογή HygienePlus Η λειτουργία HygienePlus είναι μια νέα επιλογή που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε πολλά προγράμματα και εγγυάται μέγιστη υγιεινή, χάρη στο αντιβακτηριδιακό καθάρισμα. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με υψηλότερη θερμοκρασία που φτάνει τους 70°C κατά το ξέβγαλμα και διατηρείται για 10 λεπτά περίπου. Η λειτουργία HygienePlus είναι συνεπώς ιδανική για άτομα με μεγαλύτερες ανάγκες υγιεινής, για παράδειγμα σε οικογένειες με μικρά παιδιά ή πάσχοντες από αλλεργίες.
  Επιλογή HygienePlus
 • Σύστημα προστασίας ποτηριών GlassProtec Δεδομένου ότι το μαλακό νερό προκαλεί διάβρωση στα ποτήρια, τα πλυντήρια πιάτων της Bosch με σύστημα προστασίας ποτηριών ρυθμίζουν διαρκώς το βαθμό σκληρότητας. Με τον τρόπο αυτόν, διασφαλίζουμε ότι τα πολύτιμα ποτήρια και τα ευαίσθητα πορσελάνινα σκεύη σας πλένονται πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα.
  Σύστημα προστασίας ποτηριών GlassProtec
 • SuperSilence 42-45 dB
  SuperSilence 42-45 dB Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος κινητήρας και τα πολλά μέτρα μείωσης του θορύβου εξασφαλίζουν την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία των πλυντηρίων πιάτων Bosch με τεχνολογία SuperSilence. Εξαιρετική λύση για ανοικτές κουζίνες ή ενιαίους χώρους.
  SuperSilence 42-45 dB
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • AquaSensor
  AquaSensor Ο αισθητήρας AquaSensor ρυθμίζει τη χρήση νερού ανάλογα με το είδος των λεκέδων και το πόσο λερωμένα είναι τα πιάτα, χρησιμοποιώντας δέσμες φωτός για να διαχειρίζεται το ξέβγαλμα. Ανάλογα με τα υπολείμματα τροφών, λιπών ή απορρυπαντικού στο ξέβγαλμα, η διαδικασία ξεβγάλματος αξιολογείται ώστε να διαπιστωθεί εάν πρέπει να συνεχιστεί.
  AquaSensor
 • Βραχίονες ψεκασμού DuoPower
  Βραχίονες ψεκασμού DuoPower Εκτός από το βραχίονα ψεκασμού στο κάτω μέρος, το σύστημα DuoPower, δηλαδή ο διπλός βραχίονας ψεκασμού στο πάνω καλάθι εξασφαλίζει το βέλτιστο καθαρισμό των πιάτων. Οι δύο εργονομικά σχεδιασμένοι βραχίονες εξασφαλίζουν στοχευμένη κυκλοφορία του νερού, το οποίο έτσι φτάνει σε κάθε σημείο του πλυντηρίου πιάτων. Λόγω αυτού του ελέγχου ακριβείας, κάθε κύκλος πλύσης είναι ιδιαίτερα ήπιος για τα ποτήρια και τα πιάτα.
  Βραχίονες ψεκασμού DuoPower
 • Επιλογή HalfLoad
  Επιλογή HalfLoad Κάποιες φορές θέλετε να πλυθούν τα πιάτα σας χωρίς να πρέπει να περιμένετε να γεμίσει το πλυντήριο. Με την επιλογή HalfLoad αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για το πλύσιμο λιγότερων πιάτων. Έτσι, εξοικονομείτε όχι μόνο νερό, αλλά και χρόνο.
  Επιλογή HalfLoad
 • Εναλλάκτης Θερμότητας
  Εναλλάκτης Θερμότητας Τα πλυντήρια με εναλλάκτη θερμότητας αντιμετωπίζουν τα πολύτιμα ποτήρια και τα πορσελάνινα σκεύη σας με ιδιαίτερη φροντίδα, χωρίς κινδύνους. Το νερό προθερμαίνεται στη δεξαμενή ξεβγάλματος, ώστε να αποφεύγονται απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.
  Εναλλάκτης Θερμότητας
 • Διαχείριση νερού με εξοικονόμηση Διαχείριση νερού με εξοικονόμηση, όπου με την έξυπνη χρήση του νερού επιτυγχάνεται η ελάχιστη κατανάλωση ανά κύκλο πλύσης: για παράδειγμα, πλυντήρια πιάτων με ActiveWater χρησιμοποιούν μόλις 6 λίτρα νερού στο κανονικό πρόγραμμα, με βελτιστοποιημένο υγιεινό καθαρισμό, τη χαμηλότερη κατανάλωση νερού της αγοράς.
  Διαχείριση νερού με εξοικονόμηση
 • Επιλογή VarioSpeed Plus
  Επιλογή VarioSpeed Plus Χρησιμοποιήστε την επιλογή VarioSpeed Plus για πλύσιμο και στέγνωμα ενός πλήρους φορτίου πιατικών, με άψογο καθάρισμα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Ο χρόνος ξεβγάλματος μειώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού έως και κατά 66%, με τη συνήθη αποτελεσματικότα καθαρισμού. Απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή VarioSpeed Plus όταν χρειάζεστε τα πιατικά σας γρήγορα, για παράδειγμα σε οικογενειακές γιορτές ή πάρτυ γενεθλίων.
  Επιλογή VarioSpeed Plus
 • Επιλογή VarioSpeed
  Επιλογή VarioSpeed Με την επιλογή VarioSpeed, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο πλύσης στο μισό. Και όλα αυτά, με το καλύτερο πλύσιμο και στέγνωμα - όπως πάντα.
  Επιλογή VarioSpeed
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey