Πλύση και στέγνωμα

Για το πλύσιμο των ρούχων σας, θέλουμε πάντα το καλύτερο.
 • Έξυπνο αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS: Τέλεια δοσολογία, για τέλειο πλύσιμο.

  Το i-DOS υπολογίζει αυτόματα ακριβώς την ποσότητα υγρού απορρυπαντικού και μαλακτικού που χρειάζεστε. Ειδικοί αισθητήρες ανιχνεύουν την ποσότητα, τον τύπο υφάσματος και το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα σας, και στη συνέχεια καθορίζουν την ποσότητα απορρυπαντικού με απόλυτη ακρίβεια. Αυτό είναι ιδανικό για τα ρούχα σας, τα οποία πλένονται απαλά και καθαρίζονται τέλεια. Είναι όμως ιδανικό και για το περιβάλλον: με την ακριβή δοσομέτρηση εξοικονομούνται έως 7.062 λίτρα νερού ετησίως*, καθώς και τεράστιες ποσότητες υγρών απορρυπαντικών και ηλεκτρισμού. (*Δυνατότητα εξοικονόμησης με μέσο αριθμό 220 φορτίων πλύσης/έτος, πηγή: Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας, Έκθεση Μελέτης 5132/10. Τα επιμέρους αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.)

 • EcoSilence Drive™: σχεδόν αθόρυβο στο πλύσιμο, σχεδόν αόρατο στο λογαριασμό του ρεύματος.

  Το μοτέρ με σύστημα EcoSilence DriveTM που έχει αναπτύξει η Bosch είναι εξαιρετικά ισχυρό και απίστευτα αθόρυβο στη λειτουργία του. Επιπλέον, είναι εντυπωσιακά αποδοτικό – άλλωστε, βρίσκεται 30% κάτω από το όριο της Κατηγορίας Απόδοσης Ενέργειας Α.

 • Ο Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής: μονίμως αποδοτικός.

  Η πρώτη καινοτομία που διασφαλίζει ότι τα πάντα μένουν ως έχουν: εξαιρετική αποδοτικότητα. Τα στεχγνωτήρια με τον Αυτοκαθαριζόμενο Συμπυκνωτή είναι ιδιαίτερα οικονομικά, προσφέροντας μέγιστη αποδοτικότητα ενέργειας σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής τους. Όλοι χρειάζονται αυτό το επίπεδο αποδοτικότητας. Τα στεγνωτήριά μας δεν είναι απλώς μεταξύ των πλέον αποδοτικών παγκοσμίως - παραμένουν και ακριβώς έτσι.

 • Πλένει γρήγορα. Πλένει οικονομικά. Πλένει όποτε εσείς θέλετε.

  Με το VarioPerfect, εσείς ορίζετε το ρυθμό στο πλύσιμο. Εάν βιάζεστε, απλά αυξήστε την ταχύτητα - έως και κατά 65%. Και εάν θέλετε να πλύνετε ακόμα πιο οικονομικά, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου - έως και κατά 50%. Και μπορείτε να το κάνετε εύκολα κάθε φορά, πατώντας ένα κουμπί. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: πεντακάθαρο πλύσιμο.

Για το πλύσιμο των ρούχων σας, θέλουμε πάντα το καλύτερο.

Η διαρκής βελτίωση αποτελεί την κινητήρια δύναμή μας. Όταν εξελίσσουμε ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, θέλουμε περισσότερα από ένα καλό πλύσιμο και στέγνωμα. Στόχος η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και νερού, εξαιρετική αξιοπιστία, μέγιστη διευκόλυνση.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Δύο επιλογές, ένα αποτέλεσμα: άψογα καθαρά ρούχα.

Δύο επιλογές, ένα αποτέλεσμα: άψογα καθαρά ρούχα.

Με το VarioPerfect, τα πάντα έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σας. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να επιτυταχύνετε το πλύσιμο έως και κατά 65%. Εάν όμως θέλετε να πλύνετε οικονομικά, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 50%. Και όλα αυτά, απλώς πατώντας ένα κουμπί. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: άψογα καθαρά ρούχα.

Πλυντήρια ρούχων
Πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης
Πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης
Αρχή σελίδας
Αποχαιρετήστε το άπλωμα των ρούχων.

Αποχαιρετήστε το άπλωμα των ρούχων.

Όταν στεγνώνετε τα πλυμένα ρούχα μέσα στο σπίτι, πρέπει να αερίζετε το χώρο συχνά. Γιατί ένα πλυμένο ρούχο στην απλώστρα εκλύει έως και 4 λίτρα νερού στην ατμόσφαιρα, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει μούχλα. Η μόνη λύση: αέρισμα και θέρμανση, ξανά και ξανά. Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά το χειμώνα, καθώς για να ξαναζεσταθούν τα δωμάτια χρειάζεται πολλή ενέργεια. Ενέργεια που εξοικονομείτε με ένα στεγνωτήριο Bosch. Αποφεύγοντας την υγρασία και τη μούχλα.

Στεγνωτήρια
Όλα τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας
Όλα τα στεγνωτήρια με αντιστάσεις
Αρχή σελίδας
Πλέον, το δυσκολότερο για εσάς θα είναι να λερώνετε τα ρούχα σας.

Πλέον, το δυσκολότερο για εσάς θα είναι να λερώνετε τα ρούχα σας.

Για να μπορεί ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο ή ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο να φέρει το λογότυπο Bosch, πρέπει να περάσει τις πιο αυστηρές δοκιμές. Επιπλέον, πρέπει να πλύνουν και να στεγνώσουν 16.000 κιλά ρούχων - όχι με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά άψογα. Γιατί μόνο όταν τα προϊόντα πληρούν απόλυτα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης είναι έτοιμα για την κρισιμότερη δοκιμή: τη χρήση τους στα σπίτια σας.

Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • AntiStain Το σύστημα AntiStain αφαιρεί εύκολα τους 16 από τους πιο επίμονους λεκέδες, είτε είναι από σοκολάτα, γρασίδι ή κόκκινο κρασί. Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.
 • ActiveWater Plus Η τεχνολογία ActiveWater Plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου. Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση νερού, ο αισθητήρας προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, ανάλογα με το είδος του υφάσματος των ρούχων και την ποσότητά τους. Τα ρούχα μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα μέσω της βελτιστοποιημένης εισαγωγής νερού, η οποία είναι ιδιαίτερα ήπια και ήρεμη. Χάρη στο τύμπανο VarioDrum που έχει ειδικά πτερύγια, το νερό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Τα πλυντήρια τεχνολογίας ActiveWater Plus συμβάλλουν σημαντικά στην αποδοτική διαχείρισητου νερού στο σπίτι σας.
 • Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών
  Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών Με τη χρονοκαθυστέρηση έναρξης 24 ωρών, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να προκαθορίσετε το χρόνο έναρξης του προγράμματος του πλυντηρίου. Έτσι, μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η πλύση θα τελειώσει ακριβώς την ώρα που εσείς θέλετε.
  Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών
 • Μεταφορά Είναι εύκολο να μετακινήσετε από ένα σημείο σε άλλο το πλυντήριο κάθετης φόρτωσης που αγοράσατε - με τη 1 ρόδα που υπάρχει μπροστά και τους 2 ολισθητήρες στο πίσω μέρος, η μετακίνηση είναι πραγματικά απλή. Ένα πλεονέκτημα το οποίο θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση που μετακομίσετε.
  Μεταφορά
 • EcoSilenceDrive Το μοτέρ EcoSilenceDrive που εξέλιξε η Bosch είναι ιδιαίτερα ισχυρό και ανθεκτικό. Ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, την ταχύτητα αλλά και την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει. Καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια από την κλάση Α+++.
 • Γρήγορο 15'/30'
  Γρήγορο 15'/30' Με το πρόγραμμα Γρήγορο 15' μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ελαφρώς λερωμένων ρούχων στο χρόνο-ρεκόρ των 15 λεπτών - με κύρια πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο.
  Γρήγορο 15'/30'
 • ActiveWater Η λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής φορτίου αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων σε τρία βήματα και φροντίζει ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο οι ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος και νερού που απαιτούνται. Η συνεχής αυτόματη προσαρμογή φορτίου σε συσκευές τεχνολογίας διαχείρισης νερού Active Water επιτυγχάνει ακόμα πιο ακριβή αποτελέσματα.
 • Sensitive Drying System
  Sensitive Drying System Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στενώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύεται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούν στα τοιχώματα του - φιλικού προς τα υφάσματα - τυμπάνου.
  Sensitive Drying System
Easy-to-use

Easy-to-use

Αρχή σελίδας
 • Προσθήκη ρούχων Για οποιοδήποτε ξεχασμένο ρούχο, η λειτουργία Προσθήκη από τη Bosch, σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ρούχα από το πλυντήριό σας. Απλά σταματάτε τον κύκλο πλύσης, ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου,προσθέτετε εύκολα τα επιπλέον ρούχα στον κάδο και συνεχίζετε την πλύση τους.
  Προσθήκη ρούχων
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • ComfortControl
  ComfortControl Η διαισθητική διεπαφή χρήστη και η οθόνη υγρών κρυστάλλων σας προσφέρουν πλήρη εικόνα και κάνουν το χειρισμό της συσκευής παιχνίδι.
  ComfortControl
 • ComfortControl Plus
  ComfortControl Plus Ο χειρισμός είναι απλός με το σύστημα ComfortControl Plus, σε συνδυασμό με μια υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας οθόνη κειμένου TFT και άφθονες επιλογές προγράμματος. Το ευκρινές κείμενο και τα σύμβολα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη διαδοχική σειρά των προγραμμάτων.
  ComfortControl Plus
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • AquaStop
  AquaStop Το σύστημα AquaStop αποτελείται από έναν ειδικό σωλήνα παροχής με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας και ένα δοχείο αποστράγγισης δαπέδου με φλοτέρ, και προσφέρει 100% προστασία από ζημιές που προκαλούνται από το νερό - με την εγγύηση της Bosch για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.
  AquaStop
 • AllergyPlus/ECARF Το AllergyPlus είναι το ιδανικό πρόγραμμα για οτιδήποτε φοράτε απευθείας πάνω στο δέρμα, ειδικά για όσους έχουν ευαίσθητο, ευερέθιστο δέρμα. Ένας ειδικά σχεδιασμένος κύκλος πλύσης, η μεγαλύτερη διάρκεια των σταδίων κάθε θερμοκρασίας και ένα πρόσθετο ξέβγαλμα μειώνουν τα αλλεργιογόνα κατάλοιπα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό σημαίνει λιγότερα σωματίδια γύρης, τρίχες ζώων και μικροσωματίδια σκόνης. Έχουμε λάβει τη Σφραγίδα Ποιότητας ECARF για το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι ιδανικό για άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες και ταυτόχρονα είναι φιλικό στα υφάσματα.
 • Ειδικός σχεδιασμός AntiVibration Η νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστική στην εμφάνιση: το σύστημα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς. Η ενισχυμένη μόνωση επίσης περιορίζει το θόρυβο, με αποτέλεσμα τα πλυντήρια Bosch να είναι πολύ αθόρυβα ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • VarioPerfect Το VarioPerfect εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα πλύσης για όλα τα είδη υφασμάτων και για κάθε φορτίο. Με το VarioPerfect μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα ώστε να είναι πιο σύντομα ή πιο οικονομικά, με τις λειτουργίες SpeedPerfect και EcoPerfect. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου έως και κατά 65% ή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και κατά 50%.
 • Σύστημα αυτόματης δοσολογίας i-DOS Εξοικονομήστε νερό, εξοικονομώντας απορρυπαντικό: το μοναδικό, έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης απορρυπαντικού i-DOS καθορίζει την ακριβή ποσότητα του απορρυπαντικούκαι του μαλακτικού. Στα αυτόματα προγράμματα, ειδικοί αισθητήρες ανιχνεύουν το βάρος του φορτίου, τον τύπο του υφάσματος, ακόμα και πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Τα ρούχα σας πλένονται με τη βέλτιστη ποσότητα απορυπαντικού. Αποφεύγοντας την υπερβολική χρήση, αποφεύγετε και πρόσθετους κύκλους ξεβγάλματος για την αφαίρεση κατάλοιπων σαπουνιού από τα απορρυπαντικά πλύσης. Με το i-DOS εξοικονομέίτε υγρό απορρυπαντικό και έως 7.062 λίτρα νερού (δυνατότητα ετήσιας εξοικονόμησης με χρήση του i-DOS αντί για οικιακή πλύση με χειροκίνητο καθορισμό δόσης, χρησιμοποιώντας συμβατό πρόγραμμα για ευαίσθητα σε μέσο όρο 220 φορτίων πλύσης ετησίως.* (*Πηγή: wfk (The Cleaning Technology Institute), Institute of Applied Research, έκθεση έρευνας WL 5132/10. Μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να ποικίλλουν).
 • Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
  Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής Ο αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής δεν χρειάζεται συντήρηση, είναι εύχρηστος και σας γλυτώνει από τον κουραστικό καθαρισμό του. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία, ο συμπυκνωτής καθαρίζεται αυτόματα έως και τέσσερις φορές στη διάρκεια της διαδικασίας στεγνώματος. Τα στεγνωτήρια Bosch με αντλία θερμότητας στεγνώνουν ιδιαίτερα οικονομικά σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής, λειτουργώντας στην πλήρη τους χωρητικότητα.
  Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey