Πλυντήρια ρούχων

 • ComfortControl Plus: τα πάντα υπό έλεγχο με μια ματιά.

  Το πλύσιμο των ρούχων θα πρέπει κυρίως να είναι μια απλή διαδικασία. Χάρη στις εύκολες οδηγίες, μπορείτε να χειρίζεστε το πλυντήριό σας πλήρως διαισθητικά. Για να είμαστε σίγουροι, αναπτύξαμε μια μεγάλη οθόνη κειμένου που σας λέει απλά και ξεκάθαρα πόσο έχει προχωρήσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή.

 • EcoSilence Drive™: σχεδόν αθόρυβο στο πλύσιμο, σχεδόν αόρατο στο λογαριασμό του ρεύματος.

  Το μοτέρ με σύστημα EcoSilence DriveTM που έχει αναπτύξει η Bosch είναι εξαιρετικά ισχυρό και απίστευτα αθόρυβο στη λειτουργία του. Επιπλέον, είναι εντυπωσιακά αποδοτικό – άλλωστε, βρίσκεται 30% κάτω από το όριο της Κατηγορίας Απόδοσης Ενέργειας Α.

 • AquaStop: 100% προστασία από ζημιές που προκαλεί το νερό.

  Το σύστημα AquaStop προστατεύει αξιόπιστα από ζημιές που προκαλεί το νερό - είτε στο σωλήνα τροφοδοσίας, είτε από διαρροή στη συσκευή. Αυτό το εγγυόμαστε για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου σας.

Δοκιμασμένο χίλιες φορές, μοναδικό ποιοτικά.

Πριν φύγει από το εργοστάσιο ένα πλυντήριό μας, δοκιμάζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και το υποβάλλουμε σε ατελείωτες δοκιμές αντοχής. Γιατί μόνο όταν καθένα από τα περίπου 1.000 εξαρτήματα των πλυντηρίων μας πληρούν 100% τις υψηλές μας προδιαγραφές λειτουργίας, ποιότητας και αξιοπιστίας, μόνο τότε μπορεί να αντιμετωπίσει τη σημαντικότερη πρόκληση: να χρησιμοποιηθεί από εσάς στο σπίτι σας.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Ελεύθερα ή εντοιχιζόμενα; Με τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, από εσάς εξαρτάται.

Ελεύθερα ή εντοιχιζόμενα; Με τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, από εσάς εξαρτάται.

Τα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης φορτώνονται βολικά από την πόρτα στο μπροστινό τους μέρος. Τοποθετούνται εύκολα στο μπάνιο ή το χώρο πλύσης, ή ενσωματώνονται στην κουζίνα σας.

Πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης
Αρχή σελίδας
Πλύσιμο εκπληκτικής απόδοσης σε ελάχιστο χώρο.

Πλύσιμο εκπληκτικής απόδοσης σε ελάχιστο χώρο.

Με πλάτος μόλις 40 cm, τα πλυντήρια ρούχων κάθετης φόρτωσης είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Επίσης χωρούν σε μικρά μπάνια ή κουζίνες και γεμίζουν απλά και βολικά από το πάνω μέρος.

Πλυντήρια ρούχων άνω φόρτωσης
Αρχή σελίδας
Πλένουν αδιαμαρτύρητα για εσάς.

Πλένουν αδιαμαρτύρητα για εσάς.

Τα πλυντήρια ρούχων Bosch κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη - σε όλη τη διάρκεια ζωής τους. Χάρη στα αυτόματα προγράμματα, δεν είναι μόνο εύκολα και απλά στο χειρισμό, αλλά προσφέρουν και τα καλύτερα αποτελέσματα με τη χαμηλότερη κατανάλωση.

Σειρές ΜοντέλωνΕίτε χρειάζεστε ένα αξιόπιστο επώνυμο προϊόν με καλή σχέση κόστους-ποιότητας, είτε θέλετε επαγγελματικού επιπέδου πλύση στο σπίτι σας: Με τα πλυντήρια ρούχων Bosch, θα βρείτε εγγυημένα το κατάλληλο μοντέλο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Serie | 2 ClassixxSerie | 4 MaxxSerie | 6 AvantixxSerie | 8 LogixxHomeProfessional
100% ποιότητα Bosch σε καλή τιμή.Πλήρης ευελιξία για την καθημερινή οικογενειακή σας ζωή.Σπουδαία απόδοση, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση.Εκπληκτική απόδοση και εξαιρετική σχεδίαση.Τα καλύτερα πλυντήρια ρούχων που κατασκεύασε ποτέ η Bosch.
Πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων κάθετης φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων κάθετης φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσηςΠλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης
Ειδική τεχνολογία πλύσηςi-Dos (ένα μοντέλο)
Επιλογή πλύσης VarioPerfectΓρήγορη πλύση SpeedPerfect - EcoPerfect SpeedPerfect - EcoPerfect SpeedPerfect - EcoPerfectSpeedPerfect - EcoPerfect
ΚινητήραςEcoSilence DriveEcoSilence DriveEcoSilence Drive
Ρύθμιση κατανάλωσης νερούActiveWater ActiveWater ActiveWater PlusActiveWater PlusActiveWater Plus
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • AntiStain Το σύστημα AntiStain αφαιρεί εύκολα τους 16 από τους πιο επίμονους λεκέδες, είτε είναι από σοκολάτα, γρασίδι ή κόκκινο κρασί. Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.
 • ActiveWater Plus Η τεχνολογία ActiveWater Plus αποτελείται από τρία επιμέρους συστήματα: τη συνεχή αυτόματη προσαρμογή φορτίου με έλεγχο από αισθητήρα, τη βελτιστοποιημένη εισαγωγή νερού και το σύστημα τυμπάνου. Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση νερού, ο αισθητήρας προσαρμόζει την ακριβή κατανάλωση νερού στις απαιτήσεις της πλύσης, ανάλογα με το είδος του υφάσματος των ρούχων και την ποσότητά τους. Τα ρούχα μουλιάζουν ταχύτερα και πιο ομοιόμορφα μέσω της βελτιστοποιημένης εισαγωγής νερού, η οποία είναι ιδιαίτερα ήπια και ήρεμη. Χάρη στο τύμπανο VarioDrum που έχει ειδικά πτερύγια, το νερό κατανέμεται πιο ομοιόμορφα και πιο γρήγορα. Τα πλυντήρια τεχνολογίας ActiveWater Plus συμβάλλουν σημαντικά στην αποδοτική διαχείρισητου νερού στο σπίτι σας.
 • Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών
  Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών Με τη χρονοκαθυστέρηση έναρξης 24 ωρών, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Μπορείτε να προκαθορίσετε το χρόνο έναρξης του προγράμματος του πλυντηρίου. Έτσι, μπορείτε να ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η πλύση θα τελειώσει ακριβώς την ώρα που εσείς θέλετε.
  Χρονοκαθυστέρηση Έναρξης 12/24 ωρών
 • Μεταφορά Είναι εύκολο να μετακινήσετε από ένα σημείο σε άλλο το πλυντήριο κάθετης φόρτωσης που αγοράσατε - με τη 1 ρόδα που υπάρχει μπροστά και τους 2 ολισθητήρες στο πίσω μέρος, η μετακίνηση είναι πραγματικά απλή. Ένα πλεονέκτημα το οποίο θα βρείτε ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση που μετακομίσετε.
  Μεταφορά
 • EcoSilenceDrive Το μοτέρ EcoSilenceDrive που εξέλιξε η Bosch είναι ιδιαίτερα ισχυρό και ανθεκτικό. Ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα, την ταχύτητα αλλά και την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει. Καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια από την κλάση Α+++.
 • Γρήγορο 15'/30'
  Γρήγορο 15'/30' Με το πρόγραμμα Γρήγορο 15' μπορείτε να πλύνετε 2 κιλά ελαφρώς λερωμένων ρούχων στο χρόνο-ρεκόρ των 15 λεπτών - με κύρια πλύση, ξέβγαλμα και στύψιμο.
  Γρήγορο 15'/30'
 • ActiveWater Η λειτουργία της αυτόματης προσαρμογής φορτίου αναγνωρίζει την ποσότητα των ρούχων σε τρία βήματα και φροντίζει ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο οι ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος και νερού που απαιτούνται. Η συνεχής αυτόματη προσαρμογή φορτίου σε συσκευές τεχνολογίας διαχείρισης νερού Active Water επιτυγχάνει ακόμα πιο ακριβή αποτελέσματα.
 • Sensitive Drying System
  Sensitive Drying System Με το Sensitive Drying System, τα ρούχα στενώνονται με ήπιο, χλιαρό αέρα που βγαίνει από όλες τις πλευρές και αναμειγνύεται ήπια από απαλούς κυματοειδείς αναδευτήρες, χωρίς να προσκολλούν στα τοιχώματα του - φιλικού προς τα υφάσματα - τυμπάνου.
  Sensitive Drying System
Easy-to-use

Easy-to-use

Αρχή σελίδας
 • Προσθήκη ρούχων Για οποιοδήποτε ξεχασμένο ρούχο, η λειτουργία Προσθήκη από τη Bosch, σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ρούχα από το πλυντήριό σας. Απλά σταματάτε τον κύκλο πλύσης, ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου,προσθέτετε εύκολα τα επιπλέον ρούχα στον κάδο και συνεχίζετε την πλύση τους.
  Προσθήκη ρούχων
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • ComfortControl
  ComfortControl Η διαισθητική διεπαφή χρήστη και η οθόνη υγρών κρυστάλλων σας προσφέρουν πλήρη εικόνα και κάνουν το χειρισμό της συσκευής παιχνίδι.
  ComfortControl
 • ComfortControl Plus
  ComfortControl Plus Ο χειρισμός είναι απλός με το σύστημα ComfortControl Plus, σε συνδυασμό με μια υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας οθόνη κειμένου TFT και άφθονες επιλογές προγράμματος. Το ευκρινές κείμενο και τα σύμβολα σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη διαδοχική σειρά των προγραμμάτων.
  ComfortControl Plus
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • AquaStop
  AquaStop Το σύστημα AquaStop αποτελείται από έναν ειδικό σωλήνα παροχής με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας και ένα δοχείο αποστράγγισης δαπέδου με φλοτέρ, και προσφέρει 100% προστασία από ζημιές που προκαλούνται από το νερό - με την εγγύηση της Bosch για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.
  AquaStop
 • AllergyPlus/ECARF Το AllergyPlus είναι το ιδανικό πρόγραμμα για οτιδήποτε φοράτε απευθείας πάνω στο δέρμα, ειδικά για όσους έχουν ευαίσθητο, ευερέθιστο δέρμα. Ένας ειδικά σχεδιασμένος κύκλος πλύσης, η μεγαλύτερη διάρκεια των σταδίων κάθε θερμοκρασίας και ένα πρόσθετο ξέβγαλμα μειώνουν τα αλλεργιογόνα κατάλοιπα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό σημαίνει λιγότερα σωματίδια γύρης, τρίχες ζώων και μικροσωματίδια σκόνης. Έχουμε λάβει τη Σφραγίδα Ποιότητας ECARF για το πρόγραμμα αυτό, το οποίο είναι ιδανικό για άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες και ταυτόχρονα είναι φιλικό στα υφάσματα.
 • Ειδικός σχεδιασμός AntiVibration Η νέα σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστική στην εμφάνιση: το σύστημα προσφέρει επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώνει τους κραδασμούς. Η ενισχυμένη μόνωση επίσης περιορίζει το θόρυβο, με αποτέλεσμα τα πλυντήρια Bosch να είναι πολύ αθόρυβα ακόμα και στη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • VarioPerfect Το VarioPerfect εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα πλύσης για όλα τα είδη υφασμάτων και για κάθε φορτίο. Με το VarioPerfect μπορείτε να ρυθμίσετε τα περισσότερα προγράμματα ώστε να είναι πιο σύντομα ή πιο οικονομικά, με τις λειτουργίες SpeedPerfect και EcoPerfect. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του χρόνου έως και κατά 65% ή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και κατά 50%.
 • Σύστημα αυτόματης δοσολογίας i-DOS Εξοικονομήστε νερό, εξοικονομώντας απορρυπαντικό: το μοναδικό, έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης απορρυπαντικού i-DOS καθορίζει την ακριβή ποσότητα του απορρυπαντικούκαι του μαλακτικού. Στα αυτόματα προγράμματα, ειδικοί αισθητήρες ανιχνεύουν το βάρος του φορτίου, τον τύπο του υφάσματος, ακόμα και πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα. Τα ρούχα σας πλένονται με τη βέλτιστη ποσότητα απορυπαντικού. Αποφεύγοντας την υπερβολική χρήση, αποφεύγετε και πρόσθετους κύκλους ξεβγάλματος για την αφαίρεση κατάλοιπων σαπουνιού από τα απορρυπαντικά πλύσης. Με το i-DOS εξοικονομέίτε υγρό απορρυπαντικό και έως 7.062 λίτρα νερού (δυνατότητα ετήσιας εξοικονόμησης με χρήση του i-DOS αντί για οικιακή πλύση με χειροκίνητο καθορισμό δόσης, χρησιμοποιώντας συμβατό πρόγραμμα για ευαίσθητα σε μέσο όρο 220 φορτίων πλύσης ετησίως.* (*Πηγή: wfk (The Cleaning Technology Institute), Institute of Applied Research, έκθεση έρευνας WL 5132/10. Μεμονωμένα αποτελέσματα ενδέχεται να ποικίλλουν).
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey