Στεγνωτήρια

Ποιος καθαρίζει το φίλτρο στο σπίτι σας; Το στεγνωτήριο, φυσικά.
 • ComfortControl Plus: τα πάντα υπό έλεγχο με μια ματιά.

  Με τη μεγάλη οθόνη απλού κειμένου, μπορείτε να δείτε και να κατανοήσετε αμέσως τον τρόπο λειτουργίας του στεγνωτηρίου σας. Χάρη στη διαισθητική καθοδήγηση του χρήστη, θα διαπιστώσετε ότι και ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος.

 • AntiVibration DesignTM: μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότεροι κραδασμοί.

  Ο νέος σχεδιασμός των πλευρικών τοιχωμάτων δεν είναι μόνο ελκυστικός οπτικά. Η δομή τους εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερους κραδασμούς. Με τη βέλτιστη μόνωση ελέγχεται επίσης ο θόρυβος, έτσι ώστε τα πλυντήρια ρούχων και τα στεγνωτήριά μας να είναι ιδιαίτερα αθόρυβα, ακόμα και στο στύψιμο με υψηλή ταχύτητα.

 • Ατμός στη μάχη ενάντια στις ζάρες και τις οσμές.

  Με τη λειτουργία φρεσκαρίσματος Refresher, μπορείτε να αφαιρείτε γρήγορα ζάρες και οσμές από ρούχα που έχουν φορεθεί ελάχιστα. Διαλέξτε το πρόγραμμα "Leisure" (ελεύθερου χρόνου) ή "Business" (επαγγελματικό), ανάλογα με το είδος υφάσματος. Η ήπια ισχύς του ατμού αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Τα ρούχα σας θα φρεσκαριστούν άψογα, χωρίς να χρειάζεται να πλυθούν ξεχωριστά.

Ποιος καθαρίζει το φίλτρο στο σπίτι σας; Το στεγνωτήριο, φυσικά.

Αυτό είναι το είδος οικονομίας που όλοι χρειαζόμαστε. Τα στεγνωτήριά μας δεν είναι απλώς μεταξύ των πλέον αποδοτικών παγκοσμίως - παραμένουν και πάντα καθαρά. Διότι το πατενταρισμένο σύστημα SelfCleaning Condenser™ αυτοκαθαρίζεται αυτόματα έως και τέσσερις φορές ανά κύκλο στεγνώματος, χρησιμοποιώντας νερό συμπύκνωσης. Για εσάς, αυτό σημαίνει μέγιστη αποδοτικότητα σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής - και ποτέ δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά με το συμπυκνωτή.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Για αυτούς που θέλουν ιδιαίτερα οικονομικό στέγνωμα.

Για αυτούς που θέλουν ιδιαίτερα οικονομικό στέγνωμα.

Τα στεγνωτήριά μας με αντλία θερμότητας δεν θερμαίνουν τον αέρα με θερμαντικές ράβδους, όπως τα συμβατικά στεγνωτήρια, αλλά χρησιμοποιούν στη θέση τους μια αντλία θερμότητας. Η αντλία αυτή χρησιμοποιεί το θερμό αέρα που αποβάλλεται για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας στον επόμενο κύκλο στεγνώματος. Για μονίμως αποδοτική κατανάλωση ενέργειας στο στέγνωμα.

Στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας
Αρχή σελίδας
Για τα στεγνωτήρια με αντιστάσεις που κατασκευάζουμε δεν χρειάζεται τρύπα στον τοίχο.

Για τα στεγνωτήρια με αντιστάσεις που κατασκευάζουμε δεν χρειάζεται τρύπα στον τοίχο.

Τα στεγνωτήρια με αντιστάσεις που κατασκευάζουμε δεν είναι μόνο οικονομικά στη χρήση. Το μόνο που χρειάζονται για να αρχίσουν να λειτουργούν είναι μια πρίζα. Δεν διαθέτουν τον κλασσικό σωλήνα εξαγωγής αέρα στην ατμόσφαιρα, καθώς η υγρασία που εξάγεται από την πλύση συλλέγεται σε ένα δοχείο.

Στεγνωτήρια με συμπυκνωτή
Αρχή σελίδας
Πλέον τα ρούχα σας αντέχουν περισσότερο από τις τάσεις της μόδας.

Πλέον τα ρούχα σας αντέχουν περισσότερο από τις τάσεις της μόδας.

Ένα χοντρό μακρύ μπουφάν πρέπει να στεγνωθεί διαφορετικά απ' ό,τι ένα παντελόνι τζιν. Με απαλό ζεστό αέρα, πολλά έξυπνα ειδικά προγράμματα και το ειδικό τύμπανο που προστατεύει τα υφάσματα, τα στεγνωτήριά μας πάντα προσφέρουν την καλύτερα φροντίδα για καθένα από τα ρούχα σας, όποιες ανάγκες και να έχει.

Σειρές ΜοντέλωνΕίτε χρειάζεστε ένα αξιόπιστο επώνυμο προϊόν με καλή σχέση κόστους-ποιότητας, είτε θέλετε επαγγελματικού επιπέδου στέγνωμα ρούχων στο σπίτι σας: Με τα στεγνωτήριά μας, θα βρείτε εγγυημένα το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες σας.

-->
Serie | 4 MaxxHomeProfessional
Προσαρμόζεται στις ανάγκες της καθημερινή σας οικογενειακή ζωής.Τα καλύτερα στεγνωτήρια που κατασκεύασε ποτέ η Bosch.
Στεγνωτήρια με αντλία θερμότηταςΣτεγνωτήρια με συμπυκνωτήΣτεγνωτήρια εξαγωγής αέραΣτεγνωτήρια με αντλία θερμότητας
Εξαιρετική σχεδίαση
Εύκολα στο χειρισμό, χάρη στη μεγάλη οθόνη
Αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής*
*στα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας
Αθόρυβο, γρήγορο και ανθεκτικό μοτέρ που εξοικονομεί ενέργεια
Προγράμματα ειδικά για πάσχοντες από αλλεργίες
Προστασία υφάσματος χάρη στη μοναδική κατασκευή του κάδου.
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
  Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής Ο αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής δεν χρειάζεται συντήρηση, είναι εύχρηστος και σας γλυτώνει από τον κουραστικό καθαρισμό του. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία, ο συμπυκνωτής καθαρίζεται αυτόματα έως και τέσσερις φορές στη διάρκεια της διαδικασίας στεγνώματος. Τα στεγνωτήρια Bosch με αντλία θερμότητας στεγνώνουν ιδιαίτερα οικονομικά σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής, λειτουργώντας στην πλήρη τους χωρητικότητα.
  Αυτοκαθαριζόμενος Συμπυκνωτής
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey