Προετοιμασία πρωινού

Προετοιμασία πρωινού - Οικιακές συσκευές Robert Bosch

Τι προτιμάτε σήμερα; Είτε διαλέξετε χυμό, τσάι ή καφέ μαζί με το τοστ σας – στην Bosch, σίγουρα θα βρείτε την ιδανική λύση για το πρωινό σας.

Είναι υπέροχο όταν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι ταυτόχρονα και το πιο απολαυστικό. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, οι καφετιέρες, οι φρυγανιέρες, οι βραστήρες και οι τσαγιέρες μας απογειώνουν τα απλά υλικά και δημιουργούν ένα εξαιρετικό πρωινό.

Προετοιμασία πρωινού - Οικιακές συσκευές Robert Bosch

Η καλή μέρα ξεκινά με την Bosch.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Καφές όπως θα τον έφτιαχνε ένας barista.

Καφές όπως θα τον έφτιαχνε ένας barista.

Με τις αυτόματες καφετιέρες Vero, το σύστημα ζεστών ροφημάτων TASSIMO, τις καφετιέρες φίλτρου και τους μύλους καφέ της Bosch, οι λάτρεις του καφέ βρίσκουν πάντα αυτό που ταιριάζει στα γούστα τους.

Καφετιέρες
Πλήρως αυτόματες καφετιέρες
Καφετιέρες φίλτρου
Αρχή σελίδας
Τραγανά τοστ με τις φρυγανιέρες Bosch.

Τραγανά τοστ με τις φρυγανιέρες Bosch.

Με τις φρυγανιέρες μας, κάθε τοστ είναι πάντα τραγανό. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, τα τοστ σας ψήνονται πάντα τέλεια και δεν είναι ποτέ υπερβολικά άψητα ή υπερβολικά ξεροψημένα.

Φρυγανιέρες
Αρχή σελίδας
Κατάλληλες για κάθε γούστο οι γκριλιέρες της Bosch.

Κατάλληλες για κάθε γούστο οι γκριλιέρες της Bosch.

Με τις ψηστιέρες μας, μπορείτε να ψήνετε λαχταριστές λιχουδιές τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω. Οι πλάκες με αντικολλητική επίστρωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο πλευρές. Η επιφάνεια για γκριλ είναι ιδανική για μπριζόλες ή λουκάνικα και η λεία επιφάνεια είναι τέλεια για σάντουιτς. Χάρη στα αυλάκια απορροής λίπους, ό,τι φτιάχνετε στις ψηστιέρες μας έχει πάντα χαμηλά λιπαρά. Και για να διευκολύνουμε τη ζωή σας μετά το ψήσιμο, οι πλάκες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Γκριλλιέρες
Αρχή σελίδας
Ζεστάνετε γρήγορα και εύκολα το νερό με τους βραστήρες Bosch.

Ζεστάνετε γρήγορα και εύκολα το νερό με τους βραστήρες Bosch.

Το πρωί πρέπει να κάνετε γρήγορα. Οι βραστήρες μας φροντίζουν να ετοιμάζετε το τσάι σας , τον καφέ σας ή το ρόφημα σας γρήγορα και εύκολα.

Βραστήρες
Αρχή σελίδας
Ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι συσκευές ζεστού νερού Filtrino παράγουν ζεστό νερό σε πέντε ποσότητες διανομής μεταξύ 120 ml και 300 ml και σε πέντε θερμοκρασίες, από θερμοκρασία δωματίου μέχρι το σημείο βρασμού. Γιατί η θερμοκρασία του νερού είναι που αναδεικνύει όλο το άρωμα του τσαγιού και βοηθά να διατηρούνται τα πολύτιμα συστατικά. 

Συσκευές ζεστού νερού
Αρχή σελίδας
Είναι εύκολο να απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό.

Είναι εύκολο να απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και πρέπει να είναι η στιγμή που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Οι αυτόματες καφετιέρες και οι καφετιέρες φίλτρου μας ικανοποιούν κάθε γούστο για τον καφέ. Οι βραστήρες μας προσφέρουν ζεστό νερό για αρωματικό τσάι  και οι φρυγανιέρες μας μπορούν να ξεπαγώσουν ακόμα και ψωμί.

Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Συρτάρι για ψίχουλα Το τοστ χωρίς ψίχουλα δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.
  Συρτάρι για ψίχουλα
 • Περιστρεφόμενη προς τα έξω θήκη φίλτρου. Εύκολη στη χρήση: απλά τραβήξτε κυκλικά προς τα έξω τη θήκη του φίλτρου, τοποθετήστε το φίλτρο με τον καφέ και επαναφέρετε τη θήκη στη θέση της — αυτό είναι όλο!
  Περιστρεφόμενη προς τα έξω θήκη φίλτρου.
 • ChildLock
  ChildLock Η λειτουργία ChildLock — τεχνολογία της Bosch για την προστασία των παιδιών — είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη δέουσα προστασία των παιδιών. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για πέντε δευτερόλεπτα, προκειμένου να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία ασφαλείας που δεν επιτρέπει στη μηχανή να βγάλει νερό με θερμοκρασία μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία δωματίου. Πατώντας ξανά το κουμπί, η λειτουργία αυτή απενεργοποιείται.
  ChildLock
 • Γρήγορο γέμισμα Εύκολο γέμισμα από το στόμιο εκροής,
  Γρήγορο γέμισμα
 • τέλεια προσαρμογή Είτε χρησιμοποιείτε ρηχό φλιτζάνι τσαγιού, φλιτζάνι μεσαίου μεγέθους ή ψηλή κούπα, η ενσωματωμένη βάση φλιτζανιών με ρυθμιζόμενο ύψος προσαρμόζεται εύκολα για τέλεια προσαρμογή, διατηρώντας βέλτιστη απόσταση ανάμεσα στο φλιτζάνι σας και το στόμιο εξόδου νερού.
  τέλεια προσαρμογή
 • EasyOperation
  EasyOperation Η επιλογή της σωστής ποσότητας νερού και της απαιτούμενης θερμοκρασίας ποτέ δεν ήταν τόσο γρήγορη και εύκολη. Αρχίζετε να βγάζετε νερό με το άγγιγμα ενός κουμπιού, και στη συνέχεια σταματάτε τη ροή οποιαδήποτε στιγμή.
  EasyOperation
 • δοχείο νερού Χάρη στο δοχείο νερού 2 λίτρων που διαθέτει η συσκευή Filtrino, το απογευματινό σας τσάι μπορείτε να το απολαμβάνετε για όσο θέλετε.
  δοχείο νερού
 • Άμεση επιλογή με περιστροφικά κουμπιά Επιλέξτε εύκολα τον τύπο και το πόσο δυνατός θα είναι ο καφές σας — απλά χρησιμοποιήστε το πάνω περιστροφικό κουμπί για να επιλέξετε το ρόφημα που θέλετε, όπως espresso ή café crème. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κάτω περιστροφικό κουμπί για να ρυθμίσετε το πόσο δυνατός θέλετε να είναι ο καφές σας, από ελαφρύς μέχρι extra-δυνατός.
  Άμεση επιλογή με περιστροφικά κουμπιά
 • IndividualCup Volume
  IndividualCup Volume Για να προσαρμόσετε την εμπειρία του καφέ στις δικές σας προτιμήσεις, η λειτουργία IndividualCup Volume σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα προκαθορισμένα μεγέθη καφέ - μικρό, μεσαίο και μεγάλο - σε πέντε διαφορετικά στάδια μέσω της οθόνης, έτσι ώστε η ποσότητα πλήρωσης να είναι άψογη με βάση το φλιτζάνι που χρησιμοποιείτε.
  IndividualCup Volume
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • μετρητής βαθμού φρυγανίσματος Προκειμένου το φρυγανισμένο ψωμί του καθενός να ετοιμάζεται ακριβώς όπως του αρέσει, η Bosch εξέλιξε τον ψηφιακό μετρητή βαθμού φρυγανίσματος με λειτουργία μνήμης. Η τεχνολογία αυτή θυμάται το βαθμό φρυγανίσματος και χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ρύθμιση την επόμενη φορά που θα φρυγανίσετε ψωμί. Για ακόμα μεγάλύτερη διευκόλυνση και ευελιξία, περιλαμβάνονται και λειτουργίες για ξεπάγωμα και ξαναζέσταμα.
  μετρητής βαθμού φρυγανίσματος
 • σχάρα για στρογγυλά ψωμάκια Αν σχεδιάζετε ένα χαλαρό, άνετο πρωϊνό γεύμα με τραγανά ψωμάκια ή κρουασάν στο μενού, η σχάρα αυτή εγγυάται άψογα αποτελέσματα.
  σχάρα για στρογγυλά ψωμάκια
 • AutoOff
  AutoOff Η λειτουργία AutoOff απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή, εξασφαλίζοντας ένα υψηλότερο επίπεδο διευκόλυνσης και ασφάλειας, αλλά και μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας.
  AutoOff
 • Σύστημα απασβέστωσης Απολαύστε τη συσκευή σας για περισσότερα χρόνια, χάρη στο σύστημα απασβέστωσης της Bosch. Χάρη στην ένδειξη ιζημάτων αλάτων και το ενσωματωμένο πρόγραμμα απασβέστωσης, η φροντίδα της συσκευής σας ποτέ δεν ήταν ευκολότερη.
  Σύστημα απασβέστωσης
 • Drip stop Με τη λειτουργία Drip stop, οι σταγόνες που θα μπορούσαν να καούν στην πλάκα διατήρησης θερμότητας ανήκουν στο παρελθόν. Η πλάκα διατήρησης θερμότητας παραμένει καθαρή, χωρίς λεκέδες — απαλλάσσοντάς σας από το ενοχλητικό καθάρισμα.
  Drip stop
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
  Εξοικονόμηση ενέργειας Χάρη στην τελευταίας γενιάς τεχνολογία θέρμανσης που διαθέτει, η νέα συσκευή Filtrino καταναλώνει λιγότερη από τη μισή ενέργεια που χρειάζεται ένας αντίστοιχος βραστήρας Bosch (TWK6004) για να βράσει 250 ml νερού. Μακροπρόθεσμα, αυτή η καθημερινή εξοικονόμηση ενέργειας συσσωρεύεται — ωφελώντας τόσο το πορτοφόλι σας, όσο και το περιβάλλον.
  Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Ένα καπάκι που ανοίγει με το άγγιγμα ενός κουμπιού Το κουμπί που χρησιμοποιείτε για να ανοίξετε το καπάκι είναι ενσωματωμένο στη χειρολαβή του βραστήρα —
  Ένα καπάκι που ανοίγει με το άγγιγμα ενός κουμπιού
 • EcologicallySensitive
  EcologicallySensitive Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η συσκευή Filtrino βγάζει 120 ml, 150 ml, 200 ml, 250 ml ή 300 ml νερού σε προκαθορισμένη θερμοκρασία — είτε είναι θερμοκρασία δωματίου, είτε 70°C, 80°C, 90°C ή θερμοκρασία βρασμού. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να καθορίζετε με ακρίβεια την ποσότητα νερού που θα ζεσταθεί και την απαιτούμενη θερμοκρασία — εξοικονομώντας ενέργεια κάθε μέρα, με κάθε φλιτζάνι.
  EcologicallySensitive
 • Εξοικονόμηση Χρόνου
  Εξοικονόμηση Χρόνου Με τη συσκευή Filtrino, μπορείτε να ετοιμάζετε το αγαπημένο σας ρόφημα πολύ πιο γρήγορα — έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να το απολαύσετε. Αυτή η συσκευή ζεστού νερού με λειτουργία φιλτραρίσματος μπορεί να βράσει 250 ml νερού σε λιγότερο από το μισό χρόνο που χρειάζεται ένας αντίστοιχος βραστήρας Bosch (ΤWΚ 6004).
  Εξοικονόμηση Χρόνου
 • CoffeeSensor Pro
  CoffeeSensor Pro Δεν είναι όλοι οι καφέδες ίδιοι: κάθε ποικιλία, μείγμα και καβούρτισμα καφέ διαφέρει, ανάλογα με την άλεση. Ο μύλος, ο οποίος ελέγχεται από αισθητήρα, ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο άλεσης ανάλογα με τον τύπο κόκκων που χρησιμοποιείτε — φροντίζοντας ώστε πάντα να αλέθεται η βέλτιστη ποσότητα κόκκων με βάση το πόσο δυνατό θέλετε τον καφέ σας.
  CoffeeSensor Pro
 • CeramDrive
  CeramDrive Ο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικός μύλος, κατασκευασμένος από κεραμικό υλικό που δεν φθείρεται, αλέθει τον καφέ σας διαρκώς το ίδιο λεπτά, αφήνοντας να βγαίνει όλο το άρωμα από κάθε κόκκο. Ο βαθμός της άλεσης ρυθμίζεται ξεχωριστά — το αποτέλεσμα είναι καλύτερη γεύση και ασύγκριτο άρωμα.
  CeramDrive
 • CreamPro Concept
  CreamPro Concept Με το CreamPro Concept, απολαμβάνετε τη μέγιστη άνεση — χάρη στη λειτουργία OneTouch, μπορείτε να ετοιμάζετε cappuccino, latte macchiato και μια σειρά άλλων ροφημάτων, απλά αγγίζοντας ένα κουμπί. Το ακροφύσιο γάλακτος στροβιλίζει στο μέγιστο βαθμό το γάλα, τον ατμό και τον αέρα, για εξαιρετικά φίνο και κρεμώδη αφρό κάθε φορά.
  CreamPro Concept
Γεύση

Γεύση

Αρχή σελίδας
 • Λειτουργία ελέγχου AutoHeat
  Λειτουργία ελέγχου AutoHeat Η λειτουργία ελέγχου AutoHeat χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να παρακολουθεί τη θερμοκρασία, και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για να προσαρμόζει συνεχώς το χρόνο φρυγανίσματος του ψωμιού — για να μπορείτε να απολαμβάνετε άψογο, ροδισμένο τοστ κάθε φορά, μέχρι και την τελευταία φέτα. Εναλλακτικά: Όταν ψήνετε κατά σειρά περισσότερες από μία φέτες, η τοστιέρα ζεσταίνεται μετά από κάθε χρήση. Προκειμένου και η τελευταία φέτα να είναι τόσο καλοψημένη όσο και η πρώτη, η λειτουργία ελέγχου AutoHeat χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα που παρακολουθεί τη θερμοκρασία, ρυθμίζοντας διαρκώς το χρόνο ψησίματος του ψωμιού ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
  Λειτουργία ελέγχου AutoHeat
 • MirrorHeating
  MirrorHeating Η γαργαλιστική μυρωδιά του φρεσκοφρυγανισμένου ψωμιού και το ομοιόμορφο, ροδισμένο του χρώμα είναι αυτά που κάνουν το συγκεκριμένο ψωμί τόσο δημοφιλές. Η λειτουργία MirrorHeating δημιουργεί τέλειο φρυγανισμένο ψωμί κάθε φορά — χρησιμοποιώντας τέσσερις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ράβδους για να παράγεται θερμότητα, καθώς και αντανακλαστήρες που κατευθύνουν τη θερμότητα αυτή πίσω στο ψωμί και τη διανέμουν ομοιόμορφα πάνω στην επιφάνεια.
  MirrorHeating
 • DualHeating
  DualHeating Η λειτουργία DualHeating χρησιμοποιεί ένα διπλό σύστημα θέρμανσης και διατήρησης της θερμότητας, για άψογη παρασκευή και θερμοκρασία του καφέ. Με αυτήν την εξελιγμένη λειτουργία, μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας στα καλύτερά του — κάθε φορά.
  DualHeating
 • Aroma VolumeAutomatic
  Aroma VolumeAutomatic Προκειμένου ο καφές σας να έχει πάντα την ίδια ωραία γεύση, είτε φτιάχνετε τρεις κούπες είτε δέκα, στο δοχείο νερού υπάρχει ένας αισθητήρας που ανιχνεύει τη στάθμη του νερού και, όταν αυτή είναι χαμηλή, προσαρμόζει αυτόματα το χρόνο παρασκευής και βελτιστοποιεί τη διαδικασία εκχύλισης.
  Aroma VolumeAutomatic
 • 5 Διαφορετικές Θερμοκρασίες
  5 Διαφορετικές Θερμοκρασίες Η απόλαυση έρχεται μετά τη σωστή προετοιμασία — ακόμα και η θερμοκρασία του νερού επηρεάζει το εάν θα μπορέσει να βγει το πλήρες άρωμα και θα προστατευτούν τα πολύτιμα συστατικά. Η συσκευή Filtrino διαθέτει πέντε ξεχωριστές ρυθμίσεις θερμοκρασίας (θερμοκρασία βρασμού, 90°C, 80°C, 70°C και θερμοκρασία δωματίου) για όλα τα είδη τσαγιού, ένα γρήγορο σνακ ή μια κούπα ζεστή σοκολάτα.
  5 Διαφορετικές Θερμοκρασίες
 • TemperatureControl
  TemperatureControl Οι αληθινοί λάτρεις του τσαγιού ξέρουν ότι η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι η απολύτως σωστή για τον τύπο τσαγιού που προτιμούν — γιατί μόνο έτσι απελευθερώνονται άψογα οι γεύσεις του. Για να το πετύχετε αυτό, μπορείτε πλέον να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του νερού σε τέσσερα στάδια —από 70°C έως 100°C— με μια οθόνη ενδείξεων LED που δείχνει πότε το νερό φτάνει στο κάθε στάδιο θερμοκρασίας.
  TemperatureControl
 • AromaDouble Shot
  AromaDouble Shot Όσο περισσότερο νερό περνάει μέσα από τον αλεσμένο καφέ, τόσο πιο πικρός γίνεται ο καφές. Η λειτουργία AromaDouble Shot αλέθει και παρασκευάζει extra-δυνατό καφέ σε δύο στάδια — και καθώς σε κάθε στάδιο χρησιμοποιείται η μισή μόνο ποσότητα νερού, ο καφές που βγαίνει είναι λιγότερο πικρός. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνεται στο μέγιστο τη γεύση του — ακόμα και όταν πίνετε τον καφέ σας όσο πιο δυνατό γίνεται.
  AromaDouble Shot
 • Intelligent Heater στο εσωτερικό
  Intelligent Heater στο εσωτερικό Η βέλτιστη θερμοκρασία παρασκευής για τον τέλειο εσπρέσο είναι μεταξύ 90°C και 95°C. Εάν η θερμοκρασία είναι υπερβολικά χαμηλή, απελευθερώνεται μόνο ένα μέρος της γεύσης του καφέ. Εάν πάλι η θερμοκρασία είναι υπερβολικά υψηλή, ο καφές αποκτά γρήγορα μια γεύση καμμένου. Το έξυπνο σύστημα SensoFlow ζεσταίνει το νερό σε μια βέλτιστη θερμοκρασία από 90°C έως 95°C σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής, δημιουργώντας έναν espresso με γεμάτο άρωμα και ασύγκριτη γεύση.
  Intelligent Heater στο εσωτερικό
Υγιεινή

Υγιεινή

Αρχή σελίδας
 • Calc'nClean
  Calc'nClean Όταν επιλέγετε μια πλήρως αυτόματη καφετιέρα της Bosch, επιλέγετε ποιότητα, απόδοση, αξιοπιστία και την απόλυτη τελειότητα του καφέ. Προκειμένου η απόλαυσή σας να διαρκεί και η μεγάλη διάρκεια ζωής της συσκευής σας να είναι εγγυημένη, το Calc'nClean προσφέρει ένα συνδυασμένο πρόγραμμα καθαρισμού και απασβέστωσης, με το οποίο οι επικαθήσεις αλάτων και τα υπολείμματα καφέ αφαιρούνται με ένα βήμα.
  Calc'nClean
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey