Ψύξη

HydroFresh Technologie
 • Φίλτρο AirFresh: ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύετε τα τρόφιμά σας και να ελαχιστοποιείτε τις δυσάρεστες οσμές.

  Τα τρόφιμα θα πρέπει όχι απλώς να έχουν όσο πιο φρέσκια και φυσική γεύση, αλλά και να μυρίζουν φρεσκάδα. Αυτό είναι που εγγυάται το φίλτρο AirFresh, το οποίο είναι ενσωματωμένο στον ανεμιστήρα του ψυγείου και μειώνει όχι μόνο τις δυσάρεστες οσμές, αλλά και τα βακτηρίδια. Αποτέλεσμα; Καθαρός αέρας πάντα μέσα στο ψυγείο σας.

 • Super Freeze: προστατεύει τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα από το "κάψιμο" της κατάψυξης και την ακούσια απόψυξη

  Προκειμένου να μπορείτε να διατηρείτε τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα στον καταψύκτη περισσότερο, η διαδικασία κατάψυξης δεν πρέπει να διακόπτεται. Γι' αυτό αναπτύξαμε την λειτουργία Super Freeze. Η λειτουργία αυτή μειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία στους -32 βαθμούς όταν προσθέτετε φρέσκα τρόφιμα, προστατεύοντας έτσι τα κατεψυγμένα σας τρόφιμα από τυχόν απόψυξη. Επιπλέον, τα τρόφιμα που προσθέτετε καταψύχονται ταχύτερα, ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά τους συστατικά και η κατάστασή τους. Μόλις επιτευχθεί η αναγκαία θερμοκρασία, η λειτουργία Super Freeze επανέρχεται αυτόματα στο κανονικό επίπεδο, έτσι ώστε να σταματά η τυχόν άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

 • VitaFresh: διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων έως και 3 φορές περισσότερο.

  Για να απολαμβάνετε τα φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα, αναπτύξαμε την πρωτοποριακή τεχνολογία ψύξης VitaFresh. Διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία κοντά στους 0°C και ρυθμίζοντας την υγρασία, οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία διατηρούνται πολύ περισσότερο. Δύο διαφορετικές ζώνες υγρασίας αέρα παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για κάθε είδος τροφίμων, και έτσι τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα.

Ένα καλό ψυγείο θα πρέπει να περιέχει πολλά φρέσκα τρόφιμα και την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία Bosch.

Η υγιεινή διατροφή ξεκινά όταν αγοράζετε τα τρόφιμά σας, και τελειώνει όταν τα προετοιμάζετε. Στο ενδιάμεσο, είναι σημαντικό να διατηρούν τις πολύτιμες βιταμίνες τους και τα θρεπτικά τους συστατικά. Με την τεχνολογία HydroFresh, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα έως και για διπλάσιο χρόνο. Πράγμα σημαντικό και για το περιβάλλον, καθώς μειώνονται τα απορρίματα τροφίμων.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα φρέσκα τρόφιμα, διότι έχουν τη σωστή μυρωδιά. Ή βρίσκονται στο σωστό ψυγείο.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα φρέσκα τρόφιμα, διότι έχουν τη σωστή μυρωδιά. Ή βρίσκονται στο σωστό ψυγείο.

Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch κάνουν την καθημερινή ζωή όχι μόνο πιο νόστιμη, αλλά και πιο εύκολη: με διαφανή ράφια, ευρύχωρα κουτιά και έξυπνα διαχωριστικά, ξέρετε πάντα τι τρόφιμα έχετε αποθηκεύσει. Επιπλέον, τα συρτάρια και τα ράφια γλιστρούν απαλά προς τα εσάς σε τηλεσκοπικές ράγες, ώστε να τοποθετείτε και να βγάζετε τα τρόφιμα πανεύκολα. Και χάρη στον άψογο φωτισμό, βλέπετε πάντα ξεκάθαρα όλα σας τα τρόφιμα.

Ψυγεία και Ψυγειοκαψύκτες
Ψυγειοκαταψύκτες
Δίπορτα ψυγεία
Αρχή σελίδας
Προσθέστε κάτι φρέσκο στην κουζίνα σας: Ψυγεία με την τελευταία τεχνολογία ψύξης.

Προσθέστε κάτι φρέσκο στην κουζίνα σας: Ψυγεία με την τελευταία τεχνολογία ψύξης.

Όταν σκέφτεστε το ψυγείο, απλά συνεχίστε να σκέφτεστε γευστικές σαλάτες, φρέσκα φρούτα, δροσερά ποτά και αναψυκτικά. Γιατί πάντα αφιερώναμε προσοχή σε ενεργειακά αποδοτικά τεχνολογίες, ευέλικτα εσωτερικά, καινοτόμα συστήματα που διατηρούν τα τρόφιμά σας φρέσκα και διευκολύνουν την τοποθέτηση και αφαίρεσή τους από το ψυγείο.

Ψυγεία
Μονόπορτη συντήρηση
Δίπορτα ψυγεία
Αρχή σελίδας
Με την Bosch, η απόψυξη ανήκει στο παρελθόν.

Με την Bosch, η απόψυξη ανήκει στο παρελθόν.

Full NoFrost: ποτέ ξανά απόψυξη στο ψυγείο σας: το ευφυές σύστημα οδήγησης αέρα αφαιρεί την υγρασία του αέρα από το ψυγείο. Με αυτό τον τρόπο σταματά το σχηματισμό πάγου. Έτσι, με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία Full NoFrost γλυτώνετε χρόνο και κόπο.

Καταψύκτες
Μονόπορτη κατάψυξη
Οριζόντιος καταψύκτης
Αρχή σελίδας
Οι ψυγειοκαταψύκτες Side-by-side: διπλάσια ποιότητα Bosch, για μοναδική απόδοση και φρεσκάδα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες Side-by-side: διπλάσια ποιότητα Bosch, για μοναδική απόδοση και φρεσκάδα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch side-by-side είναι ακριβώς αυτό που θέλατε πάντα, συνδυάζοντας άφθονο χώρο για φρέσκα τρόφιμα με ποιοτικό design. Δίπλα-δίπλα, το ψυγείο και ο καταψύκτης προσφέρουν άφθονες λειτουργίες που δεν εγγυώνται απλώς ότι τα τρόφιμα θα παραμένουν ολόφρεσκα. Και εάν θέλετε να προσκαλέσετε για φαγητό πολλούς φίλους και συγγενείς σας, προτιμήστε ένα από τα ψυγεία μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτουμε.

Ψυγειοκαταψύκτες side-by-side
Αρχή σελίδας
Γεμάτα με τις καλύτερες ιδέες μας, με άφθονο χώρο για τα τρόφιμά σας.

Γεμάτα με τις καλύτερες ιδέες μας, με άφθονο χώρο για τα τρόφιμά σας.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός των ψυγείων και των καταψυκτών μας σας προσφέρει ελευθερία, ανεμπόδιστη θέα και εύκολο γέμισμα. Εάν χρειάζεστε περισσότερο ύψος, για παράδειγμα, με τα ευέλικτα ράφια μπορείτε να δημιουργείτε το χώρο που χρειάζεστε. Ένα διαιρούμενο γυάλινο ράφι μπορείτε απλά να το σπρώξετε λίγο πίσω ή να το αφαιρέσετε εντελώς. Τα ράφια τα φτάνετε εύκολα, ώστε να μπορείτε να βγάζετε εύκολα τα τρόφιμα που τοποθετείτε εκεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάνετε εύκολα ακόμα και το βάζο της μαρμελάδας που έχετε τοποθετήσει τέρμα πίσω.

Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • LowFrost Με τη λειτουργία LowFrost γλυτώνετε πολύ κόπο, καθώς ο σχηματισμός πάγου μειώνεται σημαντικά. Οι ψυγειοκαταψύκτες χρειάζονται απόψυξη λιγότερο συχνά και η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σταθερή.
 • Φωτισμός LED
  Φωτισμός LED Οι λυχνίες LED φέρνουν μια εντελώς νέα φιλοσοφία στο φωτισμό των ψυγείων, καθώς εγγυώνται ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό. Οι λυχνίες LED χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα απ' ό,τι τα συμβατικά φώτα ψυγείου και έχουν διάρκεια ζωής ίδια με αυτήν της συσκευής.
  Φωτισμός LED
 • IceTwister
  IceTwister Πλέον μπορείτε να ανταγωνιστείτε οποιοδήποτε beach bar. Με φρέσκα παγάκια από το πρακτικό αφαιρούμενο IceTwister, τα κρύα ποτά σας θα είναι ακόμα πιο απολαυστικά. Δέχεται 20 παγάκια ανά γέμισμα, γρήγορα και εύκολα.
  IceTwister
 • Super στην κατάψυξη
  Super στην κατάψυξη Με τη λειτουργία SuperFreezing, τα κατεψυγμένα τρόφιμα δεν ξεπαγώνουν όταν προσθέτετε νέα τρόφιμα στην κατάψυξη, ενώ τα νέα τρόφιμα καταψύχονται γρηγορότερα. Οι συσκευές με αυτόματη ψύξη επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία. Έτσι δεν καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια.
  Super στην κατάψυξη
 • Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας Ακόμα και στα θέματα design, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Γι' αυτό οι εσωτερικές χειρολαβές πόρτας, αλλά και οι μακριές εξωτερικές ράβδοι συνδυάζονται αρμονικά με την καθαρή, διαχρονική φιλοσοφία του όλου σχεδιασμού. Και όχι μόνο αυτό: με την αίσθηση υψηλής ποιότητας και το άνετο κράτημα, μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το ψυγείο ιδιαίτερα εύκολα – όσο συχνά θέλετε. Και καθώς η γωνία ανοίγματος της πόρτας είναι 180°, μπορείτε να την ανοίγετε όσο θέλετε.
  Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας
 • Multi Airflow
  Multi Airflow Το σύστημα MultiAirflow κατευθύνει ήπια, ομοιόμορφα ρεύματα κρύου αέρα σε όλα τα επίπεδα της ψύξης και της κατάψυξης. Οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται και οι χρόνοι ψύξης μειώνονται – πράγμα που βοηθάει τα τρόφιμά σας να διατηρούν τη γεύση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  Multi Airflow
 • 2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης
  2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης Στις συσκευές με ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, η ψύξη και η κατάψυξη ελέγχονται ξεχωριστά. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα.
  2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης
 • FreshSense
  FreshSense Χάρη στη βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, τα τρόφιμά σας παραμένουν στην ιδανκή κατάσταση - το παγωτό, για παράδειγμα, δεν είναι ούτε υπερβολικά μαλακό ούτε υπερβολικά σκληρό. Η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιτυγχάνεται περισσότερη φρεσκάδα και να διατηρείται καλύτερα η γεύση των τροφίμων. Οι αισθητήρες FreshSense παρακολουθούν και ελέγχουν συνεχώς την ατμοσφαιρική θερμοκρασία, καθώς και τη θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη. Έτσι, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο διατηρείται πάντα σταθερή, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.
  FreshSense
 • Super στη συντήρηση
  Super στη συντήρηση Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling, τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει ψύχονται πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα, τα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο δεν ζεσταίνονται. Πατώντας ένα κουμπί, η θερμοκρασία μειώνεται μέχρι και τους 2°C. Για να μην καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στην προηγούμενη κατάσταση μετά από περίπου 6 ώρες.
  Super στη συντήρηση
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • BigBox
  BigBox Ένα μεγαλύτερου βάθους συρτάρι για την πρακτική στοίβαξη συσκευασιών με κατεψυγμένα τρόφιμα ή μεγάλου όγκου τροφίμων, όπως τούρτες ή πίτσες. Είτε πρέπει να οργανώσετε το φαγητό για παιδικά γενέθλια είτε να καταψύξετε μια γαμήλια τούρτα - στο BigBox θα βρείτε αρκετό χώρο για μεγάλων διαστάσεων κατεψυγμένα είδη.
  BigBox
 • Πίνακας χειριστηρίων TouchControl Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας αναγράφονται στον κομψό πίνακα χειριστηρίων TouchControl και ρυθμίζονται εύκολα. Με τα ξεχωριστά χειριστήρια ακριβείας για το ψυγείο και τον καταψύκτη μπορείτε να ρυθμίζετε και τα δύο τμήματα του ψυγείου ανάλογα με την επιθυμία σας, με ακρίβεια και ευκολία.
 • Ηλεκτρονικά συστήματα
  Ηλεκτρονικά συστήματα Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch διαθέτουν μια υψηλής τεχνολογίας οθόνη ρύθμισης που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία, φροντίζοντας ώστε τα τρόφιμά σας να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό. Η ψηφιακή οθόνη (με λυχνίες LED) είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη. Η επιθυμητή θερμοκρασία ρυθμίζεται με ακρίβεια, πράγμα που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αποδοτική λειτουργία.
  Ηλεκτρονικά συστήματα
 • VarioShelf Το διαιρούμενο ράφι VarioShelf με γυαλί ασφαλείας ρυθμίζεται εύκολα, για να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα από το ψυγείο. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως όρθια μπουκάλια και μπολ, ενώ σας προσφέρει πλήρη ευελιξία όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Το άλλο τμήμα του ραφιού μπαίνει εύκολα συρταρωτά κάτω από το πρώτο, και έτσι είναι ιδιαίτερα βολικό.
 • ColorGlass Με τα συμπαγή γυάλινα τμήματα στις επιφάνειες, ο ελκυστικός σχεδιασμός ColorGlass ικανοποιεί κάθε απαίτηση ή ανάγκη στην κουζίνα. Οι προσόψεις από υψηλής ποιότητας στιλπνό γυαλί ασφαλείας έχουν τόσο λεπτομερές φινίρισμα που είναι ανθεκτικές και στέρεες ακόμα και χωρίς πλαίσια. Επιπλέον, έχουν όμορφη, ενιαία και κομψή εμφάνιση.
  ColorGlass
 • Ράφι EasyAccess
  Ράφι EasyAccess Τα ράφια από γυαλί ασφαλείας επεκτείνονται έως και τα 12 cm, έτσι ώστε να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα με ιδιαίτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, βλέπετε εντελώς ανεμπόδιστα το περιεχόμενο - δεν ξεχνάτε ούτε τα αντικείμενα που βρίσκονται εντελώς πίσω.
  Ράφι EasyAccess
 • Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift Τα γυάλινα ράφια Easylift ρυθμίζονται ως προς το ύψος, έως και κατά 6 cm. Δεν χρειάζεται ούτε καν να βγάζετε τα αντικείμενα που τοποθετείτε εκεί. Και εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο προς τα πάνω στην πόρτα, το ύψος της θήκης βουτύρου/τυριών EasyLift ρυθμίζεται σε οποιαδήποτε θέση έως και κατά 40 cm, ακόμα και όταν είναι πλήρως γεμάτη.
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • AirFresh Filter Το AirFresh Filter με αντιβακτηριδιακή δράση antiBacteria εξουδετερώνει ενεργά τις δυσοσμίες μέσα στο ψυγείο και φιλτράρει τα βακτηρίδια. Οι δυσάρεστες ουσίες των τροφίμων με έντονη οσμή απορροφώνται και ο αέρας διατηρείται καθαρός και φρέσκος - χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του φίλτρου σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  AirFresh Filter
 • CrisperBox
  CrisperBox Με ρύθμιση της υγρασίας, το CrisperBox όχι μόνο προσφέρει άφθονο χώρο για φρούτα και λαχανικά - τα διατηρεί επίσης τραγανά και φρέσκα για πολύ καιρό.
  CrisperBox
 • ChillerSafe Το συρτάρι ChillerSafe είναι το ιδανικό σημείο για να τοποθετείτε ψάρι, κρέας, λουκάνικα, αλλαντικά και πουλερικά: ένα ρεύμα κρύου αέρα δημιουργεί μια θερμοκρασία που είναι χαμηλότερη από αυτήν στον υπόλοιπο χώρο του ψυγείου. Εκεί, τα ευπαθή τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Το ChillerSafe είναι επίσης ιδανικό για να κρυώνετε ποτά και αναψυκτικά.
 • HydroFresh Το HydroFresh Box της Bosch είναι ιδανικό για φρούτα και λαχανικά, καθώς διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα – η υγρασία, οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών διατηρούνται για πολύ μεγαλύτερο χρόνο. Χάρη στην τέλεια στεγανοποίηση που διαθέτει το συρτάρι HydroFresh, η υγρασία διατηρείται και μπορεί να ρυθμίζεται ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των τροφίμων που θέλετε να συντηρήσετε.
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • EcoMode Απλά πατήστε ένα κουμπί για να επιλέξετε τον πιο οικονομικό τρόπο λειτουργίας. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία EcoMode, το ψυγείο αυτόματα προσαρμόζεται ώστε η θερμοκρασία ψύξης να είναι οικονομική.
  EcoMode
 • Ενεργειακή κλάση A++ Πολλοί από τους ψυγειοκαταψύκτες μας υπάγονται στην ενεργειακή κλάση Α++, λειτουργούν αξιόπιστα και με τηκορυφαία ποιότητα Bosch. Αυτή η μέγιστη αποδοτικότητα επιτυγχάνεται με τον τέλειο συνδυασμό εξαιρετικής μόνωσης, ενός συμπιεστή συμπύκνωσης και εξάτμισης. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυγειοκαταψύκτες μας καταναλώνουν τουλάχιστον 40% λιγότερο ρεύμα από αυτό που καταναλώνουν οι συσκευές της ενεργειακής κλάσης Α.
  Ενεργειακή κλάση A++
 • HolidayMode Όταν η λειτουργία αυτή είναι ενεργοποιημένη, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι περίπου +14°C και μέσα στον καταψύκτη περίπου −18°C, ώστε να προστατεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμα και να αποτρέπεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας μέσα στο ψυγείο.
  HolidayMode
 
 
 
 
 
 
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
 
Online Survey