Ψυγεία

Φρέσκα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα

Οι πράσινες σαλάτες έχουν την καλύτερη γεύση όταν είναι φρεσκοκομμένες από το χωράφι. Ή μόλις τις βγάλετε από ένα ψυγείο Bosch.

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, αναπτύσσσουμε τεχνολογίες ψύξης που συνεχώς θέτουν νέα πρότυπα. Με τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας, τα ψυγεία μας διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα και είναι πιο βολικά, χάρη στον έξυπνο εσωτερικό τους εξοπλισμό. Σε αυτό μπορείτε να βασιστείτε τώρα - αλλά και στο μέλλον.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
 4. Πληροφορίες εγκατάστασης
Αρχή σελίδας
Δεν ξέρουμε τι υπάρχει στη λίστα με τα ψώνια σας. Ξέρουμε όμως ποιο ψυγείο είναι κατάλληλο για εσάς.

Δεν ξέρουμε τι υπάρχει στη λίστα με τα ψώνια σας. Ξέρουμε όμως ποιο ψυγείο είναι κατάλληλο για εσάς.

Δεν ξέρουμε τι θα θέλατε να διατηρήσετε φρέσκο, όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε το κατάλληλο ψυγείο για κάθε απαίτηση. Είτε για άτομα που ζουν μόνα τους, είτε για μεγάλες οικογένειες, προσφέρουμε το κατάλληλο μέγεθος για τον καθένα. Για εσάς που ήδη έχετε καταψύκτη, προτείνουμε ένα ψυγείο χωρίς κατάψυξη. Διότι μπορεί να εξοικονομεί ενέργεια έως και κατά 30%.

Μονόπορτη συντήρηση
Αρχή σελίδας
Ψυγεία με καταψύκτη: γιατί όλοι λατρεύουμε το παγωτό.

Ψυγεία με καταψύκτη: γιατί όλοι λατρεύουμε το παγωτό.

Εάν δεν χρειάζεστε πολύ μεγάλο καταψύκτη, προτείνουμε ένα ψυγείο με ενσωματωμένη κατάψυξη. Θα έχετε άφθονο χώρο για ένα παγωτό, μια πίτσα, παγάκια για τα κρύα ποτά σας  ή κατεψυγμένα χορταρικά. Και τα φρέσκα σας τρόφιμα θα παραμένουν φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέσα στο ψυγείο, με τα πρωτοποριακά μας συστήματα διατήρησης φρεσκάδας. Το εσωτερικό του ψυγείου είναι ευέλικτο, ώστε να χωρούν όλα τα τρόφιμα και τα δοχεία σας, τα οποία και να βρίσκετε εύκολα.

Δίπορτα ψυγεία
Αρχή σελίδας
Οι ψυγειοκαταψύκτες side-by-side: δίπλα-δίπλα για τέλεια φρεσκάδα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες side-by-side: δίπλα-δίπλα για τέλεια φρεσκάδα.

Οι ψυγειοκαταψύκτες side-by-side της Bosch προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε: είναι ιδανικοί για νοικοκυριά με μεγάλες ανάγκες αποθήκευσης τροφίμων που δεν θέλουν συμβιβασμούς στο design. Δίπλα-δίπλα, το ψυγείο και ο καταψύκτης προσφέρουν άφθονες λειτουργίες που δεν εγγυώνται απλώς ότι τα τρόφιμα θα παραμένουν ολόφρεσκα. Προσφέρουν επίσης ανεμπόδιστη θέα και αρκετό χώρο για όλες σας τις προμήθειες. Και εάν θέλετε να προσκαλέσετε για φαγητό πολλούς φίλους και συγγενείς σας, προτιμήστε ένα από τα ψυγεία μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτουμε.

Όλοι οι ψυγειοκαταψύκτες side-by-side
Αρχή σελίδας
Επειδή τα ψώνια είναι αρκετά δύσκολα, η τοποθέτησή τους στα ψυγεία μας είναι πραγματικά εύκολη.

Επειδή τα ψώνια είναι αρκετά δύσκολα, η τοποθέτησή τους στα ψυγεία μας είναι πραγματικά εύκολη.

Με την Bosch, είναι εύκολο να έχετε πάντα το ψυγείο τακτοποιημένο. Μπορείτε να βλέπετε που βρίσκονται όλα σας τα τρόφιμα, και, χάρη στις πλήρως επεκτεινόμενες τηλεσκοπικές ράγες, μπορείτε εύκολα να βάζετε και να βγάζετε τρόφιμα. Με τα γυάλινα ράφια, μπορείτε να βλέπετε και να φτάνετε τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Το στήριγμα για μπουκάλια σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια δοχεία και μπουκάλια, δημιουργώντας ταυτόχρονα πρόσθετο χώρο στην πόρτα του ψυγείου. Έτσι, το να πάρετε ένα ποτό ή αναψυκτικό μέσα από το ψυγείο μετά τη δουλειά είναι σχεδόν το ίδιο χαλαρωτικό με το να το πιείτε.

Σειρές ΜοντέλωνΕίτε αναζητάτε ένα οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό προϊόν, είτε θέλετε ένα ψυγείο με τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης και design, στα ψυγεία μας, σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο.

-->
Serie | 2Serie | 4Serie | 6
Ένα ανθεκτικό, ποιοτικό προϊόν σε καλή τιμή.Για τις ανάγκες της καθημερινής ζωής της οικογένειάς σας.Πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Μονόπορτη συντήρησηΜονόπορτη κατάψυξηΜονόπορτη συντήρησηΜονόπορτη κατάψυξη
Οι βιταμίνες διατηρούνται και τα λαχανικά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ευκολία χρήσης
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Βολική διάταξη
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • LowFrost Με τη λειτουργία LowFrost γλυτώνετε πολύ κόπο, καθώς ο σχηματισμός πάγου μειώνεται σημαντικά. Οι ψυγειοκαταψύκτες χρειάζονται απόψυξη λιγότερο συχνά και η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σταθερή.
 • Φωτισμός LED
  Φωτισμός LED Οι λυχνίες LED φέρνουν μια εντελώς νέα φιλοσοφία στο φωτισμό των ψυγείων, καθώς εγγυώνται ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό. Οι λυχνίες LED χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα απ' ό,τι τα συμβατικά φώτα ψυγείου και έχουν διάρκεια ζωής ίδια με αυτήν της συσκευής.
  Φωτισμός LED
 • IceTwister
  IceTwister Πλέον μπορείτε να ανταγωνιστείτε οποιοδήποτε beach bar. Με φρέσκα παγάκια από το πρακτικό αφαιρούμενο IceTwister, τα κρύα ποτά σας θα είναι ακόμα πιο απολαυστικά. Δέχεται 20 παγάκια ανά γέμισμα, γρήγορα και εύκολα.
  IceTwister
 • Super στην κατάψυξη
  Super στην κατάψυξη Με τη λειτουργία SuperFreezing, τα κατεψυγμένα τρόφιμα δεν ξεπαγώνουν όταν προσθέτετε νέα τρόφιμα στην κατάψυξη, ενώ τα νέα τρόφιμα καταψύχονται γρηγορότερα. Οι συσκευές με αυτόματη ψύξη επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία. Έτσι δεν καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια.
  Super στην κατάψυξη
 • Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας Ακόμα και στα θέματα design, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Γι' αυτό οι εσωτερικές χειρολαβές πόρτας, αλλά και οι μακριές εξωτερικές ράβδοι συνδυάζονται αρμονικά με την καθαρή, διαχρονική φιλοσοφία του όλου σχεδιασμού. Και όχι μόνο αυτό: με την αίσθηση υψηλής ποιότητας και το άνετο κράτημα, μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το ψυγείο ιδιαίτερα εύκολα – όσο συχνά θέλετε. Και καθώς η γωνία ανοίγματος της πόρτας είναι 180°, μπορείτε να την ανοίγετε όσο θέλετε.
  Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας
 • Multi Airflow
  Multi Airflow Το σύστημα MultiAirflow κατευθύνει ήπια, ομοιόμορφα ρεύματα κρύου αέρα σε όλα τα επίπεδα της ψύξης και της κατάψυξης. Οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται και οι χρόνοι ψύξης μειώνονται – πράγμα που βοηθάει τα τρόφιμά σας να διατηρούν τη γεύση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  Multi Airflow
 • FreshSense
  FreshSense Χάρη στη βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, τα τρόφιμά σας παραμένουν στην ιδανκή κατάσταση - το παγωτό, για παράδειγμα, δεν είναι ούτε υπερβολικά μαλακό ούτε υπερβολικά σκληρό. Η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιτυγχάνεται περισσότερη φρεσκάδα και να διατηρείται καλύτερα η γεύση των τροφίμων. Οι αισθητήρες FreshSense παρακολουθούν και ελέγχουν συνεχώς την ατμοσφαιρική θερμοκρασία, καθώς και τη θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη. Έτσι, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο διατηρείται πάντα σταθερή, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.
  FreshSense
 • Super στη συντήρηση
  Super στη συντήρηση Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling, τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει ψύχονται πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα, τα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο δεν ζεσταίνονται. Πατώντας ένα κουμπί, η θερμοκρασία μειώνεται μέχρι και τους 2°C. Για να μην καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στην προηγούμενη κατάσταση μετά από περίπου 6 ώρες.
  Super στη συντήρηση
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • BigBox
  BigBox Ένα μεγαλύτερου βάθους συρτάρι για την πρακτική στοίβαξη συσκευασιών με κατεψυγμένα τρόφιμα ή μεγάλου όγκου τροφίμων, όπως τούρτες ή πίτσες. Είτε πρέπει να οργανώσετε το φαγητό για παιδικά γενέθλια είτε να καταψύξετε μια γαμήλια τούρτα - στο BigBox θα βρείτε αρκετό χώρο για μεγάλων διαστάσεων κατεψυγμένα είδη.
  BigBox
 • Πίνακας χειριστηρίων TouchControl Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας αναγράφονται στον κομψό πίνακα χειριστηρίων TouchControl και ρυθμίζονται εύκολα. Με τα ξεχωριστά χειριστήρια ακριβείας για το ψυγείο και τον καταψύκτη μπορείτε να ρυθμίζετε και τα δύο τμήματα του ψυγείου ανάλογα με την επιθυμία σας, με ακρίβεια και ευκολία.
 • Ράφι EasyAccess
  Ράφι EasyAccess Τα ράφια από γυαλί ασφαλείας επεκτείνονται έως και τα 12 cm, έτσι ώστε να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα με ιδιαίτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, βλέπετε εντελώς ανεμπόδιστα το περιεχόμενο - δεν ξεχνάτε ούτε τα αντικείμενα που βρίσκονται εντελώς πίσω.
  Ράφι EasyAccess
 • Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift Τα γυάλινα ράφια Easylift ρυθμίζονται ως προς το ύψος, έως και κατά 6 cm. Δεν χρειάζεται ούτε καν να βγάζετε τα αντικείμενα που τοποθετείτε εκεί. Και εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο προς τα πάνω στην πόρτα, το ύψος της θήκης βουτύρου/τυριών EasyLift ρυθμίζεται σε οποιαδήποτε θέση έως και κατά 40 cm, ακόμα και όταν είναι πλήρως γεμάτη.
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
 • ColorGlass Με τα συμπαγή γυάλινα τμήματα στις επιφάνειες, ο ελκυστικός σχεδιασμός ColorGlass ικανοποιεί κάθε απαίτηση ή ανάγκη στην κουζίνα. Οι προσόψεις από υψηλής ποιότητας στιλπνό γυαλί ασφαλείας έχουν τόσο λεπτομερές φινίρισμα που είναι ανθεκτικές και στέρεες ακόμα και χωρίς πλαίσια. Επιπλέον, έχουν όμορφη, ενιαία και κομψή εμφάνιση.
  ColorGlass
 • Ηλεκτρονικά συστήματα
  Ηλεκτρονικά συστήματα Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch διαθέτουν μια υψηλής τεχνολογίας οθόνη ρύθμισης που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία, φροντίζοντας ώστε τα τρόφιμά σας να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό. Η ψηφιακή οθόνη (με λυχνίες LED) είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη. Η επιθυμητή θερμοκρασία ρυθμίζεται με ακρίβεια, πράγμα που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αποδοτική λειτουργία.
  Ηλεκτρονικά συστήματα
 • VarioShelf Το διαιρούμενο ράφι VarioShelf με γυαλί ασφαλείας ρυθμίζεται εύκολα, για να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα από το ψυγείο. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως όρθια μπουκάλια και μπολ, ενώ σας προσφέρει πλήρη ευελιξία όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Το άλλο τμήμα του ραφιού μπαίνει εύκολα συρταρωτά κάτω από το πρώτο, και έτσι είναι ιδιαίτερα βολικό.
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • CrisperBox
  CrisperBox Με ρύθμιση της υγρασίας, το CrisperBox όχι μόνο προσφέρει άφθονο χώρο για φρούτα και λαχανικά - τα διατηρεί επίσης τραγανά και φρέσκα για πολύ καιρό.
  CrisperBox
 • HydroFresh Το HydroFresh Box της Bosch είναι ιδανικό για φρούτα και λαχανικά, καθώς διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα – η υγρασία, οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών διατηρούνται για πολύ μεγαλύτερο χρόνο. Χάρη στην τέλεια στεγανοποίηση που διαθέτει το συρτάρι HydroFresh, η υγρασία διατηρείται και μπορεί να ρυθμίζεται ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των τροφίμων που θέλετε να συντηρήσετε.
 • ChillerSafe Το συρτάρι ChillerSafe είναι το ιδανικό σημείο για να τοποθετείτε ψάρι, κρέας, λουκάνικα, αλλαντικά και πουλερικά: ένα ρεύμα κρύου αέρα δημιουργεί μια θερμοκρασία που είναι χαμηλότερη από αυτήν στον υπόλοιπο χώρο του ψυγείου. Εκεί, τα ευπαθή τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Το ChillerSafe είναι επίσης ιδανικό για να κρυώνετε ποτά και αναψυκτικά.
 • AirFresh Filter Το AirFresh Filter με αντιβακτηριδιακή δράση antiBacteria εξουδετερώνει ενεργά τις δυσοσμίες μέσα στο ψυγείο και φιλτράρει τα βακτηρίδια. Οι δυσάρεστες ουσίες των τροφίμων με έντονη οσμή απορροφώνται και ο αέρας διατηρείται καθαρός και φρέσκος - χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του φίλτρου σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  AirFresh Filter
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • EcoMode Απλά πατήστε ένα κουμπί για να επιλέξετε τον πιο οικονομικό τρόπο λειτουργίας. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία EcoMode, το ψυγείο αυτόματα προσαρμόζεται ώστε η θερμοκρασία ψύξης να είναι οικονομική.
  EcoMode
 • Ενεργειακή κλάση A++ Πολλοί από τους ψυγειοκαταψύκτες μας υπάγονται στην ενεργειακή κλάση Α++, λειτουργούν αξιόπιστα και με τηκορυφαία ποιότητα Bosch. Αυτή η μέγιστη αποδοτικότητα επιτυγχάνεται με τον τέλειο συνδυασμό εξαιρετικής μόνωσης, ενός συμπιεστή συμπύκνωσης και εξάτμισης. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυγειοκαταψύκτες μας καταναλώνουν τουλάχιστον 40% λιγότερο ρεύμα από αυτό που καταναλώνουν οι συσκευές της ενεργειακής κλάσης Α.
  Ενεργειακή κλάση A++
 • HolidayMode Όταν η λειτουργία αυτή είναι ενεργοποιημένη, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι περίπου +14°C και μέσα στον καταψύκτη περίπου −18°C, ώστε να προστατεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμα και να αποτρέπεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας μέσα στο ψυγείο.
  HolidayMode
Τι τύποι εντοιχιζόμενων ψυγείων υπάρχουν;
Αρχή σελίδας
Ψυγεία

Ψυγεία

Τα ψυγεία μας διατίθενται με και χωρίς κατάψυξη. Και στις δύο περιπτώσεις ενσωματώνονται στα έπιπλα της κουζίνας σας, δηλ. στα κάτω τμήματα ή τα ειδικά ψηλά ντουλάπια.

Εντοιχιζόμενα ψυγεία
Αρχή σελίδας
Εντοιχιζόμενος καταψύκτης

Εντοιχιζόμενος καταψύκτης

Ο τύπος αυτός διατίθεται σε ύψος 82 cm και εντοιχίζεται κάτω από ενιαίο πάγκο εργασίας. Η εισαγωγή και η εξαγωγή αέρα γίνονται μέσω της περιοχής βάσης.

Εντοιχιζόμενος καταψύκτης
Τι διαστάσεις εσοχής υπάρχουν;
Αρχή σελίδας

Ανάλογα με τον τύπο του ψυγείου, μπορείτε να επιλέξετε τα παρακάτω ύψη εσοχής για πλάτος εσοχής 56 cm: 177,5, 158, 140, 122,5, 102,5 και 88 cm.

Πως θα πετύχετε τη βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα με ένα ψυγείο;
Αρχή σελίδας

Για να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση ρεύματος, θα πρέπει να υπάρχει διάκενο τουλάχιστον 200 cm² στο πίσω και το κάτω μέρος του ψυγείο, για λόγους εξαερισμού.

Τι θα πρέπει να ελέγξω ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση του ψυγείου;
Αρχή σελίδας

Το ψυγείο σας θα πρέπει να εγκατασταθεί σε επίπεδη θέση και η πόρτα πρέπει να κλείνει καλά. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το δάπεδο ή το ντουλάπι είναι επίπεδο.

Τι επιλογές υπάρχουν για μικρές εσοχές;
Αρχή σελίδας

Εάν η εσοχή που έχετε είναι υπερβολικά μικρή για τις ανάγκες σας, αντικαταστήστε την παλιά σας εντοιχιζόμενη συσκευή με μια ελεύθερη. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα φούρνο ατμού με θερμαινόμενο συρτάρι στην άδεια εσοχή, ή, να τη χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Ποια είναι διαφορά μεταξύ των ενσωματωμένων ψυγείων και των ψυγείων με διακοσμητική πρόσοψη;
Αρχή σελίδας

Οι ενσωματωμένες συσκευές προσαρμόζονται οπτικά στις προσόψεις των επίπλων της κουζίνας σας που παρέχει ο κατασκευαστής της. Στην περίπτωση συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη, προσαρμόζεται συρταρωτά σε ένα πλαίσιο μια διακοσμητική πρόσοψη που ταιριάζει στις προσόψεις των τμημάτων της κουζίνας σας, ή μπορείτε να αγοράσετε ως αξεσουάρ ένα τμήμα πρόσοψης από ανοξείδωτο χάλυβα.

Τι επιλογές υπάρχουν σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της πόρτας;
Αρχή σελίδας

Κινητός μεντεσές

Η πρόσοψη της κουζίνας προσαρμόζεται στην πόρτα της συσκευής με μια κινητή σύνδεση.

Ενιαίος μεντεσές

Η πρόσοψη της κουζίνας προσαρμόζεται μόνιμα στην πόρτα της συσκευής. Έτσι προκύπτει μεγαλύτερη γωνία ανοίγματος και ο μεντεσές αντέχει μεγαλύτερα φορτία.

Ενιαίος μεντεσές με επαγγελματικό φρένο πόρτας

Στον ενιαίο μεντεσέ προστίθεται ένα μαλακό ένθετο τμήμα.
Ο κινητός μεντεσές μπορεί να αντικατασταθεί με ενιαίο μεντεσέ κατά την αντικατάσταση της συσκευής.

Αρχή σελίδας
Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να βεβαιωθούμε ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, δεν διαθέτουμε μόνο ψυγεία και καταψύκτες, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων και άψογα ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey