Ψυγειοκαταψύκτες

Kühlschranktür
 • LowFrost: μειώνει το σχηματισμό πάγου και εξοικονομεί χρόνο.

  Με τη λειτουργία LowFrost γλυτώνετε κόπο, καθώς ο πάγος μειώνεται σημαντικά και οι ψυγειοκαταψύκτες μας χρειάζονται απόψυξη πολύ λιγότερο συχνά.

 • Συρτάρι HydroFresh: πάντα ιδανικές συνθήκες για φρούτα και λαχανικά.

  Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και με μεγαλύτερη υγρασία. Αυτές ακριβώς είναι οι συνθήκες που δημιουργήσαμε για τα φρέσκα τρόφιμα στο συρτάρι HydroFresh. Η υγρασία ρυθμίζεται με ένα συρόμενο χειριστήριο ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα των αποθηκευόμενων φρούτων και λαχανικών. Έτσι ώστε να απολαμβάνετε φρέσκα, τραγανά, υγιεινά φρούτα και λαχανικά έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα.

 • Συρτάρι κατεψυγμένων τροφίμων BigBox: περισσότερος χώρος για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

  Κάποιες φορές η κατάσταση στριμώχνεται όταν ετοιμάζετε ένα πάρτυ. Ακόμα και μέσα στον καταψύκτη. Γι' αυτό φτιάξαμε το συρτάρι κατεψυγμένων τροφίμων BigBox, στο οποίο βρίσκετε εύκολα χώρο για το γιορτινή σας πάπια ή την τούρτα γενεθλίων. Ή ακόμα και για ψηλά κουτιά κατάψυξης ή πίτσες.

 • Φεύγετε διακοπές; Ρυθμίστε το ψυγείο σας ώστε να εξοικονομεί ενέργεια.

  Χάρη στη λειτουργία διακοπών, μπορείτε να λείψετε με καθαρή συνείδηση. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, η θερμοκρασία σταθεροποιείται στους συνιστώμενους +14°C, ή στους -18°C στον καταψύκτη. Έτσι, τα κατεψυγμένα τρόφιμα προστατεύονται σωστά, χωρίς κατασπατάληση ενέργειας στο χώρο ψύξης.

Με την Bosch, η απόλαυση αρχίζει όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου.

Το ότι οι πόρτες των ψυγείων Bosch κλείνουν αθόρυβα και άψογα για χρόνια δεν είναι τυχαίο - το ξέρουμε διότι τις έχουμε ανοίξει και κλείσει 200.000 φορές. Τίποτε άλλωστε δεν φεύγει από το εργοστάσιό μας εάν δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές μας προδιαγραφές. Έτσι δημιουργούμε τη χαρακτηριστική ποιότητα Bosch, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε κάθε μέρα.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Σειρές
 3. Χαρακτηριστικά
 4. Πληροφορίες εγκατάστασης
Αρχή σελίδας
Δίπορτο ψυγείο με καταψύκτη στο ύψος των ματιών: βγάλτε τα τρόφιμα εύκολα, χωρίς να σκύψετε.

Δίπορτο ψυγείο με καταψύκτη στο ύψος των ματιών: βγάλτε τα τρόφιμα εύκολα, χωρίς να σκύψετε.

Εάν πρέπει να παίρνετε τρόφιμα από τον καταψύκτη σχετικά συχνά, συνιστούμε έναν ψυγειοκαταψύκτη με την κατάψυξη στο επάνω μέρος. Αυτό σημαίνει ότι η κατάψυξη βρίσκεται βολικά στο ύψος των ματιών.

Δίπορτα ψυγεία
Αρχή σελίδας
Ψυγειοκαταψύκτες με κατάψυξη στο κάτω μέρος: φρέσκα στο πάνω μέρος, κατεψυγμένα στο κάτω.

Ψυγειοκαταψύκτες με κατάψυξη στο κάτω μέρος: φρέσκα στο πάνω μέρος, κατεψυγμένα στο κάτω.

Στους ψυγειοκαταψύκτες, το τμήμα της συντήρησης βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, στο ύψος των ματιών. Το κάτω μέρος της συσκευής περιέχει έναν ευρύχωρο καταψύκτη.

Ψυγειοκαταψύκτες
Αρχή σελίδας
Οι ψυγειοκαταψύκτες μας: για πιο φρέσκα τρόφιμα από ποτέ.

Οι ψυγειοκαταψύκτες μας: για πιο φρέσκα τρόφιμα από ποτέ.

Κάθε τρόφιμο χρειάζεται διαφορετικές συνθήκες συντήρησης, ανάλογα με το είδος τους: ψάρια, κρέατα και γαλακτοκομικά διατηρούνται φρέσκα καλύτερα σε ξηρές συνθήκες με χαμηλή υγρασία. Τα φρούτα και τα λαχανικά, από την άλλη, χρειάζονται υψηλή υγρασία ώστε να μην στεγνώνουν. Τα πρωτοποριακά συστήματα διατήρησης φρεσκάδας στους ψυγειοκαταψύκτες Bosch διαθέτουν την καλύτερη τεχνολογία ψύξης για κάθε είδος τροφίμου. Για να είστε σίγουροι ότι τα λαχανικά σας θα διατηρηθούν φρέσκα έως και για τριπλάσιο χρονικό διάστημα.

Σειρές ΜοντέλωνΕάν αναζητάτε έναν ψυγειοκαταψύκτη για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειάς σας, ο οποίος όμως και να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές design και απόδοσης, σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη λύση στα μοντέλα μας.

Serie | 2Serie | 4Serie | 6Serie | 8
Ένα ανθεκτικό, ποιοτικό προϊόν σε καλή τιμή.Για τις ανάγκες της καθημερινής ζωής της οικογένειάς σας.Πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Με τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης και σχεδίασης.
ΨυγειοκαταψύκτεςΔίπορτα ψυγείαΨυγειοκαταψύκτεςΔίπορτα ψυγείαΨυγειοκαταψύκτεςΨυγειοκαταψύκτες
ΣχεδιασμόςΓυάλινες πόρτες
Έλεγχος θερμοκρασίαςΜηχανικός Ηλεκτρονικός ΗλεκτρονικόςΗλεκτρονικός
Διατήρηση φρεσκάδαςΦρουτολεκάνη Chiller - CrisperBoxChiller - HydrofreshChiller - Hydrofresh
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • 2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης
  2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης Στις συσκευές με ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, η ψύξη και η κατάψυξη ελέγχονται ξεχωριστά. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα.
  2 ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης
 • LowFrost Με τη λειτουργία LowFrost γλυτώνετε πολύ κόπο, καθώς ο σχηματισμός πάγου μειώνεται σημαντικά. Οι ψυγειοκαταψύκτες χρειάζονται απόψυξη λιγότερο συχνά και η κατανάλωση ενέργειας παραμένει σταθερή.
 • Φωτισμός LED
  Φωτισμός LED Οι λυχνίες LED φέρνουν μια εντελώς νέα φιλοσοφία στο φωτισμό των ψυγείων, καθώς εγγυώνται ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό. Οι λυχνίες LED χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα απ' ό,τι τα συμβατικά φώτα ψυγείου και έχουν διάρκεια ζωής ίδια με αυτήν της συσκευής.
  Φωτισμός LED
 • FreshSense
  FreshSense Χάρη στη βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, τα τρόφιμά σας παραμένουν στην ιδανκή κατάσταση - το παγωτό, για παράδειγμα, δεν είναι ούτε υπερβολικά μαλακό ούτε υπερβολικά σκληρό. Η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιτυγχάνεται περισσότερη φρεσκάδα και να διατηρείται καλύτερα η γεύση των τροφίμων. Οι αισθητήρες FreshSense παρακολουθούν και ελέγχουν συνεχώς την ατμοσφαιρική θερμοκρασία, καθώς και τη θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη. Έτσι, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο διατηρείται πάντα σταθερή, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.
  FreshSense
 • Super στη συντήρηση
  Super στη συντήρηση Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling, τα τρόφιμα που μόλις έχετε αγοράσει ψύχονται πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα, τα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο δεν ζεσταίνονται. Πατώντας ένα κουμπί, η θερμοκρασία μειώνεται μέχρι και τους 2°C. Για να μην καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στην προηγούμενη κατάσταση μετά από περίπου 6 ώρες.
  Super στη συντήρηση
 • Super στην κατάψυξη
  Super στην κατάψυξη Με τη λειτουργία SuperFreezing, τα κατεψυγμένα τρόφιμα δεν ξεπαγώνουν όταν προσθέτετε νέα τρόφιμα στην κατάψυξη, ενώ τα νέα τρόφιμα καταψύχονται γρηγορότερα. Οι συσκευές με αυτόματη ψύξη επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία. Έτσι δεν καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια.
  Super στην κατάψυξη
 • Multi Airflow
  Multi Airflow Το σύστημα MultiAirflow κατευθύνει ήπια, ομοιόμορφα ρεύματα κρύου αέρα σε όλα τα επίπεδα της ψύξης και της κατάψυξης. Οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται και οι χρόνοι ψύξης μειώνονται – πράγμα που βοηθάει τα τρόφιμά σας να διατηρούν τη γεύση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  Multi Airflow
 • Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας Ακόμα και στα θέματα design, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Γι' αυτό οι εσωτερικές χειρολαβές πόρτας, αλλά και οι μακριές εξωτερικές ράβδοι συνδυάζονται αρμονικά με την καθαρή, διαχρονική φιλοσοφία του όλου σχεδιασμού. Και όχι μόνο αυτό: με την αίσθηση υψηλής ποιότητας και το άνετο κράτημα, μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το ψυγείο ιδιαίτερα εύκολα – όσο συχνά θέλετε. Και καθώς η γωνία ανοίγματος της πόρτας είναι 180°, μπορείτε να την ανοίγετε όσο θέλετε.
  Μεταλλικές χειρολαβές πόρτας
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Ηλεκτρονικά συστήματα
  Ηλεκτρονικά συστήματα Οι ψυγειοκαταψύκτες Bosch διαθέτουν μια υψηλής τεχνολογίας οθόνη ρύθμισης που εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία, φροντίζοντας ώστε τα τρόφιμά σας να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο καιρό. Η ψηφιακή οθόνη (με λυχνίες LED) είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη. Η επιθυμητή θερμοκρασία ρυθμίζεται με ακρίβεια, πράγμα που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και αποδοτική λειτουργία.
  Ηλεκτρονικά συστήματα
 • VarioShelf Το διαιρούμενο ράφι VarioShelf με γυαλί ασφαλείας ρυθμίζεται εύκολα, για να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα από το ψυγείο. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως όρθια μπουκάλια και μπολ, ενώ σας προσφέρει πλήρη ευελιξία όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Το άλλο τμήμα του ραφιού μπαίνει εύκολα συρταρωτά κάτω από το πρώτο, και έτσι είναι ιδιαίτερα βολικό.
 • ColorGlass Με τα συμπαγή γυάλινα τμήματα στις επιφάνειες, ο ελκυστικός σχεδιασμός ColorGlass ικανοποιεί κάθε απαίτηση ή ανάγκη στην κουζίνα. Οι προσόψεις από υψηλής ποιότητας στιλπνό γυαλί ασφαλείας έχουν τόσο λεπτομερές φινίρισμα που είναι ανθεκτικές και στέρεες ακόμα και χωρίς πλαίσια. Επιπλέον, έχουν όμορφη, ενιαία και κομψή εμφάνιση.
  ColorGlass
 • Ράφι EasyAccess
  Ράφι EasyAccess Τα ράφια από γυαλί ασφαλείας επεκτείνονται έως και τα 12 cm, έτσι ώστε να μπορείτε να βάζετε και να βγάζετε αντικείμενα με ιδιαίτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, βλέπετε εντελώς ανεμπόδιστα το περιεχόμενο - δεν ξεχνάτε ούτε τα αντικείμενα που βρίσκονται εντελώς πίσω.
  Ράφι EasyAccess
 • Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift Τα γυάλινα ράφια Easylift ρυθμίζονται ως προς το ύψος, έως και κατά 6 cm. Δεν χρειάζεται ούτε καν να βγάζετε τα αντικείμενα που τοποθετείτε εκεί. Και εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο προς τα πάνω στην πόρτα, το ύψος της θήκης βουτύρου/τυριών EasyLift ρυθμίζεται σε οποιαδήποτε θέση έως και κατά 40 cm, ακόμα και όταν είναι πλήρως γεμάτη.
  Γυάλινα ράφια και θήκες βουτύρου/τυριών Easylift
 • Πίνακας χειριστηρίων TouchControl Οι ρυθμίσεις θερμοκρασίας αναγράφονται στον κομψό πίνακα χειριστηρίων TouchControl και ρυθμίζονται εύκολα. Με τα ξεχωριστά χειριστήρια ακριβείας για το ψυγείο και τον καταψύκτη μπορείτε να ρυθμίζετε και τα δύο τμήματα του ψυγείου ανάλογα με την επιθυμία σας, με ακρίβεια και ευκολία.
Health

Health

Αρχή σελίδας
 • AirFresh Filter Το AirFresh Filter με αντιβακτηριδιακή δράση antiBacteria εξουδετερώνει ενεργά τις δυσοσμίες μέσα στο ψυγείο και φιλτράρει τα βακτηρίδια. Οι δυσάρεστες ουσίες των τροφίμων με έντονη οσμή απορροφώνται και ο αέρας διατηρείται καθαρός και φρέσκος - χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του φίλτρου σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  AirFresh Filter
 • CrisperBox
  CrisperBox Με ρύθμιση της υγρασίας, το CrisperBox όχι μόνο προσφέρει άφθονο χώρο για φρούτα και λαχανικά - τα διατηρεί επίσης τραγανά και φρέσκα για πολύ καιρό.
  CrisperBox
 • ChillerSafe Το συρτάρι ChillerSafe είναι το ιδανικό σημείο για να τοποθετείτε ψάρι, κρέας, λουκάνικα, αλλαντικά και πουλερικά: ένα ρεύμα κρύου αέρα δημιουργεί μια θερμοκρασία που είναι χαμηλότερη από αυτήν στον υπόλοιπο χώρο του ψυγείου. Εκεί, τα ευπαθή τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Το ChillerSafe είναι επίσης ιδανικό για να κρυώνετε ποτά και αναψυκτικά.
 • HydroFresh Το HydroFresh Box της Bosch είναι ιδανικό για φρούτα και λαχανικά, καθώς διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα – η υγρασία, οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών διατηρούνται για πολύ μεγαλύτερο χρόνο. Χάρη στην τέλεια στεγανοποίηση που διαθέτει το συρτάρι HydroFresh, η υγρασία διατηρείται και μπορεί να ρυθμίζεται ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των τροφίμων που θέλετε να συντηρήσετε.
Resources

Resources

Αρχή σελίδας
 • Ενεργειακή κλάση A++ Πολλοί από τους ψυγειοκαταψύκτες μας υπάγονται στην ενεργειακή κλάση Α++, λειτουργούν αξιόπιστα και με τηκορυφαία ποιότητα Bosch. Αυτή η μέγιστη αποδοτικότητα επιτυγχάνεται με τον τέλειο συνδυασμό εξαιρετικής μόνωσης, ενός συμπιεστή συμπύκνωσης και εξάτμισης. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυγειοκαταψύκτες μας καταναλώνουν τουλάχιστον 40% λιγότερο ρεύμα από αυτό που καταναλώνουν οι συσκευές της ενεργειακής κλάσης Α.
  Ενεργειακή κλάση A++
 • EcoMode Απλά πατήστε ένα κουμπί για να επιλέξετε τον πιο οικονομικό τρόπο λειτουργίας. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία EcoMode, το ψυγείο αυτόματα προσαρμόζεται ώστε η θερμοκρασία ψύξης να είναι οικονομική.
  EcoMode
 • HolidayMode Όταν η λειτουργία αυτή είναι ενεργοποιημένη, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι περίπου +14°C και μέσα στον καταψύκτη περίπου −18°C, ώστε να προστατεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμα και να αποτρέπεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας μέσα στο ψυγείο.
  HolidayMode
Πως θα πετύχετε τη βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα με έναν ψυγειοκαταψύκτη;
Αρχή σελίδας

Φροντίστε να υπάρχει επαρκής χώρος εξαερισμού κάτω και πίσω από τον ψυγειοκαταψύκτη. Έτσι περιορίζονται οι απαιτήσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Τι θα πρέπει να ελέγξω ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση του ψυγειοκαταψύκτη;
Αρχή σελίδας

Το δάπεδο στο οποίο στέκεται ο ψυγειοκαταψύκτης πρέπει να είναι επίπεδο. Έτσι θα εγκατασταθεί οριζόντια και η πόρτα πάντα θα κλείνει καλά.

Τι επιλογές υπάρχουν για μικρές εσοχές;
Αρχή σελίδας

Εάν η εσοχή που έχετε είναι υπερβολικά μικρή για τις ανάγκες σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε την παλιά σας εντοιχιζόμενη συσκευή με μια ελεύθερη. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα φούρνο ατμού με θερμαινόμενο συρτάρι στην άδεια εσοχή, ή απλά να τη χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Ποια είναι διαφορά μεταξύ των ενσωματωμένων συσκευών και των συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη;
Αρχή σελίδας

Η κλασική πρόσοψη από τον κατασκευαστή της κουζίνας σας προσαρμόζεται σε ενσωματωμένη συσκευή. Στην περίπτωση συσκευών με διακοσμητική πρόσοψη, υπάρχει ειδικό πλαίσιο στο οποίο προσαρμόζεται συρταρωτά διακοσμητική πρόσοψη που ταιριάζει στις προσόψεις των τμημάτων της κουζίνας σας.

Τι επιλογές υπάρχουν σε ό,τι αφορά την τεχνολογία της πόρτας;
Αρχή σελίδας

Κινητός μεντεσές

Με τους κινητούς μεντεσέδες, η πρόσοψη της κουζίνας προσαρμόζεται στην πόρτα της συσκευής με μια κινητή σύνδεση.

Ενιαίος μεντεσές

Με τον ενιαίο μεντεσέ, η πρόσοψη της κουζίνας και η πόρτα της συσκευής συνδέονται σταθερά. Αυτό σημαίνει ότι η γωνία ανοίγματος είναι μεγαλύτερη και ο μεντεσές αντέχει μεγαλύτερα φορτία.

Ενιαίος μεντεσές με επαγγελματικό φρένο πόρτας

Στον ενιαίο μεντεσέ μπορεί να προστεθεί ένα μαλακό ένθετο τμήμα.
Ο κινητός μεντεσές μπορεί να αντικατασταθεί με έναν σύγχρονο, ενιαίο μεντεσέ κατά την αντικατάσταση της συσκευής.

Αρχή σελίδας
Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Τέλεια αποτελέσματα, εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Εντοιχιζόμενες συσκευές Bosch για την κουζίνα των ονείρων σας.

Για να βεβαιωθούμε ότι η κουζίνα σας θα γίνει όπως ακριβώς την ονειρεύεστε, δεν διαθέτουμε μόνο ψυγεία και καταψύκτες, αλλά και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων και άψογα ενσωματωμένες εντοιχιζόμενες συσκευές για μαγείρεμα και ψήσιμο. Όλες οι οικιακές συσκευές μας συνδυάζουν διαχρονική, εκλεπτυσμένη σχεδίαση, αξεπέραστη τεχνολογική ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα, ανθεκτικότητα και ευκολία.

Εντοιχιζόμενες συσκευές μαγειρέματος
Εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων
 

BoschPlus

Νέα σειρά συσκευών με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά και 5 χρόνια εγγύηση.
Σειρά BoschPlus

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξαιρετική εξυπηρέτηση - πριν και μετά την αγορά.
Εξυπηρέτηση πελατών

Ζήστε την εμπειρία Bosch

Ανακαλύψτε την ποιότητα, την τελειότητα και την αξιοπιστία.
Μάθετε περισσότερα

Εύρεση αντιπροσώπου

Βρείτε αντιπροσώπους ή καταστήματα σέρβις στην περιοχή σας!
Αναζήτηση τώρα
Online Survey