TASSIMO μηχανές ροφημάτων

Τι κάνει την TASSIMO τόσο ξεχωριστή; Πολλά και διάφορα.

Τι κάνει την TASSIMO τόσο ξεχωριστή; Πολλά και διάφορα.

Προτιμάτε latte macchiato ή cappuccino; Όποιο από τα πάνω από 40 διαφορετικά ροφήματα κι αν λαχταρά η καρδιά σας – η TASSIMO θα το παρασκευάσει τέλεια. Το σύστημα ζεστών ροφημάτων TASSIMO καλύπτει απόλυτα όλα τα γούστα – από τον κλασικό καφέ φίλτρου μέχρι latte macchiato, espresso ή λαχταριστή ζεστή σοκολάτα και τσάι. Το ρόφημά σας παρασκευάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού!

Tassimo Modelle

Τι κάνει την TASSIMO τόσο ξεχωριστή; Πολλά και διάφορα.

 
 1. Κατηγορίες
 2. Χαρακτηριστικά
Αρχή σελίδας
TASSIMO SUNY: Τόσο γρήγορα. Τόσο πολλά. Τόσο απολαυστικά!

TASSIMO SUNY: Τόσο γρήγορα. Τόσο πολλά. Τόσο απολαυστικά!

Η νέα TASSIMO SUNY είναι απίστευτα εύχρηστη. Χάρη στην τεχνολογία SmartStart, το μόνο που χρειάζεται είναι να πιέσετε το φλιτζάνι στην μπροστινή πλευρά, για να ξεκινήσει η διαδικασία παρασκευής. Έτσι, συγκεντρώνεστε στην πιο εκλεκτή πλευρά της ζωής – και έχετε περισσότερο χρόνο για απόλαυση.

Μοντέλα TASSIMO SUNY
Αρχή σελίδας
TASSIMO VIVY: μικρή σε μέγεθος, μεγάλη στην απόλαυση.

TASSIMO VIVY: μικρή σε μέγεθος, μεγάλη στην απόλαυση.

Αυτό το μέλος της οικογένειας TASSIMO είναι ιδανικό για μικρούς χώρους. Η TASSIMO VIVY είναι μικρή και συμπαγής, αλλά κάνει θαύματα στην παρασκευή του αγαπημένου σας ροφήματος!

Μοντέλα TASSIMO VIVY
Δείτε βίντεο με τη Tassimo Vivy
Αρχή σελίδας
TASSIMO JOY: Φέρτε κοντά τους φίλους και την οικογένεια σας.

TASSIMO JOY: Φέρτε κοντά τους φίλους και την οικογένεια σας.

Η TASSIMO JOY κρατά τις υποσχέσεις της. Χάρη στο μεγάλο δοχείο νερού και τη βάση φλιτζανιών που ρυθμίζεται για κάθε μέγεθος φλιτζανιού, λειτουργεί σαν μαγνήτης που φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Είτε σε μια ιδιαίτερη περίσταση, είτε έτσι απλά, είναι ιδανική για τις αυθόρμητες συναντήσεις.

Μοντέλα TASSIMO JOY
Δείτε βίντεο με τη Tassimo Joy
Αρχή σελίδας
Δώστε στυλ στο σπίτι σας – με την TASSIMO CHARMY.

Δώστε στυλ στο σπίτι σας – με την TASSIMO CHARMY.

Ανακαλύψτε την απόλυση εμπειρία TASSIMO CHARMY. Συνδυάζοντας πρότυπα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης ροφήματος και το σύστημα φιλτραρίσματος νερού BRITA MAXTRA, ο βραβευμένος σχεδιασμός είναι συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας.

Μοντέλα TASSIMO CHARMY
Αρχή σελίδας

Τα T DISCs είναι πατενταρισμένες κάψουλες ειδικά σχεδιασμένες για τις μηχανές TASSIMO. Η μηχανή διαβάζει το barcode κάθε T DISC και παίρνει όλες τις πληροφορίες για τη σωστή ποσότητα ροφήματος, τη θερμοκρασία και το χρόνο παρασκευής. Μπορείτε επίσης να παρασκευάζετε διαφορετικά ροφήματα, καθώς το σύστημα T DISC αποτρέπει τη μεταφορά της γεύσης και ο ατμός που διοχετεύεται καθαρίζει αυτόματα το στόμιο μετά από κάθε ρόφημα.  Το αγαπημένο σας ρόφημα – τέλειο κάθε φορά!

Ποικιλία εφαρμογής

Ποικιλία εφαρμογής

Αρχή σελίδας
 • Brita-Fidelia
  Brita-Fidelia Στο δοχείο νερού της TASSIMO είναι τοποθετημένο ένα φίλτρο νερού BRITA MAXTRA. Το φίλτρο αυτό της BRITA μειώνει στο ελάχιστο τα ιζήματα αλάτων και το χλώριο, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερο άρωμα και γεύση σε κάθε φλιτζάνι. Το φίλτρο αυτό επίσης εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής. Μια ψηφιακή ειδοποίηση σας ενημερώνει όταν πρέπει να αντικαταστήσετε το φίλτρο.
  Brita-Fidelia
 • Brita Cartuche Fidelia
  Brita Cartuche Fidelia Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα δωρεάν φίλτρο BRITA MAXTRA.
  Brita Cartuche Fidelia
Επίδοση

Επίδοση

Αρχή σελίδας
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
  Αυτόματη απενεργοποίηση Μετά από κάθε διαδικασία παρασκευής, η συσκευή τίθεται αυτόματα σε λειτουργία αναμονής. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση ρεύματος της TASSIMO χωρίς πρόσθετες ενέργειες και εξοικονομείτε χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Μια λειτουργία ωφέλιμη για εσάς, αλλά και για το περιβάλλον.
  Αυτόματη απενεργοποίηση
Άνεση

Άνεση

Αρχή σελίδας
 • Βάση φλιτζανιών Suny Κατάλληλη για όλες τις κούπες: Η ευέλικτη βάση φλιτζανιών έχει ρυθμιζόμενο ύψος και μπορεί να αφαιρείται πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι έχει αρκετό χώρο για όλες τα φλιτζάνια, τα ποτήρια και τις κούπες.
  Βάση φλιτζανιών Suny
 • Δοχείο νερού 08 Το πρακτικό δοχείο νερού αφαιρείται εύκολα. Μπορείτε να το γεμίζετε απευθείας από τη βρύση. Χωράει έως και 0,8 λίτρα νερού.
  Δοχείο νερού 08
 • Δοχείο νερού 18
  Δοχείο νερού 18 Το πρακτικό δοχείο νερού αφαιρείται εύκολα. Μπορείτε να το γεμίζετε απευθείας από τη βρύση. Χωράει έως και 1,8 λίτρα νερού.
  Δοχείο νερού 18
 • Δοχείο νερού 15
  Δοχείο νερού 15 Το πρακτικό δοχείο νερού αφαιρείται εύκολα. Μπορείτε να το γεμίζετε απευθείας από τη βρύση. Χωράει έως και 1,5 λίτρα νερού.
  Δοχείο νερού 15
 • Δοχείο νερού XXL Fidelia
  Δοχείο νερού XXL Fidelia Παρά το συμπαγές της μέγεθος, αυτή η TASSIMO διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δοχείο νερού, το οποίο είναι ιδιαίτερα βολικό όταν θέλετε να ετοιμάσετε πολλά γευστικά ροφήματα, το ένα μετά το άλλο. Δεν χρειάζεται να γεμίζετε το δοχείο το ίδιο συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επικεντρώνετε την προσοχή σας στους καλεσμένους σας και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα.
  Δοχείο νερού XXL Fidelia
 • Αυτόματος καθαρισμός
  Αυτόματος καθαρισμός Αγοράζοντας μια μηχανή TASSIMO, παίρνετε μαζί και το ειδικό T DISC. Το T DISK περιέχει το κατάλληλο barcode που χρειάζεται για τον καθαρισμό του συστήματος παρασκευής και την εκτέλεση του αυτόματου προγράμματος αφαλάτωσης. Έτσι, ξέρετε πότε η μηχανή σας χρειάζεται αφαλάτωση.
  Αυτόματος καθαρισμός
Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Αρχή σελίδας
 • Φωτιζόμενη βάση φλιτζανιών Fidelia
  Φωτιζόμενη βάση φλιτζανιών Fidelia Η φωτιζόμενη βάση φλιτζανιών αναδεικνύει τα αγαπημένα σας ροφήματα με το σωστό φωτισμό από την πρώτη στιγμή. Οι διάφορες ποικιλίες ροφημάτων της TASSIMO έρχονται ξεκάθαρα στο προσκήνιο για τους πρόθυμους φίλους σας και την οικογένειά σας.
  Φωτιζόμενη βάση φλιτζανιών Fidelia
 
 
 
 
 
 
 
 
Online Survey