Φόρτωση 0%
Κύλιση προς τα κάτω

Ο εύκολος τρόπος για τέλεια αποτελέσματα.

Εισαγωγή.

Για εμάς, οι τέλειες εντοιχιζόμενες συσκευές, πρέπει να προσφέρουν κυρίως ένα πράγμα: να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού ευκολότερες. Με αυτόν τον στόχο, βελτιστοποιήσαμε την ποιότητα, τις λειτουργίες και τη σχεδίαση των νέων εντοιχιζόμενων φούρνων Bosch, ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Αποτέλεσμα είναι μία νέα γενιά εντοιχιζόμενων συσκευών Bosch που είναι ακόμη πιο εύχρηστες, μειώνουν τις δουλειές στην κουζίνα και προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα για τους φούρνους της Σειράς 8

Εύκολος χειρισμός με το νέο inox διαισθητικό δακτύλιο

Χειρισμός.

Με το νέο inox διαισθητικό δακτυλίδι της Bosch, ο έλεγχος της συσκευής γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου, είναι αρκετή για να χειριστείτε τον φούρνο. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί και η ευκρινής TFT οθόνη αφής πλήρους κειμένου, καθιστούν πολύ εύκολο να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε στα διάφορα στοιχεία του μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο.

Δείτε τους εντοιχιζόμενους φούρνους της Σειράς 8

Εγγυημένα αποτελέσματα μαγειρέματος.

Φούρνοι.

Με τους νέους φούρνους της Bosch, ακόμη και τα δυσκολότερα φαγητά γίνονται τέλεια με ελάχιστο κόπο. Αισθητήρες ελέγχουν διαρκώς την πρόοδο του φαγητού και προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του φούρνου. Με αυτόν τον τρόπο έχετε εγγυημένα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος.

Δείτε τα νέα, καινοτόμα χαρακτηριστικά φούρνων της Σειράς 8

Γρήγορη προετοιμασία φαγητών.

Φούρνοι μικροκυμάτων.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων της Σειράς 8 σας βοηθούν να ζεσταίνετε βρεφικές τροφές, προμαγειρεμένα φαγητά και κατεψυγμένα τρόφιμα πολύ γρήγορα, υγιεινά και νόστιμα. Έτσι, εσείς κι οι αγαπημένοι σας έχετε περισσότερο χρόνο να απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Δείτε τους φούρνους μικροκυμάτων

Μερικές φορές, οι καλύτερες ιδέες μας καταλήγουν στο συρτάρι.

Θερμαινόμενο συρτάρι

Το νέο θερμαινόμενο συρτάρι μας δεν διατηρεί απλώς ζεστό το φαγητό σας. Είναι επίσης ιδανικό για να μαγειρεύετε αργά το κρέας, να ξεπαγώνετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα, να λιώνετε σοκολάτα, να αποξηραίνετε φρούτα και να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει.

Μετάβαση στα συρτάρια αξεσουάρ Series 8

Το αγαπημένο σας καφέ είναι πλέον ανοικτό όλο το 24ωρο.

Εντοιχιζόμενη καφετιέρα

Με την πλήρως αυτόματη εντοιχιζόμενη καφετιέρα Bosch της Σειράς 8, μπορείτε να καλομάθετε εσάς και τους καλεσμένους σας προσφέροντάς τους τον ωραιότερο εσπρέσο, καπουτσίνο ή καφέ λάτε μακιάτο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η τεχνολογία Barista της Bosch σας εξασφαλίζει όλο το άρωμα και τον τέλειο αφρό σε κάθε φλιτζάνι – όπως στο αγαπημένο σας καφέ.

Δείτε την εντοιχιζόμενη καφετιέρα Σειράς 8

Κανείς δεν σας μαγείρεψε ποτέ με τόσο στυλ.

Διαθέσιμα χρώματα

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch, μπορούν να ενταχθούν αρμονικά σε κάθε κουζίνα, χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μέταλλο. Εκτός από inox, προσφέρουμε τις συσκευές της Σειράς 8 σε λευκό και σε μαύρο χρώμα. Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch είναι η σωστή επιλογή εάν θέλετε μια ονειρεμένη κουζίνα που θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε.

Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Και σε κάθε ανάγκη.

Βίντεο

Χάρη στην κατασκευαστική αριστοτεχνία και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, όλες οι συσκευές της Σειράς 8 ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Συνεπώς, όποιες εντοιχιζόμενες συσκευές κι αν θέλετε να συνδυάσετε, είτε οριζόντια είτε κατακόρυφα, η αισθητική αρμονία και η κομψότητα είναι εγγυημένες. Έτσι είστε απολύτως ελεύθεροι να σχεδιάσετε την τέλεια κουζίνα.

 
Online Survey